Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar🙏

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
3 yıllık evliyim canım 3 yıldır istiyorum fakat olmadı hiç gebe kalmadım ben
Aynıymışız canım 3 yıldır evliyim 3 yıldır istiyorum ve gebe kalamadım hiç her ay bi umutla bekliyorum bu 3. Aşılamam bu da olmazsa tüp bebeğe geçeceğim

Aynıymışız canım 3 yıldır evliyim 3 yıldır istiyorum ve gebe kalamadım hiç her ay bi umutla bekliyorum bu 3. Aşılamam bu da olmazsa tüp bebeğe geçeceğim
İnşAllah gerek kalmaz tüp bebeğe canım bebişin tutunur sana bende adet olsam aşılama yaptıracağım ilk aşılamam olacak

Aynen öyle insallah hayırlısıyla tutucak aşılamamız bizde sevineceğiz. ya bana aşılamadan sonra herhangi bir ilaç vermedi anlamadım tutmayacağını mı düşündü acaba cok ilginç

Aynen öyle insallah hayırlısıyla tutucak aşılamamız bizde sevineceğiz. ya bana aşılamadan sonra herhangi bir ilaç vermedi anlamadım tutmayacağını mı düşündü acaba cok ilginç
İnşallah canım bu jrl hem tutunmayı kolaylaştırıyor hem de düşüğü engelliyor canım belki senin doktorunun prosedürü başkadır ben fakültede yaptırdım sabah aşılama için geldik diye kayıt açtırdığımda telefonuma reçete geldi daha aşılama bile olmamıştı

Aynen öyle insallah hayırlısıyla tutucak aşılamamız bizde sevineceğiz. ya bana aşılamadan sonra herhangi bir ilaç vermedi anlamadım tutmayacağını mı düşündü acaba ilginç
Tutunacaksa bizim yaptığımız herşey boş canım yeter ki rabbim istesin kafanı bunlara yorma ben ilk iki aşılamamda da kullanmıştım ama tutmadı yani

Benimki de vermeyecek gibi. Kan tahlili de istemedi asilama oncesi. Bazi doktorlarin tarzi boyle :)

Hayırlı olsun canım saglıkla tutunsunsun insallah bebişlerin

Bence doktorunu dinle. Spermler iyi kaliteli olması için gün asırı demiştir. Canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…