- 22 Ocak 2020
- 907
- 998
- 53
Canım burada senle ben kaldık herhalde aşılama yaptırmayan, yaptırcak olan, bende geçen perşembe gitmiştim 11 mm di pazartesi ye kadar 12,8 mm olmuş anca 10 gün gonal f kullandığım halde ,cuma tekrar gitcem büyümüş mü diye ,sende durumlar nasıl ? inş büyümüştür yumurtan :)Kızlar selammm , ben Pazartesi kontrole gittim adetin 8. Günüydü gpnal f kullandım bu ay bir tane olgun yumurta vardı o da 11 mm di bugün 14:00 te randevum var inşallah büyümüştür
Hoş geldin canım aynı tarihte asılama olmuşuz☺hayırlı sonuçlar alırız insallah
Bisey olmaaaaz catlamistir hatta dollenmistir bile simdiyeO çatlama iğneleri kesin çatlatır mı acaba yaDaha önce kullandığımda bir tane yumurtam kist olmuştu ama şimdi 1 yumurtam vardı zaten kafamda deli sorular
Bana 17sinde kan testi yaptirabilirsin dedi doktorum :) 8 gun kaldi yani. Vakit gecsin diye bol bol kitap okuyorum ben :) duphaston tutunmasini kolaylastiriyor diye biliyorumHoşbuldum.Yakın tarihler,, ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz? Ben şimdiden onu hesaplıyorum doktorum duptashon ilaç verdi 10 günlük. bugün kullanmaya başladım ilaç bitince test yap dedi ama beklemek zor ve heyecanlı doğrusu :)
Zeynagul
Aynen canım aynı gidiyoruz sanki benim de gonal f nin 8. Günü olacak bugün gittim pazatyesi 11 mm tek yumurtam vardı o 12.4 gibi bisey olmuş bi tane de 11 mm yeni olmuş solda ikisi de , 150 vuruluyordum 162,5 a çıkardı Cumartesi tekrar çağırdı bakalım canım hayırlısı AllahtanCanım burada senle ben kaldık herhalde aşılama yaptırmayan, yaptırcak olan, bende geçen perşembe gitmiştim 11 mm di pazartesi ye kadar 12,8 mm olmuş anca 10 gün gonal f kullandığım halde ,cuma tekrar gitcem büyümüş mü diye ,sende durumlar nasıl ? inş büyümüştür yumurtan :)
Ay hadi inşallahhhBisey olmaaaaz catlamistir hatta dollenmistir bile simdiye
biraz büyümüş canım aynen iki tane olmuşlar ona çok sevindim ama büyür mü bilemem kullandığım ilaç dozuna göre çok büyümesi gerekirdi ama yavaş ilerliyor yinegünde 2 mm büyüdüğüne göre hesapla işte bence büyümüştür ama moralini bozma moralde yumurtaları etkiler çünkü☺
Bana 17sinde kan testi yaptirabilirsin dedi doktorum :) 8 gun kaldi yani. Vakit gecsin diye bol bol kitap okuyorum ben :) duphaston tutunmasini kolaylastiriyor diye biliyorum
Duphaston ne canım bana vermediler.. progestan yazdı sadece doktorBana 17sinde kan testi yaptirabilirsin dedi doktorum :) 8 gun kaldi yani. Vakit gecsin diye bol bol kitap okuyorum ben :) duphaston tutunmasini kolaylastiriyor diye biliyorum
İkisinin de etken maddesi aynidir. Sorun yok:)Duphaston ne canım bana vermediler.. progestan yazdı sadece doktor
Herkese merhaba. Pko ve erkek infertilitesi sebebiyle onumuzdeki ay aşilama yapiyoruz doktorumuz tavsiyesiyle. Var mi baska eylul ayi asilama adayi?
Zeynagul
@smu
@Sitareem --->
@Buurcuumm
@Bal0ncuk
@baby0101
@Elayldrm67--->
@Glnkymn
@Arzu atmaca
Lolapink
@Denisss26
@Ahsen555
Optimussprime
@Snaa
@Bir Pelincik
@Duamkabulolsun
Saricicek97
@zeynokoloji
E efulimm1
@cakltanesi
@Sandraantalya07
@papatya52
S Sultangggg
@selcanevrenn20
HarikaAlice
Hayırlısı olsun hakkında canımYarın 12 de aşılamam var dualarınızı bekliyorum
Sizi çok rahatsız etmiyorsa normaldir doktorunuza danışın derim. İlave ilaç kullanıyorsanız onlar da yapabiliyorMerhaba bn yeni katildm aranıza bende 7 eylülde aşılama oldum inşallah olur çok umutluyum kasıklarmda ağrı var ama neden acabaşişlik var oturamiyorm uzun oturuyorm normalmidir acaba
Merhaba bn yeni katildm aranıza bende 7 eylülde aşılama oldum inşallah olur çok umutluyum kasıklarmda ağrı var ama neden acabaşişlik var oturamiyorm uzun oturuyorm normalmidir acaba
Gecmisler olsun, hosgeldiniz. Allah umutlarinizi bosa cikarmasin:) kac yumurtaniz vardi?Merhaba bn yeni katildm aranıza bende 7 eylülde aşılama oldum inşallah olur çok umutluyum kasıklarmda ağrı var ama neden acabaşişlik var oturamiyorm uzun oturuyorm normalmidir acaba
genelde gaz yaparmış normalmiş ilk günler diye okumuştum. cok fazla kasık ağrınız yoksa sıkıntı değildir diye düşünüyorumMerhaba bn yeni katildm aranıza bende 7 eylülde aşılama oldum inşallah olur çok umutluyum kasıklarmda ağrı var ama neden acabaşişlik var oturamiyorm uzun oturuyorm normalmidir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?