Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bilge_bdk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2010
161
0
46
Ankara
eylül ayında aşılama yaptıracak arkadaşlar burda buluşalım bu süreci beraber yaşayalım kaç hamiş olacak topikte görelim bakalım

benmde sanırım arife günü aşilama olacak, pazartesi kontrolumde belli olur. 3. aşilamam olcak, inşallah son olur.

bende arefe günü kontrole gidicem bayramda da aşılamam olucak sanırım.Bu 2. denemem olucak sebepsiz kısırlık sorunumuz var 2 yıldır uğraşıyoruz

bende aşılama olucam bu 2.aşılamam inşallah bu defa olur

herkese selam boyle bir topik oldugunu bilmiyordum soyle bir bakarken gordum hemen yazayim dedim cunku bende eylul ayinda ikinci asilamasini yaptiracaklardanim...dun aksam klomene basladim saliya kadar kullanacagim 12 eylulde yumurta takibim yapilacak sonra uygun boyuttalarsa catlatma ignesi ve tahminim 16 eylulde asilamam yapilacak gibi gorunuyor....hepimiz icin hayirlisi kizlar....

Yazdiklarim kayboldu anmaladim neden?boyle bir topik oldugunu yeni gordum..bende eylul ayinda asilama olacagim dun klomene basladim sali gunu bitecek pazar gunu yumurta takibine gidecegim kismetse eger yumurtalar istenen seviyedeyse sali yani 14 eylul asilamam yapilacka gibi gorunuyor...hepimiz icin hayirlisi....

merhaba bayanlar bende aşılama yaptırmak istiyorum ama maliyeti hakkında fikri olanınız varmı izmir central hospital da 1000 e yakın dendi orda ilaç tedavim cevap vermedi ege ünüversitesinde aşılama yaptırmayı düşünüyorum yaptıranınız varmıı

hoşgeldiniz kızlar rabbim şu mubarek gecenin yüzü suyu hürmetine inşallah hepimizin kucagını doldurur.

benimde bu ikinci aşılamam olucak.bende pko oldugu için ilaç kullanıyom sanırım eylülün sonuna dogru olur aşılamam.çigdemcim ben konyada yaptırıyorum benimkide 1000 lira.

günaydın kızlar bugün kontrolum var inş. yeterli büyüklüğe gelmişlerdir yumoşlar, bugün iğne olup arife günü de aşilama olur

slm kızlar.benimde aşılamam 2 eylülde yapıldı umarım Rabbim hepimizin gönlüne göre bebişlerimizi nasip eder..şimdi sabırla beklemeye çalışıyorum :)

slm nergiscim.bizde sorun bende, 6 aylık ilaç tedavisindenden sonra hsg çekildim çift rahim dendi.Daha sonra doktorumu değiştirip laparoskopi oldum.sol tüp tıkalı ve rahmi ortalayacak şekilde yapışmış.bişey yapamadılar.onun için aşılama ile başladık eğer aşılama veya tüp bebek yöntemi tutarsa bebek rahimde gelişebiliyormu ona bakacaklar.gelişemezse bir ameliyat daha olacağım.rahmi kazıyarak büyütmeye çalışacaklar.Umarım ilk aşılamamda tutar ve bebek gelişir Allahım hepimizin yardımcısı olsun..sizde sorun nedir?

slm kızlar.benimde aşılamam 2 eylülde yapıldı umarım Rabbim hepimizin gönlüne göre bebişlerimizi nasip eder..şimdi sabırla beklemeye çalışıyorum :)

hayırlı olsun canım topigin ilk hamile haberini senden alırız inşallah(ilk sen aşılama oldun)arkandanda bizler geliriz inşallah

benmde sanırım arife günü aşilama olacak, pazartesi kontrolumde belli olur. 3. aşilamam olcak, inşallah son olur.

inşallah allah gönlünün muradını verirde bu aşılaman tutar landarch.çok aksi olmuş arefe günü yaptıracan bayramda istirat edebilecenmi tatlım.
nerde yaptırıyon?

bu ay aşılama yaptıracaklar gülo gulnihal landarch monalisa dew fanu bilge şimdilik 7 kişiyiz.olanardan bizi haberdar edin arkadaşlar.bide aşılamanızı nerde yaptıracaksınız aranızda konyada aşılama yaptıracak varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…