Kızlar günaydın ve merhabalar herkese ben 2.tedavime başladım. Aslında önce ara verelim 1 ay diye düşünmüştük ama doktorum fizyolojik olarak beklenmesi gereken bir durum olmadığını söyledi ben de psikolojik olarak kendimi hazır hissediyorum. tüp bebek mi aşılamamı diye kararsızım şimdi tedaviye 112,5 gonal f ile başladı doktor eğer 3 ten fazla yumurtam olursa tüp bebeğe dönebilirmişiz bakalım herşeyin hayırlısı yeni umutlarla yeni yola başladık.
Selam canım hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın bu kez. Benimde ilki tutmadı. Ama doktorum 1 ay ara verelim dedi.İlaçlarla bünyeni çok zorlamayalım dedi. Aslında ben hemen devam etmek istedim ama olmaz dedi. Her zaman ara verlmeli bu ilaçlar hormon dedi. Aslında bende keşke senin gibi devam edebilseydim. maalesef doktorumu dinlemek zorundayım. Blki senin bünyen daha sağlamdır, sen bu yüzden devam ediyorsundur.
Hayırlısı Allahtan artık.
Sen benden 1 ay önce hamile kalacaksın demekki:))
kızlar teşekkürler destekleriniz için..bizde daha çok sprm hareketsizliğine bağlıydı ama bence bende de bi sıkıntı vardı ama bilmiyorum canım..
kızlar nasılsınızzzzzzzz?Selam canlarr..
Bayadır giremedim topiğe iyisinizdir inşallah..Bilge nasılsın iyisindir umarım ..
Hayalbaz hamişlik nasıl gidiyor?
Hepinize kocaman sevgiler..
İlk gözağrım bu topiğim :)))
kızlar niye durdu bu sayfalar böyle olmuyo ama nerelere kaçtınız
Merhaba Hanımlar;
Bende Eylül ayında klomen kullandım çatlatma iğnemi oldum ve 23 Eylül'de aşılamam yapıldı.Bu ilk aşılamamdı ve sonuç şuan 8 haftalık hamileyim.Bence moral çok önemli çünkü aşılamaya gideceğimiz gün eşimle buna çok inanmıştık hatta fotoğraf bile çektirdik ve bebişimize büyünce gösterir seni yapmaya gidiyorduk diye espri yaptık.Olumlu ve pozitif düşünmek çok önemli.Olumsuz düşünceleri kafanızdan atın.Biliyorum biraz zor oluyor ama çünkü bende daha önce bir kimyasal gebelik yaşayarak düşük yapmıştım.Ne kadar üzücü birşey olduğunu biliyorum.Bol bol dua edin Allah herkezin gönlüne göre versin.İsteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın.Ve benim için dua edin umarım herşey yolunda gider ve minik meleğimi sağlıkla kucağıma alırım.
selam arkadaşlar.
22 ekimde aşılamam yapıldı.
bugün 15. gün.
progesteron kullanmaya devam ediyorum.
progesteron adet gecikmesine neden olurmu?
selam arkadaşlar.
22 ekimde aşılamam yapıldı.
bugün 15. gün.
progesteron kullanmaya devam ediyorum.
progesteron adet gecikmesine neden olurmu?
adet geciktirebiliyo evet ama hamile olabilirsin hemen test yap
her tuvalete gittiğimde sanki kanım çekiliyo...
acaba oldum geldi mi diye...
işkence resmen ya...
aslında 3 gün önce yaptım evde test.
ama çıkmadı tabi ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?