Airbagler neeebenım airbagler de sarkma oldu
bıldıgın hava yastıklarım suan bırer uzum salkımı gıbıegılsem dızıme degecek
memeytolarAirbagler neeebilmiyorum:/
Ablacım,O zaman ben yarından itibaren yazmaya başlıyorum:)Mune abladan rica etsekde başlığımızı degistirse
Haklsın ablacım arkadaşımız ve diğer kızlar i da bekleyelim :)Ablacım,
başlık ne olacak ve konu sahibesi de başlık konusunda hepinizle mutabık mı? Malum konu sahibesinin talep etmesi gerekiyor değişiklik için
Benim kiler perişan:///memeytolar
Benim de öyle yaaa:////memeytolar
Mitsu artık yok galiba avvenente. En iyisi yeni konu açılsın. Ben maalesef ilgilenememHaklsın ablacım arkadaşımız ve diğer kızlar i da bekleyelim :)
Neden kuzum insallah muhim birsey değildirMitsu artık yok galiba avvenente. En iyisi yeni konu açılsın. Ben maalesef ilgilenemem
Konu açıp,yürütmekle ilgilenemem avvenente. Kızım inanılmaz düşkün,yapışık bana. O uyanıkken teli elime zaruri durumlar hariç almıyorum. Çok geç uyuyor zaten. Haftaya iş başlıycak zaten. Vaktim yok maalesef:/Neden kuzum insallah muhim birsey değildir
GünaydınGünaydın kızlarrrrrrr
Bunu şimdi gördümkizlarr mrb en son tatilr.gidoyordum 7 aylik.oglum.yataktan dusmustu hatirlarsiniz belki doktora goturmustuk.birseyi yok.demisti ve omuzunda bir sislik.farkedip.20 gun.sonra doktara goturduk.koprucuk.kemigi kirilmis ve kaynamis saka.gibi dimi
cektirdik fizik muayene de edildi duzgun kaynamis sukur sorun yok ama ben cok.uzgunum acı cekti diye ama cocugun huzursuz degildi yolculuk yaptim ben onunla kirik kaynamaid diyen doktor.koprucuk.kemigi cok.agri yapmaz dediBunu şimdi gördümzavallı yavrucak yaa...düzgün kaynamamış mı yani? Ay düzgün kaynamış bir sorun yok de inşallaaah...çocuğa yeni bir müdahele gerekmesin
Bişey yok diyen doktor bir röntgen falan çekmedi mi?
Oy melek o. Acisi olsa mutlaka annesine hissettirirdi. Cok sukur bi sikintisi da yokmus simdi. Rabbim korusun herkesin yavrusunu.cektirdik fizik muayene de edildi duzgun kaynamis sukur sorun yok ama ben cok.uzgunum acı cekti diye ama cocugun huzursuz degildi yolculuk yaptim ben onunla kirik kaynamaid diyen doktor.koprucuk.kemigi cok.agri yapmaz dedi
peki birsey yok.diyen doktor icin ne yapmaliyimOy melek o. Acisi olsa mutlaka annesine hissettirirdi. Cok sukur bi sikintisi da yokmus simdi. Rabbim korusun herkesin yavrusunu.
Bilmiyorum ki... Simdi biseyi yok diye hala hakli oldugunu idda edebilir. Sikayet etmek mi istiyorsun?peki birsey yok.diyen doktor icin ne yapmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?