Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar🙏

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Tabiki cok erken o hayalet cizgide catlatma iğnesinden kaynaklanıyordu büyük ihtimal. Döllenme olduydçsa daha yeni tutunuyor tutunucakta beta salgılıcakta sonra kana gececekte daha sonra idrara. Herkesin bünyesi farklı er krn cıkanlarda var ama drlarda bosuna demiyor 12 gün veya 14 gün sonra kanda bakılacak diye bosuna strese sokuyorsun canım kendini

Ayroca doğru olan catlatma iğnesinden itibaren saymak degil o iğneyi vurulduğunda sperm yoktu ki. Asılama gününğ saymalısın tabi o gün döllenme gercekleşirse belki sonrasında döllenme gercekleşebilirde drlar gün asırı ilişki diyede boşuna demiyorlar.o yüzden cok coooooooook erken canım

Anladım çok teşekkür ederim canım haklısın

Evet canım normalde yumurtlama oluyor , doktora sordum ,10 gündür gonal f kullanıyorum neden böyle oldu diye (perşembe 11 mm ken pazartesi 12.8 olmuş sadece ) doktorda bazı hastalarımız dirençli oluyor ilaca karşı dedi ,sonra ultrasonla bakıyım dedi bende dedi hocam normalde 31-32 günde adet oluyorum yumurtlamamda geç oluyordu dedim hımm tamam dedi o zaman seni hiç yormuyım sen cuma günü gel tekrar bakalım dedi şuanda da üç tane yumurta var en büyüğü 12,8 sonra ki 8 sonraki de 6 mm inşallah cuma gününe kadar büyürler güzel bir tedavi geçiririm hayırlısıyla ,bugün hemen polene başladım cumaya kadar içeceğim inş faydası olur

İnsallah olur faydasi. Yazarsin yine buraya sonucu. Bekliyoruz

Aşılamaya idrara sıkışık mı gittiniz? Bana gerek yok dediler ama çoğu kişiye işlem sıkışık yapılmış...

Bende sıkışık gitmedim hatta işlem öncesi lavaboya girdim ki bir saatte yatacağım sıkışmayayım
Canım ben de özellikle sordum gerek yok dediler ama araştırdığıma göre sıkışık olmak daha iyiymiş daha ileri noktaya gidiyormuş spermler falan da filan demişler ben en iyisi orta sıkışık gideyim ne doktorun dediği ne benim

Kesinlikle aklında soru işareti kalmasın ne zaman senin aşılaman

Merhaba hanımlar,, 2 yıllık evliyim ve iki yıldır kadınlar kulübünü takip ediyorum sadece okuyucu olarak bu konuyu görünce katılmak istedim.
Çikolata kistim ve haşimato tiroitim var. Eşimin değerleri sınırda. Neredeyse evlendiğimizden beri çocuk istiyoruz fakat olmadı. Bu ay aşılama yapmaya karar verdik ve 5 eylülde çatlatma iğnesi vuruldum. 7 eylülde gerçekleşti aşılamam. Burada sizinle beraber süreci beklemek istiyorum belki biraz yatışır heyecanım.

Hoşgeldin canım bende 4 eylülde aşılama oldum inşallah hayırlısıyla pozitif sonuçlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…