Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar🙏

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kabiz hamilelik belirtileri arasinda yer aliyor yarin kan versen cikar senin sonuc :)
Ya ama sadece kabızlıkla belirti olur mu bilemedim valla başka hiçbir şey yok kasık ağrısı normal regli olucakmış gibi ara ara kramp giriyor sanki kist olmuş gibi bilemiyorum o yüzden ne gögüslerde bişey var nede başka yerde

Kızlar selammm , ben Pazartesi kontrole gittim adetin 8. Günüydü gpnal f kullandım bu ay bir tane olgun yumurta vardı o da 11 mm di bugün 14:00 te randevum var inşallah büyümüştür

Kızlar selammm , ben Pazartesi kontrole gittim adetin 8. Günüydü gpnal f kullandım bu ay bir tane olgun yumurta vardı o da 11 mm di bugün 14:00 te randevum var inşallah büyümüştür
günde 2 mm büyüdüğüne göre hesapla işte bence büyümüştür ama moralini bozma moralde yumurtaları etkiler çünkü

Kist filan olmaz ya catlatma ignesi vurdurdun ya. Boyle kotu seyler dusunme bence :)

Hos geldin topigimize :) hep beraber bekleyelim sonuclarimizi o zaman. Ben de 4 gun once oldum asilamami

Hoşbuldum. Yakın tarihler,, ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz? Ben şimdiden onu hesaplıyorum doktorum duptashon ilaç verdi 10 günlük. bugün kullanmaya başladım ilaç bitince test yap dedi ama beklemek zor ve heyecanlı doğrusu :)
Zeynagul

Kist filan olmaz ya catlatma ignesi vurdurdun ya. Boyle kotu seyler dusunme bence :)
O çatlama iğneleri kesin çatlatır mı acaba ya Daha önce kullandığımda bir tane yumurtam kist olmuştu ama şimdi 1 yumurtam vardı zaten kafamda deli sorular

Hoş geldin canım aynı tarihte asılama olmuşuzhayırlı sonuçlar alırız insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…