- 26 Ağustos 2020
- 2.357
- 3.813
- 83
- 33
Ayy inşallah hamilesindir sen ne zamandır gebe kalmak istiyorsun kaç yıllık evlisinVareceğim canım
3 yıllık evliyim canım 3 yıldır istiyorum fakat olmadı hiç gebe kalmadım benAyy inşallah hamilesindir sen ne zamandır gebe kalmak istiyorsun kaç yıllık evlisin
Aynıymışız canım 3 yıldır evliyim 3 yıldır istiyorum ve gebe kalamadım hiç her ay bi umutla bekliyorum bu 3. Aşılamam bu da olmazsa tüp bebeğe geçeceğim3 yıllık evliyim canım 3 yıldır istiyorum fakat olmadı hiç gebe kalmadım ben
İnşAllah gerek kalmaz tüp bebeğe canım bebişin tutunur sanaAynıymışız canım 3 yıldır evliyim 3 yıldır istiyorum ve gebe kalamadım hiç her ay bi umutla bekliyorum bu 3. Aşılamam bu da olmazsa tüp bebeğe geçeceğim
Aynen öyle insallah hayırlısıyla tutucak aşılamamız bizde sevineceğiz. ya bana aşılamadan sonra herhangi bir ilaç vermedi anlamadım tutmayacağını mı düşündü acaba cok ilginçMerhaba anne adaylarıben geldim 11buçukta aşılamamı oldum inşallah hayırlısıyla bu sefer tutar tutmazsa da canımız sağolsun rabbim dermansız dert vermesin hepiniz için sağlıklı sıhhatli evlatlar diliyorum pozitif olacagım bu sefer ve takmayacagım belirti aramak istemiyorum sanki hiç aşılama olmamış gibi yaşamak istiyorum inşallah becerebilirim bu arada crione jel üretimi bitmiş birçok eczanede yok doktorunuza bunu söyleyin muadilini de yazsın belki bulamazsınız tekrar iş olmasın biz bi tanesinde bulduk son bi tane kalmıştı
inşallah kandan sonra hamileyimm dersinHanımlar ben dün test yapmıştım ya hani çıkmamıştı sabah kalktım şuan testte silik bir çizgi var görüyor musunuz sizde
İnşallah canım bu jrl hem tutunmayı kolaylaştırıyor hem de düşüğü engelliyor canım belki senin doktorunun prosedürü başkadır ben fakültede yaptırdım sabah aşılama için geldik diye kayıt açtırdığımda telefonuma reçete geldi daha aşılama bile olmamıştıAynen öyle insallah hayırlısıyla tutucak aşılamamız bizde sevineceğiz. ya bana aşılamadan sonra herhangi bir ilaç vermedi anlamadım tutmayacağını mı düşündü acaba cok ilginç
Tutunacaksa bizim yaptığımız herşey boş canım yeter ki rabbim istesin kafanı bunlara yorma ben ilk iki aşılamamda da kullanmıştım ama tutmadı yaniAynen öyle insallah hayırlısıyla tutucak aşılamamız bizde sevineceğiz. ya bana aşılamadan sonra herhangi bir ilaç vermedi anlamadım tutmayacağını mı düşündü acaba ilginç
Hatta sordum ilaç falan verecek misiniz diye yok hayır dedi ne bileyim amaaannnn allah ne kararlaştırdıysa o olacakTutunacaksa bizim yaptığımız herşey boş canım yeter ki rabbim istesin kafanı bunlara yorma ben ilk iki aşılamamda da kullanmıştım ama tutmadı yani
regli zamanında olur muydu belirti?Kızlar bende hiç belirti yok nerdeyse bu normal mi
Evt adet olacağımı midem ağrır gerginlik olur öyle anlarım bugün daha aşılamanın 3. Günüregli zamanında olur muydu belirti?
Daha cok erken ama belirti icin. Daha dollenme bile tamamlanmamistir ki :)Evt adet olacağımı midem ağrır gerginlik olur öyle anlarım bugün daha aşılamanın 3. Günü
Benimki de vermeyecek gibi. Kan tahlili de istemedi asilama oncesi. Bazi doktorlarin tarzi boyle :)Aynen öyle insallah hayırlısıyla tutucak aşılamamız bizde sevineceğiz. ya bana aşılamadan sonra herhangi bir ilaç vermedi anlamadım tutmayacağını mı düşündü acaba cok ilginç
Yok canım kan verdim 0.40 çıktıinşallah kandan sonra hamileyimm dersin
Hayırlı olsun canım saglıkla tutunsunsun insallah bebişlerinMerhaba anne adaylarıben geldim 11buçukta aşılamamı oldum inşallah hayırlısıyla bu sefer tutar tutmazsa da canımız sağolsun rabbim dermansız dert vermesin hepiniz için sağlıklı sıhhatli evlatlar diliyorum pozitif olacagım bu sefer ve takmayacagım belirti aramak istemiyorum sanki hiç aşılama olmamış gibi yaşamak istiyorum inşallah becerebilirim bu arada crione jel üretimi bitmiş birçok eczanede yok doktorunuza bunu söyleyin muadilini de yazsın belki bulamazsınız tekrar iş olmasın biz bi tanesinde bulduk son bi tane kalmıştı
Bence doktorunu dinle. Spermler iyi kaliteli olması için gün asırı demiştir. Canımkızlar merhaba ;
bende dün çatlatma iğnemi vuruldum cuma ve pazar ilişki dedii acaba ctesinide değerlendirsem kafamçok karıştı klomen kullandım lütfen fikir verirmisiniz. eşimde bir sorun yok bu arada ileri hareketide ii takvıye olarak macun verıyorum keçiboynuzu özü falan daha ii olsun dıye
Ayy inşallah canım inşallah benimki tutunmuş olsun darısı da senin başına olsunHayırlı olsun canım saglıkla tutunsunsun insallah bebişlerin
Evet galiba ya benden de kan tahlili istemedi sadece e2ye baktı o kadarBenimki de vermeyecek gibi. Kan tahlili de istemedi asilama oncesi. Bazi doktorlarin tarzi boyle :)
Daha 3. Gün canım hiç belirti olmaz ki dahaEvt adet olacağımı midem ağrır gerginlik olur öyle anlarım bugün daha aşılamanın 3. Günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?