Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar geri sayımımızı başlatalım...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yaaa sonuçlar cıkmıs gozukuyor ama ben BETA HCG ile ilgili bişey görmuyorum bı basın kızlar yaaaa

Eklentiler

• ıdrar sonucları.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 72
  • kan sonucları.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 53
yaaa sonuçlar cıkmıs gozukuyor ama ben BETA HCG ile ilgili bişey görmuyorum bı basın kızlar yaaaa
Hemogram yapmıslar sana bide idrar tahlili yapmıslar gebelim testi yok yani belki cıkmadığı için gözükmüyodur doktora söyledinmi sen kesin girdi dimi

Hemogram yapmıslar sana bide idrar tahlili yapmıslar gebelim testi yok yani belki cıkmadığı için gözükmüyodur doktora söyledinmi sen kesin girdi dimi
tabıkı zaten asılamamın 12 gunu gebelık testı verıcem dedım oda tamam dedı

Stres yapma canım şöyle düşün varsa ona hareket etcen dikkat etcen yani kendine yoksada stresten kurtulcan önüne bakcan
Zaten o yuzden bir an once çıksın diyorum adete daha 3 gun var onu bekleyemem.

Varsa cıkar inşallah hayırlı haber alırız

Bende merak ettim baya uzun sürmüş

Ben doktora gittim bi ay dinlencem sonra tüp bebek yapılcak inşallah tutar yüzde 60 tutar dedi bakalım hayırlısı olsun hakkımızda

Ne yaptın hala çıkmadı mı cnm sonucun?
basıma gelen olayı anlatıyorum dun salık ocagında kan verdım ama hemsire 4 kere falan denedı kan alamadı sonra farklı tup aldı onada barkod yapıstırmadı uyardım ama sorumsuz hemsıre barkodsuz gondermıs ben merkezı aramasam haberımız olmıycak bugun tekrar kan verdım 2 bucukta sımdı onun sonucunu beklıyorum

Şaka gbiler ya gerçekten

Strese stres ekliyolar yani maşallah

Şaka gbiler ya gerçekten
sorma ya yıkıldım resmen ben daha merkezı aramasam saf gıbı bugunde beklıycektım allahtan merkezı aradım hemen baska hastaneye gıttı bakalım bu kadar cabama rabbım yuzumu gulduru ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…