Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar🙏

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Oncelikle gecmis olsun. Yumurtalarin gercekten direncliymis ya. Bol yuruyus oneririm. Hareket etmek yumurtalarin uzerindeki baskiyi azalttigi iciin daha kolay gelismelerini sagliyor. Umarim asilamadan olumlu sonuc alirsin✌
Çok teşekkür ederim, aynen maalesef dirençli çıktılar doktorum temkinli yaklaştı başlarken çünkü polikistik overde çok fazla yumurta büyüme riski de yüksek ve bu ihtimal de olursa tedavi sonlandırılıyor Bu ay 150 ile başlayacağını söyledi . Umarım canım hepimiz olumlu sonuçlar alalım

Uygun dozu bulmak vakit alabiliyo doktoruna guven :)

Kızlar merhaba bugün dr kontrolüm vardı 9 gün boyunca 150 lu gonal f kullandım bugün 3 tane 20-20-17 yumurtam olmuş. Bu akşam çatlatma iğnemi yapıcam sonrasında da 3 günü değerlendiricez ve 15 gün boyunca progesteron fitil kullanıcam. Bundan 4 ay önce bir düşüğüm olmuştu. Pıhtı sorunum varmış ona bağlamıştık nedenini umarım bu sefer bir sorun çıkmaz

3 yumurta cok iyi eşinde bir sıkıntı yoksa tutar inşallah

Kızlar bende gittim bu gün dra. 6gün gonalf 75mg kullanmıştım bu arada yumurta geliştirici ilk iğne deneyimim normalde klomenle olusuyordu. 6 gün kullandım üç yumurtam vardı 11, 7,7mm.3 gün daha iğnrye devam etmem söylendi yumurta 1 günde 1-2m m büyüyprmuş. Yalnız eve gelince o vulosyonda oldugumuzda gelen yumurta kıvamında akıntı geldi. Dedim biri büyümeden catladı herhalde. Bi dahaki randevu persembe. Bu arada sadece e2 hormonunu baktı oda 86küsür cıktı. Baska hormonlara bakmadı. Hayırlısı olsun

yumurtaların cok güzel insallah sorunsuz bir şekilde pozitifi görürsünüz

Yaaaa çok sevindim bu mesajınıza umut oldu bana . Pcos var mı sizde ? Bende bugün doktora gittim geçen ay 75 ve 100 ile hiç büyümemişti yumurtam bu ay carsamba günü 150 ile başlayacağım Pazartesi kontrolüm var hayırlısı bakalım

Kaçıncı gün tahlil yapılmış oldu?Benim 11.gündü 232 çıkmıştı. Biraz düşük gibi geldi bana

Yok canım normal dedi dr. İnşallah bu sefer güzel yumurtaların olur güzel haberler verelim hepimiz

Kaçıncı gün tahlil yapılmış oldu?Benim 11.gündü 232 çıkmıştı. Biraz düşük gibi geldi bana
Canım bu hormon ile ilgili bir bilgim yok adetin 2 günü basladımiğneye gecen hafta pazartesi o zaman 29küsürdü. İşte bu günde 86küsür cıktı. Olumsuz etkilermiki. Doktor bunun için hiçbişi demedi

Canım bu hormon ile ilgili bir bilgim yok adetin 2 günü basladımiğneye gecen hafta pazartesi o zaman 29küsürdü. İşte bu günde 86küsür cıktı. Olumsuz etkilermiki. Doktor bunun için hiçbişi demedi
Canım bu hormon yumurtanın gelişip gelişmediğini ve ya yumurtlamanın olup olmadığını belli eder. ama daha vaktin var yükselir stres yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…