Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar geri sayımımızı başlatalım...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet canım devam ediyor benimki ama adet olmadım daha yarın ya da perşembe olurum diye düşünüyorum ben günlük ped kullanmak zorunda kalıyorum akıntı halinde devam ediyor. Bugün 11. Günüm benim.
Test yaptınmı peki doktorun bişe dedimi

Test yaptınmı peki doktorun bişe dedimi
Yok canım yapmadım ya büyük ihtimal adet olurum. İlk aşılamamda da aynı şeyler olmuştu. 10. Gün leke başladı, yerleşme sandım sevindim. Doktor kan testi yap demişti. 12. Gün kan testi yaptım, 0.8 çıktı. Yani negatif. Ertesi günü de adetim başladı zaten 13. Günümde.

O yüzden maalesef hiç umudum yok. Adeti bekliyorum sadece

Benim ilj aşılaöam ama bende umutlu değilim sadece ne zamana adet olurum onu bekliyorum çünkü tekrar doktora gitcem

Benimde bitti hiç bi belirti yok zaten bende sendenim

Evet canım devam ediyor benimki ama adet olmadım daha yarın ya da perşembe olurum diye düşünüyorum ben günlük ped kullanmak zorunda kalıyorum akıntı halinde devam ediyor. Bugün 11. Günüm benim.
Canim benimde 11 gun bende yarin kan vermeyi dusunuyorum 12 gun belli olur herhalde

Hadi hayırlısı olsun hakkında inşallah bizede haber edersin sonucu
Tabi canim yarin verirsem persembe vikar saglik ocağında haber veririm insallah hepimiz hamileyizdir Rabbim kucaklairmizi bos birakmasin inşallah

Sizi bilmem ama ben adet oldum arkadaşlar zaten bekliyodum

Kızlar bugün kontrolüm vardı adetin 10. Günü ve yumurtam oluşmamış bu ay da kalacak mı bu aşılama işi. Temmuz’dan beri bi yapılamadı her ay bir sebep her ay bir aksilik şaka gibi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…