Eylül ayına zayif girelim :)) 1 aylık serüven başlıyor

Grup ne oldu ya
Zaten 1 aylıktı
Bu 15 gün daha diş sıkılamaz miydi?
valla bende saskınım hergun mutlaka gırıp yazmaya ozen gosterıyordum evde olmadıgımı netım olmadıgını bıle hıssettırmedım bı sekılde care buldum gırdım
kısmet
ben salı gunu son tartı bıldırımımı yapıp cıkıcam zaten

Nisa, sen niye çıkıyorsun?
Benim kızım ortam değişikliğinden ürktü,gözünün önünden uzaklaşmama dahi müsade etmiyor,o uyanıkken ve yanımdayken de tel kullanmadığım için ben de giremedim pek. Herkesin dağılmasına ben de üzüldüm ama ağustos tatil ayı gibi oldu zaten,eylül de toparlanırız inşallah.

canım grup motıvasyonum dagıldı malesef
zaten koruma donemındeyım atak durumumda yok
ara ara bulundugunu ortama sohbete gelırım

canım grup motıvasyonum dagıldı malesef
zaten koruma donemındeyım atak durumumda yok
ara ara bulundugunu ortama sohbete gelırım
Nisacim sende bu irade, caliskanlik, düzen olduktan sonra senin zaten istediğini başarmak için kimseye ihtiyacın yok. Bunca ay oldu, bir kez bahanelerin arkasına saklandığını görmedik. Hepimiz için müthiş bir örnek ve destektin. Hakkını helal et valla.
Umarım aktif olamadım diye bana darilan olmamıştır. Yurtdışındayim ve sık sık yer değiştiriyorum. Böyle olacağını bildiğim için bu ay üstelenmedim, hatta listeye de yazılmak istedim. Yoksa TR de olsam bayram vs grup için asla engel değil.

canım benım cok tesekkur ederım
helal olsun ya helalı hos olsun hıc bır hakkım yok ama yıne de helal olsun destek olabıldıysem ne mutlu bana
bende samımıyetın dostlugun destegın ıcın cok tesekkur ederım cok ıyı nıyetlı temız bır ınsansın ıyıkı tanımısım senı asıl sen hakkını helal et bana hep destek oldun motıve ettın benı ve hepımızı

tabı canım yıne burdan hal hatır sorar gorusuruz ıletısımı tamamen kesmeyız :)
Canım ben de aynen seni tanıdığım için çok mutlu oldum.
Di mi ama, veda gibi algılanmasını bunlar şimdi. Duygulandım resmen, seni ve kızları özlerim ben. Ara ara olsa da iletişimde kalalım ve bir birimize güzel haberler vermeye niyet edelim. Ben 65 oldum diye gelicem inşallah .

kesınlıkle guzel haberlerını beklıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…