Doktor iyi dedi ama burda da soriyim dedim yani 15 milyon ileri hizli hareketli sperm, 15 milyon da ileri yavas hareketli sperm birakilmis. Toplamda 30 milyon iyi miCanım sanki yıkamadan önce değerler daha iyidi.
Yıkamadan sonra düşmüş biraz doktor birsey demedimi.
Doktor iyi dedi ama burda da soriyim dedim yani 15 milyon ileri hizli hareketli sperm, 15 milyon da ileri yavas hareketli sperm birakilmis. Toplamda 30 milyon iyi mi
Amin canim insallah sen kan testini ne zaman vericeksin?Aşılama için yeterlidir canım ınşallah tutar.
Benim bildiğim yıkamadan sonra sperm sayısı düşüyor hızda artıyor yani bizde öyleydi.
Hayırlısı olsun
Amin canim insallah sen kan testini ne zaman vericeksin?
Ay hayirlisi artik az kalmis senin test gunune..Perşembe adet günüm doktorum adet olmasan gel demişti.
Bende biraz sabırsızım 2 gündür üst üste test yapıyorum bakalım nasıl dayanacam adet gününe kadar
Hayırlısı olsun inşallah gayet iyi sonuçta 1 taneye ihtiyacın var. Strese sokma kendini gayet güzel sonuçlar.Merhaba herkese.. biz asilamamizi yaptirdik, sperm yuzdurme sonrasi degerlerimiz bu sekilde. Anlayan var mi acaba?Eki Görüntüle 2685688
Aşılamadan sonra kaç gün geçti 14 gün geçtiyse kan testi yaptır bencePerşembe adet günüm doktorum adet olmasan gel demişti.
Bende biraz sabırsızım 2 gündür üst üste test yapıyorum bakalım nasıl dayanacam adet gününe kadar
Gayet iyi kuzum bizimde 15 milyon ileri hızlı 30 yavaş hareketli önemli olan ileri hızlı hareketli hemen hemen hepimizin ileri hızlı hk. 15 milyon çıkmış hayırlısı olsun inşallah hepimizn içinDoktor iyi dedi ama burda da soriyim dedim yani 15 milyon ileri hizli hareketli sperm, 15 milyon da ileri yavas hareketli sperm birakilmis. Toplamda 30 milyon iyi mi
güzel ve pozitif düşünürsekGaliba canım ama herkese bir jel fitil falan vermişler benim birşey olmayınca acaba mı dedim
Amiiinnn nasıl olmuş senin nazlı yumurtalargüzel ve pozitif düşünürsek
Senin progesteron hormonunun iyi calısıyor demekki bende bu günde gittim dra 3 gündür hastanedeyim. Nasipse gece catlatma iğnesi pazartesi asılama olacak.Rabbim boşa cıkarmasın emeklerimizi
Evet canim olumlu dusunmeye ihtiyacim var. İnsallah guzel haberlerimizi veririz burda birbirimize :)Hayırlısı olsun inşallah gayet iyi sonuçta 1 taneye ihtiyacın var. Strese sokma kendini gayet güzel sonuçlar.
Nasil denk gelmis hepimizin oyle :) 16sinda kan testi yaptirabilirsin dedi doktor. Nasil beklicez bilmiyomGayet iyi kuzum bizimde 15 milyon ileri hızlı 30 yavaş hareketli önemli olan ileri hızlı hareketli hemen hemen hepimizin ileri hızlı hk. 15 milyon çıkmış hayırlısı olsun inşallah hepimizn için
Aşılamadan sonra kaç gün geçti 14 gün geçtiyse kan testi yaptır bence
Baya zor oluyor meşgul olayım dedim kitap okuyayım dedim rastgele roman sectim çocuğu olmayan tedavi goren çiftten bahsediyor film açıyorum çocuğu olmayan çiftten bahsediyor üzerime üzerime geliyor evren bakalımNasil denk gelmis hepimizin oyle :) 16sinda kan testi yaptirabilirsin dedi doktor. Nasil beklicez bilmiyom
Bekleyebiliyorsan ne mutlu5 gün sonra adet günüm biraz daha beklemem lazim
Algıda seçicilik. Aslında beynin seninle oyun oynuyor bilinçaltında sürekli o olduğu için önüne hep öyle şeyler çıkıyorBaya zor oluyor meşgul olayım dedim kitap okuyayım dedim rastgele roman sectim çocuğu olmayan tedavi goren çiftten bahsediyor film açıyorum çocuğu olmayan çiftten bahsediyor üzerime üzerime geliyor evren bakalım
Bir o eksiktiAlgıda seçicilik. Aslında beynin seninle oyun oynuyor bilinçaltında sürekli o olduğu için önüne hep öyle şeyler çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?