Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aşılam yaptıran arkadaşlar ben 2. tane tüp bebek yaptırdım ama tutmadı doktor bi de aşılama yapalım dedi sorum eşimin sperm sayısı az 3 milyon civarında aşılama yapılan arkadaşların sorunları ne acaba aşılama bi işe yarar mı?

ben 3 kere aşılama yaptırdım. eşimde sorun yoktu bende pko var. doktorun aşılama yapalım dediğine göre işe yarayabilir. bazı sitelerde aşılamanın erkekteki sorunlarda daha çok yapıldığını okumuştum ben. umarım güzel bir sonuç alırsın...

Selam arkadaşlar,
Benim diğer yumurtada düşmüş maalesef. Sağlık olsun artık. Kasım ayında tekrar deneyeceğiz. Gününü bekleyen arkadaşlara sabır diliyorum. inşallah sizinkiler tutar.

kısslar niye kimsecikler uğramıyo buraya..aaaaa bakın ben bugün doktora gittim 3. aşılamada kavuştuğum bebişimi gördüm:)2mmlik bi bebişş...darısı en yakın zamanda size inşallllaaahhh

bende 10 ayin 10 da yaptirdim 5 gundur bekliyorum insallah herkesin olur cok sikici bir surec beklemek

evet canım sonuş kocaman bir sıfır biliyordum zaten aralıkta gideceğim iğneyle yapacak bu sefer zaten bu aşılamamda 1 tane yumurtam olmuş nasip artık senin nasıl gidiyor?

ceymi canim senin tek yumurtaliklami asilama yaptilar simdi icime kurt dustu cunku bende tek yumurtalikla asilama yaptilar insallah tutar seninki sagmi solmu benimki sol 17 buyukluk capindada ( alllahim hepimize yardimci olsun

kısslar niye kimsecikler uğramıyo buraya..aaaaa bakın ben bugün doktora gittim 3. aşılamada kavuştuğum bebişimi gördüm:)2mmlik bi bebişş...darısı en yakın zamanda size inşallllaaahhh

Aminnnnnn tebrik ederim canim insallah hayirlisi ile saglikli huzurlu gunlerle birlikte kucagina alirsin darisi bizim basimiza

ceymi canim senin tek yumurtaliklami asilama yaptilar simdi icime kurt dustu cunku bende tek yumurtalikla asilama yaptilar insallah tutar seninki sagmi solmu benimki sol 17 buyukluk capindada ( alllahim hepimize yardimci olsun

vallahi doktorum bana kaç yumurtam var onu bile söylemiyordu ben sordumda söyledi bir tane diye sağdaydı galiba 19mm de çatlatma iğnesi yapıldı bu işte zaman çok önemli o zamanı yakalarsan oluyor bak benimki ilk aşılmamda tuttu sonraki yaptırdığım iki aşılama tutmadı nasip inşallah annelik duygusunu sende yaşarsın

mercimek o mercimek allahım nazarlardan korusun onu

Kızlar günaydın ve merhabalar herkese ben 2.tedavime başladım. Aslında önce ara verelim 1 ay diye düşünmüştük ama doktorum fizyolojik olarak beklenmesi gereken bir durum olmadığını söyledi ben de psikolojik olarak kendimi hazır hissediyorum. tüp bebek mi aşılamamı diye kararsızım şimdi tedaviye 112,5 gonal f ile başladı doktor eğer 3 ten fazla yumurtam olursa tüp bebeğe dönebilirmişiz bakalım herşeyin hayırlısı yeni umutlarla yeni yola başladık.

Okuyunca heyecanlandım Canım. iyi yapmışsın başlamakla... Senin için hangisi hayırlıysa o uygulanır inşallah. Güzel haberlerini bekliyorum.

burcu çok iyi yapmışsın hayırlı uğurlu olsun..arka arkaya olması çok iyi olmuş

hayalbaz senin 3.aşılamada ilaç tedavi protokolünü nasıl uygulamıştı doktorun yani ne kullandın ne kadar kullandın?

canım ben 3 aşılamamda da günde 1 adet klomen kullandım 5 gün ve sonrasında doktorun söylediği gün ovitrelle çatlatma iğnesi...yani benimki iğneli aşılama diil 1 klomenle bi kaç tane yumurtam oluyodu

Okuyunca heyecanlandım Canım. iyi yapmışsın başlamakla... Senin için hangisi hayırlıysa o uygulanır inşallah. Güzel haberlerini bekliyorum.

teşekkür ederim bircecim. inşallah hayırlısı olsun. Senin tedavinde ilaç protokolün nasıl uygulandı bende de pko var bu sefer yüksek dozla başladı doktorum bakalım ne olacak merak ediyorum...

teşekkür ederim bircecim. inşallah hayırlısı olsun. Senin tedavinde ilaç protokolün nasıl uygulandı bende de pko var bu sefer yüksek dozla başladı doktorum bakalım ne olacak merak ediyorum...

canım 3 aşılamamda da 75le başladım ben. 1.de son iki gün 112.5'a çıkmıştı. ama diğerlerinde 75 devam etti. senin kaçla başladı? sıkıntı oluyor muydu ki yumurtalarının büyümesinde?

canım 3 aşılamamda da 75le başladım ben. 1.de son iki gün 112.5'a çıkmıştı. ama diğerlerinde 75 devam etti. senin kaçla başladı? sıkıntı oluyor muydu ki yumurtalarının büyümesinde?

benim ilk tedavide 75 ile başladı 10 günün sonunda yeterli büyüme görmeyince 100 e çıkardı. 2.aşılama için riskli ama yüksek başlıyalım dedi 112,5 ile başladı bakalım inşallah çok fazla yumurtam olmaz.ohss den çok korkuyorum sonuçta geçen aydan ilacın etkisi vücudumda devam ediyordur. 12- 13 günde istediğimiz boyuta ulaşırlar dedi. senin kaç gün sürmüştü iğne tedavin?

pko olunca ne olcağını kestiremiyoruz diyorlar. bir ay büyümeyip bir sonraki ay çok büyüyebiliyormuş. benim hep 7-8 günde büyüdü. adetimin 12.günü aşılamam yapıldı. dediğin gibi inşallah gereğinden çok yumurta olmaz. sık sık kontrole çağırır herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…