Çok teşekkür ederim, aynen maalesef dirençli çıktılar doktorum temkinli yaklaştı başlarken çünkü polikistik overde çok fazla yumurta büyüme riski de yüksek ve bu ihtimal de olursa tedavi sonlandırılıyorOncelikle gecmis olsun. Yumurtalarin gercekten direncliymis ya. Bol yuruyus oneririm. Hareket etmek yumurtalarin uzerindeki baskiyi azalttigi iciin daha kolay gelismelerini sagliyor. Umarim asilamadan olumlu sonuc alirsin✌
Çok teşekkür ederimAy hadi süper yaa vallahi dualarımız seninle
Uygun dozu bulmak vakit alabiliyo doktoruna guven :)Çok teşekkür ederim, aynen maalesef dirençli çıktılar doktorum temkinli yaklaştı başlarken çünkü polikistik overde çok fazla yumurta büyüme riski de yüksek ve bu ihtimal de olursa tedavi sonlandırılıyorBu ay 150 ile başlayacağını söyledi . Umarım canım hepimiz olumlu sonuçlar alalım
3 yumurta cok iyi eşinde bir sıkıntı yoksa tutar inşallahKızlar merhababugün dr kontrolüm vardı 9 gün boyunca 150 lu gonal f kullandım bugün 3 tane 20-20-17 yumurtam olmuş. Bu akşam çatlatma iğnemi yapıcam sonrasında da 3 günü değerlendiricez ve 15 gün boyunca progesteron fitil kullanıcam. Bundan 4 ay önce bir düşüğüm olmuştu. Pıhtı sorunum varmış ona bağlamıştık nedenini umarım bu sefer bir sorun çıkmaz
yumurtaların cok güzel insallah sorunsuz bir şekilde pozitifi görürsünüzKızlar merhababugün dr kontrolüm vardı 9 gün boyunca 150 lu gonal f kullandım bugün 3 tane 20-20-17 yumurtam olmuş. Bu akşam çatlatma iğnemi yapıcam sonrasında da 3 günü değerlendiricez ve 15 gün boyunca progesteron fitil kullanıcam. Bundan 4 ay önce bir düşüğüm olmuştu. Pıhtı sorunum varmış ona bağlamıştık nedenini umarım bu sefer bir sorun çıkmaz
Yaaaa çok sevindim bu mesajınıza umut oldu bana . Pcos var mı sizde ? Bende bugün doktora gittim geçen ay 75 ve 100 ile hiç büyümemişti yumurtam bu ay carsamba günü 150 ile başlayacağım Pazartesi kontrolüm var hayırlısı bakalımKızlar merhababugün dr kontrolüm vardı 9 gün boyunca 150 lu gonal f kullandım bugün 3 tane 20-20-17 yumurtam olmuş. Bu akşam çatlatma iğnemi yapıcam sonrasında da 3 günü değerlendiricez ve 15 gün boyunca progesteron fitil kullanıcam. Bundan 4 ay önce bir düşüğüm olmuştu. Pıhtı sorunum varmış ona bağlamıştık nedenini umarım bu sefer bir sorun çıkmaz
Güveniyorum canım ama her ay umut edip olmaması psikolojik olarak çok zorladı beniUygun dozu bulmak vakit alabiliyo doktoruna guven :)
Kaçıncı gün tahlil yapılmış oldu?Benim 11.gündü 232 çıkmıştı. Biraz düşük gibi geldi banaKızlar bende gittim bu gün dra. 6gün gonalf 75mg kullanmıştım bu arada yumurta geliştirici ilk iğne deneyimim normalde klomenle olusuyordu. 6 gün kullandım üç yumurtam vardı 11, 7,7mm.3 gün daha iğnrye devam etmem söylendi yumurta 1 günde 1-2m m büyüyprmuş. Yalnız eve gelince o vulosyonda oldugumuzda gelen yumurta kıvamında akıntı geldi. Dedim biri büyümeden catladı herhalde. Bi dahaki randevu persembe. Bu arada sadece e2 hormonunu baktı oda 86küsür cıktı. Baska hormonlara bakmadı. Hayırlısı olsun
Teşekkür ederim canımyumurtaların cok güzel insallah sorunsuz bir şekilde pozitifi görürsünüz ☺
Yok canım normal dedi dr. İnşallah bu sefer güzel yumurtaların olur güzel haberler verelim hepimizYaaaa çok sevindim bu mesajınıza umut oldu bana . Pcos var mı sizde ? Bende bugün doktora gittim geçen ay 75 ve 100 ile hiç büyümemişti yumurtam bu ay carsamba günü 150 ile başlayacağım Pazartesi kontrolüm var hayırlısı bakalım ☺
Eşime hiç baktırmadık ama evlendikten 2 ay sonra hamile kalmıştım kendiliğimden sanırım bu yüzden dr birley demedi eşimle ilgili3 yumurta cok iyi eşinde bir sıkıntı yoksa tutar inşallah
İnşallah canımYok canım normal dedi dr. İnşallah bu sefer güzel yumurtaların olur güzel haberler verelim hepimiz
Canım bu hormon ile ilgili bir bilgim yok adetin 2 günü basladımiğneye gecen hafta pazartesi o zaman 29küsürdü. İşte bu günde 86küsür cıktı. Olumsuz etkilermiki. Doktor bunun için hiçbişi demediKaçıncı gün tahlil yapılmış oldu?Benim 11.gündü 232 çıkmıştı. Biraz düşük gibi geldi bana
Adetin basladığı günü sayarsam 9 ilac için 8.gün oluyor ay kafama takıldı.Kaçıncı gün tahlil yapılmış oldu?Benim 11.gündü 232 çıkmıştı. Biraz düşük gibi geldi bana
Yok yok kafana takma yükselir daha merak etme canım sonuçta daha 3 gün ilaç kullanacaksın.Adetin basladığı günü sayarsam 9 ilac için 8.gün oluyor ay kafama takıldı.
Canım bu hormon yumurtanın gelişip gelişmediğini ve ya yumurtlamanın olup olmadığını belli eder. ama daha vaktin var yükselir stres yapmaCanım bu hormon ile ilgili bir bilgim yok adetin 2 günü basladımiğneye gecen hafta pazartesi o zaman 29küsürdü. İşte bu günde 86küsür cıktı. Olumsuz etkilermiki. Doktor bunun için hiçbişi demedi
Bugun regl gunun muydu? Sanki daha vakit var gibi aklimda kalmis. Uzulme canim onumuzdeki aya nasiptir belki.. tekrar asilama deneyecek misinkızlar ben regl oldum negatif... kalan arkadaşlarıma bol şans
umarım güzel haberler verirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?