teşekkür ederim birceciğim iyi dilklerin için allah seninde tamamına erdiride annelik duygusunu yaşarsın senin kaçıncıda tuttu ve hepside iğneylemi oldu acaba sevgiler
aşılam yaptıran arkadaşlar ben 2. tane tüp bebek yaptırdım ama tutmadı doktor bi de aşılama yapalım dedi sorum eşimin sperm sayısı az 3 milyon civarında aşılama yapılan arkadaşların sorunları ne acaba aşılama bi işe yarar mı?
evet canım sonuş kocaman bir sıfır biliyordum zaten aralıkta gideceğim iğneyle yapacak bu sefer zaten bu aşılamamda 1 tane yumurtam olmuş nasip artık senin nasıl gidiyor?
kısslar niye kimsecikler uğramıyo buraya..aaaaa bakın ben bugün doktora gittim 3. aşılamada kavuştuğum bebişimi gördüm:)2mmlik bi bebişş...darısı en yakın zamanda size inşallllaaahhh
ceymi canim senin tek yumurtaliklami asilama yaptilar simdi icime kurt dustu cunku bende tek yumurtalikla asilama yaptilar insallah tutarseninki sagmi solmu benimki sol 17 buyukluk capindada ( alllahim hepimize yardimci olsun
kısslar niye kimsecikler uğramıyo buraya..aaaaa bakın ben bugün doktora gittim 3. aşılamada kavuştuğum bebişimi gördüm:)2mmlik bi bebişş...darısı en yakın zamanda size inşallllaaahhh
Kızlar günaydın ve merhabalar herkese ben 2.tedavime başladım. Aslında önce ara verelim 1 ay diye düşünmüştük ama doktorum fizyolojik olarak beklenmesi gereken bir durum olmadığını söyledi ben de psikolojik olarak kendimi hazır hissediyorum. tüp bebek mi aşılamamı diye kararsızım şimdi tedaviye 112,5 gonal f ile başladı doktor eğer 3 ten fazla yumurtam olursa tüp bebeğe dönebilirmişiz bakalım herşeyin hayırlısı yeni umutlarla yeni yola başladık.
Kızlar günaydın ve merhabalar herkese ben 2.tedavime başladım. Aslında önce ara verelim 1 ay diye düşünmüştük ama doktorum fizyolojik olarak beklenmesi gereken bir durum olmadığını söyledi ben de psikolojik olarak kendimi hazır hissediyorum. tüp bebek mi aşılamamı diye kararsızım şimdi tedaviye 112,5 gonal f ile başladı doktor eğer 3 ten fazla yumurtam olursa tüp bebeğe dönebilirmişiz bakalım herşeyin hayırlısı yeni umutlarla yeni yola başladık.
burcu çok iyi yapmışsın hayırlı uğurlu olsun..arka arkaya olması çok iyi olmuş
hayalbaz senin 3.aşılamada ilaç tedavi protokolünü nasıl uygulamıştı doktorun yani ne kullandın ne kadar kullandın?
Okuyunca heyecanlandım Canım. iyi yapmışsın başlamakla... Senin için hangisi hayırlıysa o uygulanır inşallah. Güzel haberlerini bekliyorum.
teşekkür ederim bircecim. inşallah hayırlısı olsun. Senin tedavinde ilaç protokolün nasıl uygulandı bende de pko var bu sefer yüksek dozla başladı doktorum bakalım ne olacak merak ediyorum...
canım 3 aşılamamda da 75le başladım ben. 1.de son iki gün 112.5'a çıkmıştı. ama diğerlerinde 75 devam etti. senin kaçla başladı? sıkıntı oluyor muydu ki yumurtalarının büyümesinde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?