Kaç gün geçmiş oldu canım adetinHaber verecem mutlaka :)
Evet polikistik over mi var sende? Adet duzensizligi veya adet siklusun uzun mu?Tavsiye edebilirsin canım ,merak ettim yumurta büyütme ile mi alakalı
Kaç gün geçmiş oldu canım adetin
İğnenin etkisi geçmiştir canım için ferah olsunCanım adetim daha geçmedi perşembe test günüm.
Ama yaptığım testler gün gün daha belirgin oldu iğnenin etkisi geçmiştir herhalde bakalım artık.
Adet düzensizliği yok ,kistte yok ,31- 32 günde falan adet oluyorum ,zaten bu yüzden geç yumurtlama oluyor yani adet uzayınca yumurtlama dönemi de uzuyor ben ona bağladım amaEvet polikistik over mi var sende? Adet duzensizligi veya adet siklusun uzun mu?
Canım hayırlı olsun sağlıcakla kucağına al inşallahKızlar sonucum çıkmis değerim 65.10 hamileyim.
Darısı inşallah sizlere dualarım sizinle.
2 gün sonra tekrar test verecem değerim katlandım diye.
Hayırlı olsun canım cok sevindimKızlar sonucum çıkmis değerim 65.10 hamileyim.
Hayırlısıyla kucağına almsk nasip etsin RabbimKızlar sonucum çıkmis değerim 65.10 hamileyim.
Himm normalde yumurtluyosun o zaman? İgneyle niye boyle olmus acaba doktorunun bi fikri varmi?Adet düzensizliği yok ,kistte yok ,31- 32 günde falan adet oluyorum ,zaten bu yüzden geç yumurtlama oluyor yani adet uzayınca yumurtlama dönemi de uzuyor ben ona bağladım ama
Ya çok sevindim hayırlı olsun canım bu topik uğurlu olsun hepimiz mutlu haberi alalım inşallah darısı başımızaKızlar sonucum çıkmis değerim 65.10 hamileyim.
Harika bir haber buuuuKızlar sonucum çıkmis değerim 65.10 hamileyim.
Ben daha yeniyim asılamada 2 günKızlar aşılamadan aonra kabız durumunuz va mı ☺
İnşallah ama hiç umudum yok regli belirtilerim var çünkü 10.günüm bugünBen daha yeniyim asılamada 2 günama hamilelik belirtisi olarak yasayanlar vardı. İnsallah tutunmustur bebişin
Sana umutsuzluk yakışmadı adet belirtileri hamilelik belirtileriyle hemen hemen aynı.insallah hersey gönlünce olsunİnşallah ama hiç umudum yok regli belirtilerim var çünkü 10.günüm bugün
Ay ne bileyim canım ya akıntım vardı oda bitti arada kramp gibi ağrılar giriyor ama bakacagım hepimizin gönlüne göre versin allahSana umutsuzluk yakışmadı adet belirtileri hamilelik belirtileriyle hemen hemen aynı.insallah hersey gönlünce olsun ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?