belirti olmayınca bende endişe ediyorum acaba olmayacak mı diyeDaha 3. Gün canım hiç belirti olmaz ki daha
AminnnnAyy inşallah canım inşallah benimki tutunmuş olsun darısı da senin başına olsun
Benimde sadece e2 ve ultrason var geneli böyle galiba cok önemli problem yok okunca böyle yapıyorlar galibaBenimki de vermeyecek gibi. Kan tahlili de istemedi asilama oncesi. Bazi doktorlarin tarzi boyle :)
Rahatlaaaaa kafana takmaa taktıkça olmaz sal kendini sürece hem salınca daha çabuk geçerbelirti olmayınca bende endişe ediyorum acaba olmayacak mı diye
Galiba canım ama herkese bir jel fitil falan vermişler benim birşey olmayınca acaba mı dedimBenimde sadece e2 ve ultrason var geneli böyle galiba cok önemli problem yok okunca böyle yapıyorlar galiba
Çok teşekkür ederim canım desteğin içinRahatlaaaaa kafana takmaa taktıkça olmaz sal kendini sürece hem salınca daha çabuk geçer☺
ne demek canım burada birbirimize destek için varız. Hem bak benim 6.günüm bugün ama benimde arada kasık batmasından başka hiçbir şeyim yokÇok teşekkür ederim canım desteğin için❤
Evet galiba ya benden de kan tahlili istemedi sadece e2ye baktı o kadar
Evet galiba ya benden de kan tahlili istemedi sadece e2ye baktı o kadar
Benden e2 bile istemedi desem.... Valla hayirlisi olsun bindik bi alamete gidiyoz kiyameteBenimde sadece e2 ve ultrason var geneli böyle galiba cok önemli problem yok okunca böyle yapıyorlar galiba
Sıkma canını inşallah hemen tedavine başlarsın ve olumlu sonuç alırsın canımYok canım kan verdim 0.40 çıktı
Adet olursam başlayacağım canım hayrılısı olsun napalımSıkma canını inşallah hemen tedavine başlarsın ve olumlu sonuç alırsın canım
Herkese merhaba. Pko ve erkek infertilitesi sebebiyle onumuzdeki ay aşilama yapiyoruz doktorumuz tavsiyesiyle. Var mi baska eylul ayi asilama adayi?
Zeynagul
@smu
@Sitareem --->
@Buurcuumm
@Bal0ncuk
@baby0101
E Elayldrm67
@Glnkymn
@Arzu atmaca
Lolapink
D Denisss26
Ahsen555
Optimussprime
@Snaa
Bir Pelincik
RESEN
@Saricicek97
@zeynokoloji
@ebru2812
@cakltanesi
Herkese merhaba. Pko ve erkek infertilitesi sebebiyle onumuzdeki ay aşilama yapiyoruz doktorumuz tavsiyesiyle. Var mi baska eylul ayi asilama adayi?
Zeynagul
@smu
@Sitareem --->
@Buurcuumm
@Bal0ncuk
@baby0101
E Elayldrm67
@Glnkymn
@Arzu atmaca
Lolapink
D Denisss26
Ahsen555
Optimussprime
@Snaa
Bir Pelincik
RESEN
@Saricicek97
@zeynokoloji
@ebru2812
@cakltanesi
. BHerkese merhaba. Pko ve erkek infertilitesi sebebiyle onumuzdeki ay aşilama yapiyoruz doktorumuz tavsiyesiyle. Var mi baska eylul ayi asilama adayi?
Zeynagul
@smu
@Sitareem --->
@Buurcuumm
@Bal0ncuk
@baby0101
E Elayldrm67
@Glnkymn
@Arzu atmaca
Lolapink
D Denisss26
Ahsen555
Optimussprime
@Snaa
Bir Pelincik
RESEN
@Saricicek97
@zeynokoloji
@ebru2812
@cakltanesi
Dünkü nasıldı bilmiyorum ama iğne vurulunca yanılma payı baya oluyor canım. Bence 2 gün sonra tekrarla testiMerhaba hanımlar.
Bugün yine tutamadım test yaptım.
Sanki düne göre biraz daha belirgin çıktı test.
Siz nediyorsunuz?
Çatlama iğnesinin 11 günü.
Dünkü nasıldı bilmiyorum ama iğne vurulunca yanılma payı baya oluyor canım. Bence 2 gün sonra tekrarla testi
Merhaba herkese.. biz asilamamizi yaptirdik, sperm yuzdurme sonrasi degerlerimiz bu sekilde. Anlayan var mi acaba?Eki Görüntüle 2685688
Yikamadan sonra dusmesi normal zaten canim. Hareketsiz kotu spermleri eliyorlar ya :)Canım sanki yıkamadan önce değerler daha iyidi.
Yıkamadan sonra düşmüş biraz doktor birsey demedimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?