Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar🙏

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet polikistik over mi var sende? Adet duzensizligi veya adet siklusun uzun mu?
Adet düzensizliği yok ,kistte yok ,31- 32 günde falan adet oluyorum ,zaten bu yüzden geç yumurtlama oluyor yani adet uzayınca yumurtlama dönemi de uzuyor ben ona bağladım ama

Amin arkadaşlar çok sağolun sizinde pozitif haberlerinizi alırız inşallah.
Dualarım sizinle nasıl zorlu bir süreç olduğunu biliyorum inşallah en kısa zamanda hepimiz bebeğinize kavuşuruz.

Adet düzensizliği yok ,kistte yok ,31- 32 günde falan adet oluyorum ,zaten bu yüzden geç yumurtlama oluyor yani adet uzayınca yumurtlama dönemi de uzuyor ben ona bağladım ama
Himm normalde yumurtluyosun o zaman? İgneyle niye boyle olmus acaba doktorunun bi fikri varmi?
Eger polikistik over var deseydin takviye inositol almani onericektim canim. Ben 70 gunde adet gorurken bu takviyeyle 12. Gunde yumurtam 22mm oldu. Baya faydasi var duzenli kullanimda yani. Yumurtlama tembelligine cok iyi geldi benim.

Kızlar sonucum çıkmis değerim 65.10 hamileyim.
Darısı inşallah sizlere dualarım sizinle.
2 gün sonra tekrar test verecem değerim katlandım diye.
Ya çok sevindim hayırlı olsun canım bu topik uğurlu olsun hepimiz mutlu haberi alalım inşallah darısı başımıza

Kızlar sonucum çıkmis değerim 65.10 hamileyim.
Darısı inşallah sizlere dualarım sizinle.
2 gün sonra tekrar test verecem değerim katlandım diye.
Harika bir haber buuuu Hayırlı olsun tebrik ederim. Darısı bize olsun. Yarın benim de aşılamam olacak dua edin kızlar

Aşılama gününüde sayarsam bugün 8. Gün olacak az önce idrar testi yaptım tek çizgi t de hayalet çizgi bile yok dün çıkmıştı ama tutmus olsa hafifte olsa çizgi belirmez miydi yoksa çok erken daha hicbir belirti olmaz diye mi düşünmeliyim ? Ağrı sızı vs yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…