Aynen bencede cok erken ya sen yinede umutsuz olmaEvet bugün 9. Günüm ve çok garip değil mi çok erken yani
15.gün bugün peçeteye ilk topak topak kahve leke geldi akşama kan geldi şimdi tekrar kahveye döndü ama jelle geliyo adeti bekliyorum halaKaçıncı günde oldun peki sen
Hadi inşallah güzel olur sonuçKizlar saglik ocagina geldim birazdan kan vericem dua edin bana yine kimseye soylemedim once ben ogreniyim ondan sonea veririm artık kotu haberimi iyi haberimi anliycaz artik
Sabah test yaptım olsada ufak bişey ÇIkar diye çünkü çamur gibi bişey geldi peçeteye . Sonucuma baktım ve yıkıldımAynen bencede cok erken ya sen yinede umutsuz olma
İnşallah güzel haberler alırsın rabbim gönlüne göre versinKizlar saglik ocagina geldim birazdan kan vericem dua edin bana yine kimseye soylemedim once ben ogreniyim ondan sonea veririm artık kotu haberimi iyi haberimi anliycaz artik
insallah canım suan sistemde gözükuyor ama sonuç belli değil internetten takıp ediyorum ınsallah rabbım hepimizi güldürü ve hala akıntı falan hıc bısey yok ama adet agrısı varHadi inşallah güzel olur sonuç
amin ınsallah canım benımde akıntı bısey yok ama fecı adet agrısı var ama 5 gundur falan var anlamadım bugun en gec yarın bellı olacak zaten ınsallah hepimizin yüzü gülerİnşallah güzel haberler alırsın rabbim gönlüne göre versin
Hadi hayırlısı inşallah olur canım bekliyoruzinsallah canım suan sistemde gözükuyor ama sonuç belli değil internetten takıp ediyorum ınsallah rabbım hepimizi güldürü ve hala akıntı falan hıc bısey yok ama adet agrısı var
Sende adet olabilirsin benimde öyle geldi adetim üzmem istemem amaSabah test yaptım olsada ufak bişey ÇIkar diye çünkü çamur gibi bişey geldi peçeteye . Sonucuma baktım ve yıkıldım
Yok üzmezsin zaten anladım kahverengilerden ve kan değerinden şuan adetimi bekliyorum . KabullendimSende adet olabilirsin benimde öyle geldi adetim üzmem istemem ama
kan ne zaman verdın canım kac cıktı kı ?Yok üzmezsin zaten anladım kahverengilerden ve kan değerinden şuan adetimi bekliyorum . Kabullendim
Benim bugün 10. Günüm canım kan değerim 0.598 çıktı kasıklarım ve göğüslerim acayip ağrıyor bugüm hasta olacamkan ne zaman verdın canım kac cıktı kı ?
uzulme canım rabbım bılır zamanı değil demekki benımde bellı degıl 5 gundur fecı adet agrım varBenim bugün 10. Günüm canım kan değerim 0.598 çıktı kasıklarım ve göğüslerim acayip ağrıyor bugüm hasta olacam
canım kan verseydın belkı var belkı dıs gebelık bılemezsın sen bı kan var en ıyısıBenim 3. Gün lekeler deavm ediyor. İlacım bitti, şişliklerim indi. Ama adet olmadım. Bi sıkıntı olmaz inşallah. 12. Günüm.
Sabah adet ağrısı gibi inceden bi sızım vardı ama gün boyu hiç bi şey yok.
Sol kasığımın orda bi yer seğiriyor. Kahverengi lekem olmasa şüphelenirdim hamişliğimdem
Kan testi yaptır dicemde adetini bekle eğer yoksa zaten bikaç güne adet olursun. İnşallah vardırda bidaha uğraşmazsınBenim 3. Gün lekeler deavm ediyor. İlacım bitti, şişliklerim indi. Ama adet olmadım. Bi sıkıntı olmaz inşallah. 12. Günüm.
Sabah adet ağrısı gibi inceden bi sızım vardı ama gün boyu hiç bi şey yok.
Sol kasığımın orda bi yer seğiriyor. Kahverengi lekem olmasa şüphelenirdim hamişliğimdem
canım kan verseydın belkı var belkı dıs gebelık bılemezsın sen bı kan var en ıyısı
Evt canım bakayım yarın duruma göre test yapıcam artık. Gebelik olsa dahi sıkıntılı böyle lekelenmeler varkenKan testi yaptır dicemde adetini bekle eğer yoksa zaten bikaç güne adet olursun. İnşallah vardırda bidaha uğraşmazsın
Yani aynen ben belirti olmayınca ve lekede gelince dedim en iyisi emen adet olmak çünkü adet olunca cok relaksım :) yarın doktora gitcem işteBakayım yarın da adet olmazsam test yaptırıcam aynen ya korktum açıkçası lekelenmenin 3. Günü adetim olmuştu geçen ay
Evt canım bakayım yarın duruma göre test yapıcam artık. Gebelik olsa dahi sıkıntılı böyle lekelenmeler varken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?