- 7 Aralık 2017
- 202
- 192
- 53
Ya tebrik ederim seniiiiiilk postu guncelliyorum hemen senin icin :))
Ya ama sadece kabızlıkla belirti olur mu bilemedim valla başka hiçbir şey yok kasık ağrısı normal regli olucakmış gibi ara ara kramp giriyor sanki kist olmuş gibi bilemiyorum o yüzden ne gögüslerde bişey var nede başka yerdeKabiz hamilelik belirtileri arasinda yer aliyoryarin kan versen cikar senin sonuc :)
günde 2 mm büyüdüğüne göre hesapla işte bence büyümüştür ama moralini bozma moralde yumurtaları etkiler çünküKızlar selammm , ben Pazartesi kontrole gittim adetin 8. Günüydü gpnal f kullandım bu ay bir tane olgun yumurta vardı o da 11 mm di bugün 14:00 te randevum var inşallah büyümüştür
14 eylül canım adet tarihimCanım çok erken en az 12 gün geçmeli aşılamanın üstünden adet günün ne zaman
Hayırlı olsun canim çok sevindimKızlar sonucum çıkmis değerim 65.10 hamileyim.
Darısı inşallah sizlere dualarım sizinle.
2 gün sonra tekrar test verecem değerim katlandım diye.
Adet tarihinde test yap bende canım erken öğrensen bile kan testi vereceksin değer düşük çıkacak yine kaygılanacaksın14 eylül canım adet tarihim
Bence değerler çok iyi canım inşallah sana sımsıkı tutunur bebişinKızlar sonucumuz böyle çıkmış sizce nasıl? Bana hareket pek artmamış gibi geldiEki Görüntüle 2687644
Öyle mi dersin? Bana sanki iyi hazırlanmamış gibi geldi baksana öncesiyle sonrası arasında çok fark yok ki. Aynısını koysalar da olurmuşBence değerler çok iyi canım inşallah sana sımsıkı tutunur bebişin
Öyle mi dersin? Bana sanki iyi hazırlanmamış gibi geldi baksana öncesiyle sonrası arasında çok fark yok ki. Aynısını koysalar da olurmuşsizinki nasıldı ?
Sonuçlarımız çok benzer görünüyor, inşallah olur hayırlısıylaBu da işlem sonrası
Kist filan olmaz ya catlatma ignesi vurdurdun ya. Boyle kotu seyler dusunme bence :)Ya ama sadece kabızlıkla belirti olur mu bilemedim valla başka hiçbir şey yok kasık ağrısı normal regli olucakmış gibi ara ara kramp giriyor sanki kist olmuş gibi bilemiyorum o yüzden ne gögüslerde bişey var nede başka yerde
Hos geldin topigimize :) hep beraber bekleyelim sonuclarimizi o zaman. Ben de 4 gun once oldum asilamamiMerhaba hanımlar,, 2 yıllık evliyim ve iki yıldır kadınlar kulübünü takip ediyorum sadece okuyucu olarakbu konuyu görünce katılmak istedim.
Çikolata kistim ve haşimato tiroitim var. Eşimin değerleri sınırda. Neredeyse evlendiğimizden beri çocuk istiyoruz fakat olmadı. Bu ay aşılama yapmaya karar verdik ve 5 eylülde çatlatma iğnesi vuruldum. 7 eylülde gerçekleşti aşılamam. Burada sizinle beraber süreci beklemek istiyorum belki biraz yatışır heyecanım.
Bencede birbirine çok yakın inşallah tutunurlar artık bizimle olsunlarSonuçlarımız çok benzer görünüyor, inşallah olur hayırlısıyla
O çatlama iğneleri kesin çatlatır mı acaba yaKist filan olmaz ya catlatma ignesi vurdurdun ya. Boyle kotu seyler dusunme bence :)
Bana sıkışık gitmemi smylediler canım öylede olduAşılamaya idrara sıkışık mı gittiniz? Bana gerek yok dediler ama çoğu kişiye işlem sıkışık yapılmış...
Hoş geldin canım aynı tarihte asılama olmuşuzMerhaba hanımlar,, 2 yıllık evliyim ve iki yıldır kadınlar kulübünü takip ediyorum sadece okuyucu olarakbu konuyu görünce katılmak istedim.
Çikolata kistim ve haşimato tiroitim var. Eşimin değerleri sınırda. Neredeyse evlendiğimizden beri çocuk istiyoruz fakat olmadı. Bu ay aşılama yapmaya karar verdik ve 5 eylülde çatlatma iğnesi vuruldum. 7 eylülde gerçekleşti aşılamam. Burada sizinle beraber süreci beklemek istiyorum belki biraz yatışır heyecanım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?