Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar geri sayımımızı başlatalım...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar saglik ocagina geldim birazdan kan vericem dua edin bana yine kimseye soylemedim once ben ogreniyim ondan sonea veririm artık kotu haberimi iyi haberimi anliycaz artik

insallah canım suan sistemde gözükuyor ama sonuç belli değil internetten takıp ediyorum ınsallah rabbım hepimizi güldürü ve hala akıntı falan hıc bısey yok ama adet agrısı var
Hadi hayırlısı inşallah olur canım bekliyoruz

Benim 3. Gün lekeler deavm ediyor. İlacım bitti, şişliklerim indi. Ama adet olmadım. Bi sıkıntı olmaz inşallah. 12. Günüm.
Sabah adet ağrısı gibi inceden bi sızım vardı ama gün boyu hiç bi şey yok.
Sol kasığımın orda bi yer seğiriyor. Kahverengi lekem olmasa şüphelenirdim hamişliğimdem

Benim bugün 10. Günüm canım kan değerim 0.598 çıktı kasıklarım ve göğüslerim acayip ağrıyor bugüm hasta olacam
uzulme canım rabbım bılır zamanı değil demekki benımde bellı degıl 5 gundur fecı adet agrım var
sabah kan vermeye saglık ocagına gıttım bı kadın geldı kocasıyla 3 bebek pusetı var anam bı baktım kadın tüp bebekle ucuz dogum yapmış ayy rabbım 1 tanesı yasatsa ne mutlu oluruz

canım kan verseydın belkı var belkı dıs gebelık bılemezsın sen bı kan var en ıyısı

Kan testi yaptır dicemde adetini bekle eğer yoksa zaten bikaç güne adet olursun. İnşallah vardırda bidaha uğraşmazsın

Bende yarın doktora randevu aldım 3.günüm bakalım ne dicek 2.aşılamayımı yapcak yoksa aramı vercek yoksa direk tüpmü dicek

canım kan verseydın belkı var belkı dıs gebelık bılemezsın sen bı kan var en ıyısı

Bakayım yarın da adet olmazsam test yaptırıcam aynen ya korktum açıkçası lekelenmenin 3. Günü adetim olmuştu geçen ay

Kan testi yaptır dicemde adetini bekle eğer yoksa zaten bikaç güne adet olursun. İnşallah vardırda bidaha uğraşmazsın
Evt canım bakayım yarın duruma göre test yapıcam artık. Gebelik olsa dahi sıkıntılı böyle lekelenmeler varken

Yani aynen ben belirti olmayınca ve lekede gelince dedim en iyisi emen adet olmak çünkü adet olunca cok relaksım :) yarın doktora gitcem işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…