Bende kalamayacağım diye düşünüyorum ama daha önceki bir hastasını anlattı 4 tane tutmuş ikisini almışlar kalan ikisinin biri doğduktan sonra ölmüsYa sanki tutacak mıydı hepsi de off neden iptal ediyorlar anlamıyorum benimkini de bi keresinde bu yüzden iptal etmişlerdi üzerinden aylar geçti hala hamile kalamadım
Korkusu buydu zaten Elazığ Medical parka gidiyorum ben çok uğraşırsın sadece İstanbul Ankara’da bu bebeklerin ikii Tane kalması icin işlem yapılıyor ve dedi belki de yasama ihtimali olan bebeğin ölüm kararını vermek de çok zor olur dedi en son bana da mantıklı geldi ve aşılamadan ve çatlatma iğnesinden vazgeçtimEğer ikiz değilde 3 üz yada 4 üz e hamile kalırsa bu onu yapan doktorlar için ve o hastane için bir muaffak olmak değil aksine mavaffakiyetsizliktir diye biliyorum. Ilerde anne için de zor. Umarım anlatabildim.
Bana folik asit kullandırmadı hiç bu doktorum ama daha önce 3 defa klomen kullandığım halde yumurtalarım çok dirençliydi ve bir tanesi bile büyümedi en son aşılama kararı aldık esinde de hareket sorunu olduğu icin . Geçen ay gonal f iğneye başladım ve temkinli olmak icin düsğk doz başladık ve sonuç yine hüsran yine büyümedi bir tane bile yumurta :) bu ay tam oldu güzel derken yine gonal f ile bu arada .. düne kadar iki tane görünürken bugün dört olduğunu öğrendim .. hayırlısı böyleymiş ne yapayım içinden çıkamıyorum başka türlüNe gibi
Ne gibi ilâçlar verdi. Ben de polikistik over var sadece inositol ve folik asit karışım ilac verdi ?
Canım sen yinede bu ayını es gecme ovulasyon testiyle takip et ve gün asırı ilişki yasa. Cok zaman gecince niye bos gecirdim diye diye üzülüyorsun. En azından kendin bu sekilde degerlendir. Hayırlısı olsunKızlar bugün doktorum muayene etti beni ve bu ay da hem çatlatma iğnesinden hem de aşılamadan vazgeçtik çünkü geçen ay hiç yumurtam büyümemişken bu ay 4 tane yumurtam olmuş bir anda oysa carsamba günü hatta düne kadar iki taneydi polikistik överim sürprizleri işteçoğul gebelik riskine karşı iptal etti aşılamayı.. ilerde pişman olmanı istemiyorum dedi
Öyle yapacağım canım aynen sonuçta negatif olunca her zaman üzülüyor insanCanım sen yinede bu ayını es gecme ovulasyon testiyle takip et ve gün asırı ilişki yasa. Cok zaman gecince niye bos gecirdim diye diye üzülüyorsun. En azından kendin bu sekilde degerlendir. Hayırlısı olsun
Hayırlısı kuzum üzme kendini.Bana folik asit kullandırmadı hiç bu doktorum ama daha önce 3 defa klomen kullandığım halde yumurtalarım çok dirençliydi ve bir tanesi bile büyümedi en son aşılama kararı aldık esinde de hareket sorunu olduğu icin . Geçen ay gonal f iğneye başladım ve temkinli olmak icin düsğk doz başladık ve sonuç yine hüsran yine büyümedi bir tane bile yumurta :) bu ay tam oldu güzel derken yine gonal f ile bu arada .. düne kadar iki tane görünürken bugün dört olduğunu öğrendim .. hayırlısı böyleymiş ne yapayım içinden çıkamıyorum başka türlü
Aynen canım hayırlısı olsun ne yapalımHayırlısı kuzum üzme kendini.
Hiiiccc uzulme. Tekrar denersin hem iki yumurta olur ve ihtimal daha yuksek olur. Benim de ayni senin gibi tek yumurtaydi ve ilk asilama. pek umudum yok o yuzden. Diger ay yaptircak misin asilama yine?kızlar yaptırdım test 1.20 çıktı yani gebelik yok zaten düşük bir ihtimaldi hem 1 yumurtam vardı hemde ilk aşılamamdı. o yüzden olsa surpriz olurdu uzulmedım ama haladaha adet olmadım çatlatma iğnesindenn sonra ki 16. günüm aşılamanın 15. günü acaba benim yumurtam zamanından geç mi çatladı yaa(
Üzüldüm canım vakti degil demekki. Gün asırı ilişki önermedimi dr. Bize asılama günü ertesi gün üst üste ondan sonra gün asırı demişti. Hoş olacaksa spral takılıyken bile kalıyorlar ol dememişse Yaradan mükemmel yumurta mükemmel spermler olsun yinede olmuyor vakti geldiğinde olacaktır çabalama devam canımkızlar yaptırdım test 1.20 çıktı yani gebelik yok zaten düşük bir ihtimaldi hem 1 yumurtam vardı hemde ilk aşılamamdı. o yüzden olsa surpriz olurdu uzulmedım ama haladaha adet olmadım çatlatma iğnesindenn sonra ki 16. günüm aşılamanın 15. günü acaba benim yumurtam zamanından geç mi çatladı yaa(
Evet bir sorun olmamissa deneyecegiz yine 2. Daha sansi yuksek diyorlar simdi regli olduktan sonra hafize ana macunu yuyecegim o yumurta gelisimine yardimciymis bakalimHiiiccc uzulme. Tekrar denersin hem iki yumurta olur ve ihtimal daha yuksek olur. Benim de ayni senin gibi tek yumurtaydi ve ilk asilama. pek umudum yok o yuzden. Diger ay yaptircak misin asilama yine?
Ben uzulmedim sans cok azdi canim ya simdi tek derdim regli olmak daha hic regli belirtimde yok bir an once olsamda baslasak diger sureceÜzüldüm canım vakti degil demekki. Gün asırı ilişki önermedimi dr. Bize asılama günü ertesi gün üst üste ondan sonra gün asırı demişti. Hoş olacaksa spral takılıyken bile kalıyorlar ol dememişse Yaradan mükemmel yumurta mükemmel spermler olsun yinede olmuyor vakti geldiğinde olacaktır çabalama devam canım
Merhaba . Ikinci asilamayi doktor mu bi kac ay sonra yapti yoksa siz mi oyle istediniz. ben eylul de asilama oldum ama tutmazsa ekimde yine yapiyorlar miHerkese merhabalar bende bu ay 2.aşılamamk yaptıracağım ilki temmuzda olmuştu inşallah hepimiz pozitif sonuç alırız o zaman da sonucu burda yaptıran atkadaşlarla beklemiştik benim için gerçekten çok iyi oluyor
Merhaba benimde sadece anti tpo degerim 52 cikti anti tf antikoru ise 18 cıktı hasimato da ikiside mi yuksek cikiyoBende ilk aşılama yaptım tutmadı haşimato hastalığım var kızlar korkuyorum olmayacak diye 33 yaşındayım değerlerim aşağıdaki gibi bilgisi olan yazabilir mi ?
Eki Görüntüle 2686550
Canım ya üzülme hakkımızda hayırlısı ,canını sıkmamaya çalış,benimde yumurtalarım hep düzgün bir şekilde büyüyorken tedaviye başladım ters tepti ki ne ümitlerle başlamıştım tedaviye en azından deneriz tutmayadabilir diyordum ama tedavi ilerlemedi bile çok moralim bozuldu seni çok iyi anlıyorum ama yapacak birşey yok hepsi Allah'tan ,vardır bir hikmeti böyle düşünüp rahatlamaya çalış ,bak şükredeceğin birşey oldu yumurtaların büyüdü ,şu arayı kaçırmadan değerlendirmeye bakın inş ,ümidimizi kesmeyelim inşKızlar bugün doktorum muayene etti beni ve bu ay da hem çatlatma iğnesinden hem de aşılamadan vazgeçtik çünkü geçen ay hiç yumurtam büyümemişken bu ay 4 tane yumurtam olmuş bir anda oysa carsamba günü hatta düne kadar iki taneydi polikistik överim sürprizleri işteçoğul gebelik riskine karşı iptal etti aşılamayı.. ilerde pişman olmanı istemiyorum dedi
Allah razı olsun canım doğru söylüyorsun büyümesine bile çok sevindimCanım ya üzülme hakkımızda hayırlısı ,canını sıkmamaya çalış,benimde yumurtalarım hep düzgün bir şekilde büyüyorken tedaviye başladım ters tepti ki ne ümitlerle başlamıştım tedaviye en azından deneriz tutmayadabilir diyordum ama tedavi ilerlemedi bile çok moralim bozuldu seni çok iyi anlıyorum ama yapacak birşey yok hepsi Allah'tan ,vardır bir hikmeti böyle düşünüp rahatlamaya çalış ,bak şükredeceğin birşey oldu yumurtaların büyüdü ,şu arayı kaçırmadan değerlendirmeye bakın inş ,ümidimizi kesmeyelim inş
MerhabaMerhaba . Ikinci asilamayi doktor mu bi kac ay sonra yapti yoksa siz mi oyle istediniz. ben eylul de asilama oldum ama tutmazsa ekimde yine yapiyorlar mi
Hayırlısı bende polikistik overliyim bizim içim yumurtanın büyümesi ne demek bilirim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepümiz mutlu haberler veririz birgün birbirimizeAllah razı olsun canım doğru söylüyorsun büyümesine bile çok sevindimİnsan yine de üzülüyor ama elimizden dua etmekten başka bisey gelmiyor elbet bir gün bizde çiçekleneceğiz üzüldüğümüz yerlerden
Selam bende asilama yaptirdim bu ay ama hasimato cikti bende de . Gebelige engel oluyor mu bu hastalik biliyor musunuzBen ilk aşılamalı ocak ayında yaptım polikistik over ve haşimatom var. Tuttu. Ama malesef kimyasal gebelik oldu. 6 ay sonra yani yarın 2. Aşılamamı olacağım. İnsallah bu kez her şey guzel olur. Geçen sefer gonal f 75 vurulmustum ve çok kolay ilerlemişti fakat bu sefer 15 gün iğne olmak zorunda kaldım dört kez 150 vuruldum Doktorum ohss riski var dedi ama inşallah sen de olmayacak dedi bakalım.
Amin canımHayırlısı bende polikistik overliyim bizim içim yumurtanın büyümesi ne demek bilirim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepümiz mutlu haberler veririz birgün birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?