Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar🙏

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hanımlar ben dün test yapmıştım ya hani çıkmamıştı sabah kalktım şuan testte silik bir çizgi var görüyor musunuz sizde

Eklentiler

• IMG_20200904_085432.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 47
Yarin sabah tekrar yap, cizgi koyulasmis olursa kan ver canim. İnsallah ignenin etkisi degildir

Yarin sabah tekrar yap, cizgi koyulasmis olursa kan ver canim. İnsallah ignenin etkisi degildir

İnşallah canım.
Pazar günü tekrar test yapacam, iğnenin 12 günü olur. Ozamana kadar etkisi varsa geçmesi lazım. Hakkımızda hayırlısı olsun ya ilkinde bile böyle meraklı değildim

Kizlar asilamadan sonra nasıl belirtileriniz oldu benim iLk gün kasik ağrısı vardı birde siskinlik şimdilik yok

kızlar merhaba ;
bende dün çatlatma iğnemi vuruldum cuma ve pazar ilişki dedii acaba ctesinide değerlendirsem kafamçok karıştı klomen kullandım lütfen fikir verirmisiniz. eşimde bir sorun yok bu arada ileri hareketide ii takvıye olarak macun verıyorum keçiboynuzu özü falan daha ii olsun dıye

Bende ordaki doç dr ali emre tahaoğluna gidiyorum dr çok memnunum bir başarısız aşılamımız war ama yine de tüp bebeği orada düşünüyorum.

Canım o doktoru bilmiyorum. Diyarbakirda bu alanda başarılı olan Uğur Deger yani biraz fazla yoğun ama işini iyi yapıyor.
Bende ilk aşılamami onda yaptım tuttu çok şükür oğlum şimdi 2 yaşında.
Şimdi ikinci çocuk için tekrar aşılama yaptık bekliyorum.
Sizin sorununuz neydi ?

Canım asilamadan sonra belirti yaşamış miydin ?

Canım asilamadan sonra belirti yaşamış miydin ?

Şimdiki aşılamamda gaz sancım vardı kacgun sonra geçti şuan hiç bir belirttim yok.
İlk aşılamamda adetime yakın günlerde adet olacakmışım gibi sancım vardı hatta ilaçlarımı felan kullanmayı bırakmıştım onun dışında bir belirti yoktu galiba.
Zaten belirti olması icin erken ama işte en ufak birsey de hemen arıyoruz ilk aşılamada bende yaşadım o tecrübeyi.
Şimdi ise daha rahattım sadece tuttumu tutmadımi merak ediyorum.

Merhaba anne adayları ben geldim 11buçukta aşılamamı oldum inşallah hayırlısıyla bu sefer tutar tutmazsa da canımız sağolsun rabbim dermansız dert vermesin hepiniz için sağlıklı sıhhatli evlatlar diliyorum pozitif olacagım bu sefer ve takmayacagım belirti aramak istemiyorum sanki hiç aşılama olmamış gibi yaşamak istiyorum inşallah becerebilirim bu arada crione jel üretimi bitmiş birçok eczanede yok doktorunuza bunu söyleyin muadilini de yazsın belki bulamazsınız tekrar iş olmasın biz bi tanesinde bulduk son bi tane kalmıştı

Canım olacak inşallah allahın izniyle

Bende o jelden kullanıyorum hayırlı olsun canim bu arada inşallah güzel sonuçlar aliriz

Evet bende öyle ilk gün gaz sancim şişkinlik falan oldu şimdi iyiyim hicbir belirti yok bu durum benide tedirgin etmiyor değil inşallah tutunmuştur bebelerimiz

Ve kizlar ilişki hak. Ne önerdi doktorlarınız bize iki günde bir dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…