Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar geri sayımımızı başlatalım...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın inşallah. Bendecumartesiyi bekliyorum bakalım yumurtalarım nasıl olacak

Kızlar bir şey sorucam ya bugün aşılamadan sonra 7. günüm, 12. gün zaten adet günüm araya haftasonu giriyor diyorum ki aşılamamın 9. günü gidip kan versem sizce çıkar mı

Kızlar bir şey sorucam ya bugün aşılamadan sonra 7. günüm, 12. gün zaten adet günüm araya haftasonu giriyor diyorum ki aşılamamın 9. günü gidip kan versem sizce çıkar mı
Bence erken olur 9. Gün. Yanıltıcı olabilir diye düşünüyorum.
O ilaçların etkisinin tam geçmesi gerekiyor galiba. Bazen çift çizgi çıkabiliyormuş çatlatma iğnesinin etkisinden. Yine de bilemedim adet gününse. 14, 15 gün sonra test yapın diyorlarsa belki adet gününü de 2 gün sonraya atabilir iğne ve aşılama.

Maşallah ne güzel inşaallah bnm de öyle olur hüzelce gelişirler :)

Ben de öyle düşünüyodum hatta adet günüm geçsin sabah ölçtüğüm ısıma göre kan tahlili yaptırırım diyordum ama farklı bir sitede kadın doğum doktorunun bir yorumunu okudum aşılamadan 8-10 günde de öğrenebilirsiniz diyordu o da sanırım hem adet döngüsüne göre hem de kişiye göre değişiyor

Bende erken olacağını düşünüyorum. 14 olmasa da en az 12 yi bekle bence

Evet bence de. Kişiden kişiye çok değişiyor. Belirtilerde bile birinde olan diğerinde olmayabiliyor. Offf ama beklemek çok stresli. Ben nasıl beklicem bakalım. Daha 1 gün oldu

Evet bence de. Kişiden kişiye çok değişiyor. Belirtilerde bile birinde olan diğerinde olmayabiliyor. Offf ama beklemek çok stresli. Ben nasıl beklicem bakalım. Daha 1 gün oldu
Çocuk hasreti olunca sabretmek zor oluyo, valla ben 6 günü biraz rahat geçirdim ama bugün git test yap dürtüsü bailadı beni dürtmeye şimdi ise zaman geçmiyo :) sonucumuz güzel olsunda bekleriz artık napalım

Aynen :)) mecbur beklicez.

Ya bu arada bende akıntı oluyor ve kötü kokulu. Normal mi acaba ya bi yerde enfeksiyon belirtisi yazmışlar. Korktum şu an. Gebeliğe engel olur yazıyor. Var mı bilgisi olan bu konuda

Aynen :)) mecbur beklicez.

Ya bu arada bende akıntı oluyor ve kötü kokulu. Normal mi acaba ya bi yerde enfeksiyon belirtisi yazmışlar. Korktum şu an. Gebeliğe engel olur yazıyor. Var mı bilgisi olan bu konuda
Enfeksiyon da akıntıda kötü koku olabiliyor ama kesin enfeksiyondur diye birşey yok, gebeliğe engel mi diye ben çok araştırmıştım devamlı idrar enfeskiyonu oluyodum ordan rahime geçiyodu rahim enfeksiyonu oluşuyordu bu sefer, çok önceleri sorduğum bi doktor engel değil dedi ama internette okuduğuma göre rahim ağzında olan bakteri spermi yumurtalıklara ulaşmadan öldürebiliyormuş. Kaşıntı falan var mı

Yok hiç kaşıntım yok. Öyle bi sorunum da yoktu aşılamadan önce. Bugün oldu. Aşılamaya bağladım ama bir araştırayım dedim. Düşüğe bile sebep olabilir diyor

Yok hiç kaşıntım yok. Öyle bi sorunum da yoktu aşılamadan önce. Bugün oldu. Aşılamaya bağladım ama bir araştırayım dedim. Düşüğe bile sebep olabilir diyor
O kadarını düşünme derim çünkü o ağır enfeksiyon yaşayanlar için geçerlidir sen içini ferah tut sonuçta aşılama öncesi doktor kontollerimiz oluyo öyle bir durum olsa akıntıdan zaten belli olur hem aşılama işlemi sırasında sperm enjekte edilmeden rahim ağzı temizleniyor. Şuan hangi sitelere bakıyosan bence çık ordan okuma boşuna sıkma kendini

Doğru söylüyorsun. Daha çok strese sokuyor insanı baktıkça. Çeşit çeşit yorum var.
En iyisi hayırlısını dilemek ve beklemek

Kızlar bugün dayanamadım sabah sağlık ocağına gidip kan verdim bugün aşılamanın 9. günü ama sonuç negatif 1.20 çıktı, pazartesi zaten adet günüm 1.20'de yükseliş olucağınıda hiç sanmıyorum belli ki ilk aşılama tutmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…