Hemogram yapmıslar sana bide idrar tahlili yapmıslar gebelim testi yok yani belki cıkmadığı için gözükmüyodur doktora söyledinmi sen kesin girdi dimiyaaa sonuçlar cıkmıs gozukuyor ama ben BETA HCG ile ilgili bişey görmuyorum bı basın kızlar yaaaa
tabıkı zaten asılamamın 12 gunu gebelık testı verıcem dedım oda tamam dedıHemogram yapmıslar sana bide idrar tahlili yapmıslar gebelim testi yok yani belki cıkmadığı için gözükmüyodur doktora söyledinmi sen kesin girdi dimi
uzulme canım rabbım bılır zamanı değil demekki benımde bellı degıl 5 gundur fecı adet agrım var
sabah kan vermeye saglık ocagına gıttım bı kadın geldı kocasıyla 3 bebek pusetı var anam bı baktım kadın tüp bebekle ucuz dogum yapmış ayy rabbım 1 tanesı yasatsa ne mutlu oluruz[/QUOTE
ayyy ne güzel yaaa aminn aminn inşallah bize de verir yavrumuzu . Çok üzülüyorum birdaha olmayacak gibi geliyor bana kimseye anlatamıyorumuzulme canım rabbım bılır zamanı değil demekki benımde bellı degıl 5 gundur fecı adet agrım var
sabah kan vermeye saglık ocagına gıttım bı kadın geldı kocasıyla 3 bebek pusetı var anam bı baktım kadın tüp bebekle ucuz dogum yapmış ayy rabbım 1 tanesı yasatsa ne mutlu oluruz
Burda gözükmüyo ana yarın sor bi istersentabıkı zaten asılamamın 12 gunu gebelık testı verıcem dedım oda tamam dedı
Acilde yaptırsaydın keşketabıkı zaten asılamamın 12 gunu gebelık testı verıcem dedım oda tamam dedı
Yarin oglene kadar cikar dediler ayy cok stresliyimBurda gözükmüyo ana yarın sor bi istersen
Stres yapma canım şöyle düşün varsa ona hareket etcen dikkat etcen yani kendine yoksada stresten kurtulcan önüne bakcanYarin oglene kadar cikar dediler ayy cok stresliyim
Zaten o yuzden bir an once çıksın diyorum adete daha 3 gun var onu bekleyemem.Stres yapma canım şöyle düşün varsa ona hareket etcen dikkat etcen yani kendine yoksada stresten kurtulcan önüne bakcan
hala cıkmadı ya 1 beta raporu 1 gunde cıkmazmı sınır oldumVarsa cıkar inşallah hayırlı haber alırız
Ne yaptın hala çıkmadı mı cnm sonucun?hala cıkmadı ya 1 beta raporu 1 gunde cıkmazmı sınır oldum
basıma gelen olayı anlatıyorum dun salık ocagında kan verdım ama hemsire 4 kere falan denedı kan alamadı sonra farklı tup aldı onada barkod yapıstırmadı uyardım ama sorumsuz hemsıre barkodsuz gondermıs ben merkezı aramasam haberımız olmıycak bugun tekrar kan verdım 2 bucukta sımdı onun sonucunu beklıyorumNe yaptın hala çıkmadı mı cnm sonucun?
Şaka gbiler ya gerçektenbasıma gelen olayı anlatıyorum dun salık ocagında kan verdım ama hemsire 4 kere falan denedı kan alamadı sonra farklı tup aldı onada barkod yapıstırmadı uyardım ama sorumsuz hemsıre barkodsuz gondermıs ben merkezı aramasam haberımız olmıycak bugun tekrar kan verdım 2 bucukta sımdı onun sonucunu beklıyorum
Strese stres ekliyolar yani maşallahbasıma gelen olayı anlatıyorum dun salık ocagında kan verdım ama hemsire 4 kere falan denedı kan alamadı sonra farklı tup aldı onada barkod yapıstırmadı uyardım ama sorumsuz hemsıre barkodsuz gondermıs ben merkezı aramasam haberımız olmıycak bugun tekrar kan verdım 2 bucukta sımdı onun sonucunu beklıyorum
sorma ya yıkıldım resmen ben daha merkezı aramasam saf gıbı bugunde beklıycektım allahtan merkezı aradım hemen baska hastaneye gıttı bakalımŞaka gbiler ya gerçekten
Hayırlısı olsun canım senin kaçıncıydı benim ilkti olmadı öteki ay tüp bebek yaptırcaz inşallah senin doktorun ne dedigebelık yok kızlar sonuc 0,5 cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?