Test yaptınmı peki doktorun bişe dedimiEvet canım devam ediyor benimki ama adet olmadım daha yarın ya da perşembe olurum diye düşünüyorumben günlük ped kullanmak zorunda kalıyorum akıntı halinde devam ediyor. Bugün 11. Günüm benim.
Yok canım yapmadım ya büyük ihtimal adet olurum. İlk aşılamamda da aynı şeyler olmuştu. 10. Gün leke başladı, yerleşme sandım sevindim. Doktor kan testi yap demişti. 12. Gün kan testi yaptım, 0.8 çıktı. Yani negatif. Ertesi günü de adetim başladı zaten 13. Günümde.Test yaptınmı peki doktorun bişe dedimi
Benim ilj aşılaöam ama bende umutlu değilim sadece ne zamana adet olurum onu bekliyorum çünkü tekrar doktora gitcemYok canım yapmadım ya büyük ihtimal adet olurum. İlk aşılamamda da aynı şeyler olmuştu. 10. Gün leke başladı, yerleşme sandım sevindim. Doktor kan testi yap demişti. 12. Gün kan testi yaptım, 0.8 çıktı. Yani negatif. Ertesi günü de adetim başladı zaten 13. Günümde.
O yüzden maalesef hiç umudum yok. Adeti bekliyorum sadece
İnşallah seninki tutar da gerek kalmaz canım. Benim erkenden bitti hayalim...Benim ilj aşılaöam ama bende umutlu değilim sadece ne zamana adet olurum onu bekliyorum çünkü tekrar doktora gitcem
Canim benimde 11 gun bende yarin kan vermeyi dusunuyorum 12 gun belli olur herhaldeEvet canım devam ediyor benimki ama adet olmadım daha yarın ya da perşembe olurum diye düşünüyorumben günlük ped kullanmak zorunda kalıyorum akıntı halinde devam ediyor. Bugün 11. Günüm benim.
Senin 9 gun du dimi bugunmu geldi kahverenhi akinti bende hic bisey yok 11 gunumAnlaşılan benimde tutmadı bakalım kaç gün sürecek allahım sabır ver
Belirti falan bişey varsa yerleşmedir belkiAnlaşılan benimde tutmadı bakalım kaç gün sürecek allahım sabır ver
Hadi hayırlısı olsun hakkında inşallah bizede haber edersin sonucuCanim benimde 11 gun bende yarin kan vermeyi dusunuyorum 12 gun belli olur herhalde
Tabi canim yarin verirsem persembe vikar saglik ocağında haber veririm insallah hepimiz hamileyizdir Rabbim kucaklairmizi bos birakmasin inşallahHadi hayırlısı olsun hakkında inşallah bizede haber edersin sonucu
Aynen canım belli olur artık kan testi yaptırırsan. İnşallah mutlu son olur :)Canim benimde 11 gun bende yarin kan vermeyi dusunuyorum 12 gun belli olur herhalde
Evet bugün 9. Günüm ve çok garip değil mi çok erken yaniSenin 9 gun du dimi bugunmu geldi kahverenhi akinti bende hic bisey yok 11 gunum
Hiçbir belirtim yok göğüslerde ağrı hassasiyet kasık batması vesayire karnım ağrıyor gündüZleri sadece adet sancısı gibi ama arada hafifBelirti falan bişey varsa yerleşmedir belki
Kaçıncı günde oldun peki senSizi bilmem ama ben adet oldum arkadaşlar zaten bekliyodum
Insallah canim yarın sabah kan vericem bakalim en gec persembe belli olucajAynen canım belli olur artık kan testi yaptırırsan. İnşallah mutlu son olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?