valla biz burda 4 kişi kaldik kimse yazmiyo gidiyo ;Grup ne oldu ya
Zaten 1 aylıktı
Bu 15 gün daha diş sıkılamaz miydi?
valla bende saskınım hergun mutlaka gırıp yazmaya ozen gosterıyordum evde olmadıgımı netım olmadıgını bıle hıssettırmedım bı sekılde care buldum gırdımGrup ne oldu ya
Zaten 1 aylıktı
Bu 15 gün daha diş sıkılamaz miydi?
Nisa, sen niye çıkıyorsun?valla bende saskınım hergun mutlaka gırıp yazmaya ozen gosterıyordum evde olmadıgımı netım olmadıgını bıle hıssettırmedım bı sekılde care buldum gırdım
kısmet
ben salı gunu son tartı bıldırımımı yapıp cıkıcam zaten
canım grup motıvasyonum dagıldı malesefNisa, sen niye çıkıyorsun?
Benim kızım ortam değişikliğinden ürktü,gözünün önünden uzaklaşmama dahi müsade etmiyor,o uyanıkken ve yanımdayken de tel kullanmadığım için ben de giremedim pek. Herkesin dağılmasına ben de üzüldüm ama ağustos tatil ayı gibi oldu zaten,eylül de toparlanırız inşallah.
ıyıyım canım benım sen nasılsın
Iyiyim canım
Nisacim sende bu irade, caliskanlik, düzen olduktan sonra senin zaten istediğini başarmak için kimseye ihtiyacın yok. Bunca ay oldu, bir kez bahanelerin arkasına saklandığını görmedik. Hepimiz için müthiş bir örnek ve destektin. Hakkını helal et valla.canım grup motıvasyonum dagıldı malesef
zaten koruma donemındeyım atak durumumda yok
ara ara bulundugunu ortama sohbete gelırım
Canım bence hali hazırda çok aktif olan bir gruba dahil olman senin için çok daha motive edici olur bence. Minikkelebek ve orkidekaramel kendi günlüklerini tutuyorlar sanırım.Kalanlar olarak yazmaya devam edeceğiz demi
6.takıma uye oldum ama sizleri çok seviyordumCanım bence hali hazırda çok aktif olan bir gruba dahil olman senin için çok daha motive edici olur bence. Minikkelebek ve orkidekaramel kendi günlüklerini tutuyorlar sanırım.
Canım, biz de seni.6.takıma uye oldum ama sizleri çok seviyordum
canım benım cok tesekkur ederımNisacim sende bu irade, caliskanlik, düzen olduktan sonra senin zaten istediğini başarmak için kimseye ihtiyacın yok. Bunca ay oldu, bir kez bahanelerin arkasına saklandığını görmedik. Hepimiz için müthiş bir örnek ve destektin. Hakkını helal et valla.
Umarım aktif olamadım diye bana darilan olmamıştır. Yurtdışındayim ve sık sık yer değiştiriyorum. Böyle olacağını bildiğim için bu ay üstelenmedim, hatta listeye de yazılmak istedim. Yoksa TR de olsam bayram vs grup için asla engel değil.
tabı canım yıne burdan hal hatır sorar gorusuruz ıletısımı tamamen kesmeyız :)Canım, biz de seni.
Tamamen iletişimi koparmayiz ki, mutlaka görüşür neler yaptık haberlesiriz burdan
Canım ben de aynen seni tanıdığım için çok mutlu oldum.tabı canım yıne burdan hal hatır sorar gorusuruz ıletısımı tamamen kesmeyız :)
Tamam canımCanım, biz de seni.
Tamamen iletişimi koparmayiz ki, mutlaka görüşür neler yaptık haberlesiriz burdan
kesınlıkle guzel haberlerını beklıyoruzCanım ben de aynen seni tanıdığım için çok mutlu oldum.
Di mi ama, veda gibi algılanmasını bunlar şimdi. Duygulandım resmen, seni ve kızları özlerim ben. Ara ara olsa da iletişimde kalalım ve bir birimize güzel haberler vermeye niyet edelim. Ben 65 oldum diye gelicem inşallah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?