Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar🙏

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ilaçlar sonucunda Aşılama da mi yoksa normal birliktelik de mi gebelik şansı yüksek olur fikrinizi alabilir miyim kızlar
Tabi ki de aşılama sağlıklı spermleri aldıkları için şans biraz daha yükseliyor. Doktorunuz yönlendirir zaten sizi

ilaçlar sonucunda Aşılama da mi yoksa normal birliktelik de mi gebelik şansı yüksek olur fikrinizi alabilir miyim kızlar
Tabikide asılama.en iyi hızlı spermler secilecek. Spermin kat edecegi engebeli yol yok rahimde oturp sevgilisi yumurtayla bulusacak. Tabi yumurta kaprisli cıkmazsa birine veya ikisine evet deyip bizim bebişleri yapacaklar.Saka bi yana Rabbim ol deyince oldurur.

Arkadaşlar herkese merhabalar .. Bende size hikayemden özet geçeyim.. benim adetlerim hep düzenlidir kilo problemim var polikistik over sendromum olduğunu öğrendim geçen sene ..25 yaşındayım 2 yıllık evliyim bir sene korunduk korunmayı bırakınca hemen olacağını sanıyor insan maalesef olmadı 3 defa klomen ile yumurta büyütmeyi denedi doktorlar ikisi devlette sonuncusu özelde maalesef üçünde de başarısız oldu yumurta büyümedi bile .. Şimdi ise özelde aşılama kararı aldık eşimde de varikosel başlangıcı var elle muayenede söylemiş doktoru ve zaten spermiogram sonucunda da ileri hareketli sayımız yüzde 2 ama ameliyat önermemiş doktor normal yolla zor olur ama aşılama ve tüp bebek icin sonuçların iyi demiş .. Temmuz ayında rahim filmi çektirdim aşılama öncesi tüplere bakıldı çok şükür bir problem çıkmadı tüplerim açık .. Ağustos ayında gonal f kullanmaya başladım aşılama icin ilk 8 gün 75 5 günde 100 kullandığım halde sadece bir tane çok minik bir yumurta oldu büyümedi. 14. Günde doktorum seni daha fazla umutlandırmak istemiyorum bu ay büyümeyecek dirençli çıktı sonlandıralım tedaviyi dedi kabul ettim . Duphaston kullandım 10 gün ve dün yani pazar gün adet oldum bugün veya yarın doktora gideceğim ve tekrardan aşılama icin tedavi başlayacağız .. hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

Oncelikle gecmis olsun. Yumurtalarin gercekten direncliymis ya. Bol yuruyus oneririm. Hareket etmek yumurtalarin uzerindeki baskiyi azalttigi iciin daha kolay gelismelerini sagliyor. Umarim asilamadan olumlu sonuc alirsin

Kızlar yarın benim de kontrolüm var muhtemelen perşembe aşılama yapılacak ama benim kistim oluşmuş önceki tedaviden doktor sıkıntı olmaz deyip gonal fe başlattı ben yine de korkuyorum ya bu yüzden iptal olursa aşılama diye

Canım benimde ilk aşılamamda kıstım vardı doktorum sorun değil demişti ve kiste rağmen ilk aşılamam tutmuştu.
Hamile kaldıktan sonra kendiliğinden kaybolmuştu.
Sorun etme yani inşallah seninkinde tutar.

İnşallah canım ya çok sevindim bunu duyduğuma bu son şansım bundan sonrası tüp bebek korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…