Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar geri sayımımızı başlatalım...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnş

İnşallah hamilesindir canım belirtiler pozitif diyor haber edersin yarın
inşallah hepimiz hamıleyızdır canım benım ılk asılamamda boyle agrı olmadı hatırmamıyorum ama bunda 4 gundur falan agrım var anlamadım ya

Ya kızlar ben 15. Gün yaptırmayı düşünüyordum kesin olsun diye . hastanede çalışıyorum zaten acaba cuma günü yani 12. Gün bende mi yaptırsam sizce
Bende hastanede calısıyorum yarın nöbetciyim belitti olsaydı yarın yaptırmayı düşünüyodum test ama malesef hevesim kursağımda kaldı

Aynen bende cuma günü vereyim bari haklısın
netleşmesını ıstıyorum artık ya valla sınırlerım cok bozuldu esım sureklı mesaj atıyor nasılsın bende agrım var dıyorum hastamı olucaksın yanı adet mı olucaksın dıye uzgun ısaretı atıp duruyor sankı benım benımde

anladım canım bende ıstanbuldan ankaraya geldım senın kaçın cı gunun ? ne kadarlık evlısın
Benim 15.gün 4 senelik evliyim ilk istediğimizde oldu ama düştü diğer 2 sinde kimyasal oldu 1 senedir olmuyo haplar vs en son aşılama oldum işte ama olmadı galiba

Benim 15.gün 4 senelik evliyim ilk istediğimizde oldu ama düştü diğer 2 sinde kimyasal oldu 1 senedir olmuyo haplar vs en son aşılama oldum işte ama olmadı galiba
nasıp canım daha bılmezsın burada nelerını goruyoruz 11 gun kande negatıf cıkıp sonra adetı gecen ve hamıle olan bıle oluyor nasıp o yuzden sen en azından hamıle kalmıssın ben hıc hamıle kalamadım

istemeyen herkesin oluyo biz istiyoruz ama olmuyo allahın işi işte bizimde bigün olcak ama ne zaman bakalım inşallah en kısa zamanda olur

istemeyen herkesin oluyo biz istiyoruz ama olmuyo allahın işi işte bizimde bigün olcak ama ne zaman bakalım inşallah en kısa zamanda olur
Sorma yaaa Rabbım bılır ıstemeyene nasıp eder bız delı gıbı evlat hasretıyle tutusuyoruz ama olmuyor Rabbım en kısa zammanda hepımıze nasıp eder ınsallah

Amiin inşallah canım sen ne kadardır istiyosun

Benim ilk aşılamam biri 19 biri 17 ydi galiba hiç bi sorun yoktu ama olmayınca olmuyo inşalalh senin olur

Canım benimde kahverengi lekelerim başaldı peçeteye geliyo senin devam ettmi dün ve bugün jelle birlikte geliyo adet oldunmu naptın bugün aşılamanın 15.günü
Evet canım devam ediyor benimki ama adet olmadım daha yarın ya da perşembe olurum diye düşünüyorum ben günlük ped kullanmak zorunda kalıyorum akıntı halinde devam ediyor. Bugün 11. Günüm benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…