Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar🙏

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bugün kontrole gittim kistim kaybolmuş yumurtam iki tane 18 mm perşembe tekrar gel dedi ama o zaman aşılama hafta sonuna kalır fakültede yaptıracağım için cumartesi androloji kapalı bana spermi dışarda hazırlattır getir dedi merkezler benden 700 1000 arası ücret istiyor ne anlamı kaldı devlette yaptırdığımın bir de şu an yeni ev aldık uygun değiliz bende yarın tekrar geleyim 10. Gün benim yumurtlama günüm diye olur gel dedi kızlar bana dua eder misiniz yarın 21 mm olur da cuma günü aşılamam olur inşallah

kızlar merhaba bende bu ay aşılama dıye gıttım ama klomen tedavısı yapalım dedı hemen geçmedi 5 gun kullandım dün kontorlum vardı 16-15 mm olarak ıkı yumurtam gelişmiş ek olarak ilaç vermeme gerek yok dedi perşembe tekrar gel bakalım çatlatma yapıp yapmamaya dedi ve çarşamba günü beraberlık önerdi. sizce nasıl yumurtlama gelişimim. inşallah herkesın güzel sonuçları olur

Canım bu hormon yumurtanın gelişip gelişmediğini ve ya yumurtlamanın olup olmadığını belli eder. ama daha vaktin var yükselir stres yapma
Sagolasın canım. Yalnız iki gündür yumurta akı kıvamında akıntım geliyor ben normalda bu akıntıyı ovulasyon olarak bilip degerlendirirdim. Eee su an yumurtalar küçük büyümeden catlayabilirlermiki yoksa bu akıntı baska birseyin belirtisimi şaştım ya

Canım stres yapma bildiğim kadarıyla 18-24mm arasında yapılıyor asılama. İncir falan ye 2 gün boyunca günde 1-2mm arası büyüyormuş yumurta insallah tam kıvamında olur yumoşuun o güne

Canım stres yapma bildiğim kadarıyla 18-24mm arasında yapılıyor asılama. İncir falan ye 2 gün boyunca günde 1-2mm arası büyüyormuş yumurta insallah tam kıvamında olur yumoşuun o güne
İnşallah canım akşam üstü yürüyüşe çıkayım diyorum bir de o da iyi geliyormuş

canım 2 mm büyüse günde 20 olur o da yeterli bir büyüklük kendini cok strese sokma strese girersen büyümeyi etkilersin.

iyi yapmışsın canım değerlendirmekte fayda var. yani çatlayabilir de çatlamaya da bilir şimdi ne desem yalan olur zaten doktorun sana söyler çatlayıp çatlamadığını ama stres sakın yapma stres en büyük düşman

Canım darısı bana bende dün aşılamaya başladım haftaya gideceğim yumurtamın durumuna bakılacak

Bende 25 yaşında iki senelik evliyim cankm dün adetim 3.günüydü aşılama için gittim . Bizim ikimizdede sorun yok sebebsiz diyorlar.inşallah güzel haberler veririz birbrimize

Bende 25 yaşında iki senelik evliyim cankm dün adetim 3.günüydü aşılama için gittim . Bizim ikimizdede sorun yok sebebsiz diyorlar.inşallah güzel haberler veririz birbrimize
İnşallah canım bende dün gittim doktora , yarın gonal f 900 kullanmaya başlayacağım Pazartesi kontrolüm var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…