Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar geri sayımımızı başlatalım...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sen dktorunu aradınmı peki ne düşünüyo yine aşılamamı
Yok canım daha aramadım pazartesi kontrole gidicem kist falan kalmış diye görmek için bi de kan tahlili yaptırırım belki. Arada prolaktin yükseliyor, kontrol altında tutayım diye. Doktorla konuşucam ara vereceğimi, ne tavsiye ettiğini sorcam. Ona göre de ara veririm. Çok yoruldum. Hem psikolojim hem vücudum mahvoldu artık.

Kendini şakın bırakma beraber tüp bebeğe başlayacağız unutma moral bizim için en önemli etken. Olacak Allah’ın izni ile

Aynen bende biay ara vercem sonra tüp bebek inşallah

Hiç moral bozma elbet bizimde olcak ve ben tüp bebek yapcak doktorla konustum aşılamadan 4 kat daha fazla şans o nedenle için rahat olsun bence sende direk tüp bebeğe yönel bide ben iki ay beklicekyim normalde ama bi arkadaşım dedi yılbaşından sonra zam geliyo o nedenle Bi ay beklemeyi düşünüyorum sizinde aklınızda olsun

Teşekkür ederm canım geç gördüm birkaç gündür girmemiştim. Aklım karman çormanne yapıcam bilmiyorum aslnda hala

Günaydın kızlar.Bugün gittim doktora son kontrole. Bana 3. Aşılama için ısrar etti. İğnelere başlamşken bırakma bi kere daha yaptır dedi. Tam ikna oldum ki adetimin 5. Günü olduğu için iğneye başlayamayız, geç kalmşsın dedi.

Klomen yazdı. Aşılama da istemedim yine. Doğal yoldan denicez. Haftaya çarşamba yumurtalara bakıp çatlatma iğnesi ile doğal denicez. Benim bunu yapmaya bile niyetim yoktu.

Doktorum niye bu kadar gerginsin böyle ağlayacaksın nerdeyse dedi. Bu konuda böyleyim dedim 2 sene dene dene olmayınca. 2 seneyi uzun mu sanıyorsun dedi, hem senin çocuğun olur hiç bir sorun yok niye kendini bırakıyorsun falan dedi. Konuştu biraz. İstediği kdr insanlar teselli versin geçmiyor bu stres bitmiyor

Yani aynen 2 senede insan neler yaşıyo ama işte bi yandanda doğru dediği millet kaç sene cekiyo 10 yıl 15 yıl inşallah olur bu ayda biter çilen

Canım bende dun gittim adetin 3 gunuydu doktor 3 asilama dedi heyete gonderdi igneli asilama icin dun gonal f 900 igne aldim 2. Ignemi vuruldum cuma sabah kontrole gidicem bakalim insallah emeklerimiz bosa gitmez

stres o kadar kötü ve etkili bir şeymişki dün bunu ilk kez bu kadar ağır bir şekilde hissettim.Adetin 3.gününden itibaren yumurta geliştirici ilaç kullanıyorum ve bu ay yumurtam oluşmamış.Bunu daha önce hiç yaşamadık.Tetkitlerin sonucunda da böyle bir durumun yaşanması söz konusu bile olamaz dedi doktor.Tamamen stres kaynaklı bir durum dedi.Stresin insan vucudunda yaptığı etkilerden konuştuk.Stres yapmadan olmuyor kabul.Yaşadığımız duygular hepimizde birebir aynı.Birbirimizi tanımasak bile aynı duygu altında buluşabiliyoruz.Hep aklımızda bu ay olacak mı endişesi.Yıllardır bu endişe bana bir şey katmadı.Dünden sonra beynimi tamamen boşalttım artık bu günümüze şükürler olsun. Olacaktır eminim rabbim kabul etmeyeceği duayı biz kullarına ettirmez. Hepimiz daha salim olmaya gayret edelim. İşimiz zor ama biz güçlü insanlarız. Ah vah ile bir yere gelemedik bir de böyle deneyelim

Kizlarrrrrr toplanıñnnnn. Keseyi gördük,haftaya kalp atışı için davet etti doktor. Sadece herşey yolunda dedi ve kan testleri istedi yine tüm değerlere bakmak için. Acayip bir sürü anlamadığım tıbbi testler. Işin özü yine kan testleri ile başbaşayım. Neyin nesidir??? Tansiyonumda yüksek cikti nasil düsürürüzzz

Merhaba kızlar ben bu ay tedavisiz bi şekilde hamile kaldım test yaptım pozitif çıktı henüz kan vermedim ama evdeki testlerde pozitif çıktı sizler ne durumdasınız? Hepiniz dualarımdasınız inşaallah tez vakitte güzel haberlerinizi verirsiniz

Canım çookkk sevindimm inan burda haftalardır paylaştık her şeyi. Çok mutlu oldum. Darısı bizm başımıza. Ben bu ay aşılama yapmadım, doktor ısrar etmesine rağmen. Ama ilaç ve iğne tedavisi yaptı. Beklemedeyim bakalım, hayırlısı.
Çok çok sevindim inan tekrardan gözünaydın

Cook sevindim. Ayni gün asilama olmustuk galiba degil mi

Geçen ay hangi gün adet olmustunuz? Ben 5inde olmustum. Suan hala olmadim. Test falan da yapmadim. Cok umutlanmiyorum acikcasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…