sylar aradım ben ille çarşamba gel dedi bu gün açıldı kırmızıya döndü artık yarın 14.30 randevum gidip göreceğiz dün pembeydi çokda değil ama karın ağrısı var bakalım bana ne diyecek hayırlısı diyelim daha tahlile gitmeden kanama olduk çoğu yerleşme kanaması yaşamış çok erken geldi aklıma herşey geliyor bakalım yarın cevap gelir:sinifsinif:
çok sağol canım, amin. seninle aynı gündü aşılamamız. sen naptın, yaptırdın mı test?
yarın gidiyorum bende kan vermeye ama hiç gitmek istemiyorum sanki boşuna gidiyormuşum gibi geliyor çünkü benim hiç belirtim yok ne yapalım hayırlısı allahtan seni tekrar tebrik ediyorum
teşekkür ederim. dur bakalım umutsuz olma hemen, bazılarında hiç belirti olmuyor. adet belirtisi var mı?
Valla bende merak ettim, inş güzel haberlerle döner
ceymi merak ettim seni, test yaptırdın mı?
evet canım sonuş kocaman bir sıfır biliyordum zaten aralıkta gideceğim iğneyle yapacak bu sefer zaten bu aşılamamda 1 tane yumurtam olmuş nasip artık senin nasıl gidiyor?
evet canım sonuş kocaman bir sıfır biliyordum zaten aralıkta gideceğim iğneyle yapacak bu sefer zaten bu aşılamamda 1 tane yumurtam olmuş nasip artık senin nasıl gidiyor?
Ceymi canım çok üzüldüm ama herşeyde bi hayır vardır. Dilerim bir sonraki hemencik tuttar. Bağları koparmayalım bu aralar birbirimize ihtiyacımız var...
Allah hayırlısıyla hepimizin kucağını doldurur inşallah.. Aminnnn...opuyorumnanaktan
hadi ya çok üzüldüm. benim bütün aşılamalarım iğneyle yapılmıştı. inşallah aralığa kadar kendiliğinden hamile kalırsın.
benim iyidir herhalde, doktora gitmedim henüz, gidince daha çok hissedeceğim hamile olduğumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?