listemizi hazırlayan moderatörümüz ortalarda görünmüyor
pbsc..................................2 yıl......................................erkek faktörü.....................................3. aşılama..................26 eylül
medne...............................2 yıl.......................................sebepsiz inferl....................................1. aşılama..................13 ekim
gazel_es............................1 yıl......................................erkek faktörü......................................1. aşılama...................28 eylül
dilekçe61...........................1,5 yıl.....................................erkek faktörü.....................................1 aşılama...................24 eylül
charms..............................2 yıl........................................sebepsi z...........................................2. aşılama..................25 eylül
nisan_1986........................1,5 yıl.....................................erkek faktörü.......................................1. aşılama..................28 eylül
selis_88.............................3,5yıl.......... ...........................bayan-erkek faktörü.................................1. aşılama.................28 eylül
sezzzin..............................2 yıl.......................................bayan faktörü...........................................1.aşılama..................11 ekim (tahmini)
geldim kızlarr .... kontrolüm vardı dr gittim.. e negüzel pbsc cim yapmışın listeyi tebrikler sana
ya kızlar dr. bana p.tesi gece ilişkiye gir eşinle salı sabah ta kontrole gel ben anlamadım bu işten bişey aşılama böle mi oluyor ki ?:44::44::44::44: