Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar🙏

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar devletten aşılama raporu çıkınca kaç kez aşılama yaptırılabiliyor bir kez mi yani olumsuz olursa yeniden mi rapor için dosya toplayacağız??

arkadaşlar devletten aşılama raporu çıkınca kaç kez aşılama yaptırılabiliyor bir kez mi yani olumsuz olursa yeniden mi rapor için dosya toplayacağız??
ben geçen sene tam1 yıl önce yaptırdım devlette*ilk klomenle raporsuz yapmışlar.ikinci raporlu çünkü iğne kullandım ve sonra hiç gitmedim. kendine kaldım hamile ama düştü. ve şimdi tekrar geldim direk. onlar benim dosya bulmuşlar ve 2 günü başladık. yani yeni evrakları hiç birşey gitirmedim. bu şimdi 2ci raporlu oluyor. 3 veya 4 hakkı var biliyorum. istersen çarşamba günü sorucam

Kızlar slm. bugun gittim kontole. herşey yolunda. Akşam saat 23 te ovitrelle iğne yapcam ve çarşamba günü aşılama olucak

Bu ay sizler gibi bende Aşılama yaptıracaktım ama hala adet olmadım. Allah nasip etmeyecince tedavi bile olamıyorsun

Kızlar yarın femara içemeye başlayacağım ve bu ay ilk aşılamamı yaptıracam.
Sizler aşılama yapılacağında klomen mi kullandınız yoksa femara mı? merak ediyorum.

Hadi bakalim guzel yumurtalarin var. Kalinlik da iyi gibi. Guzel sonuclarini bekliyoruz :)
inşallah. eşim şuam yolda görevden geliyor )))yarin gelecek çarşamba hemen sabah hastaneye))4 sene uğraşıyoruz çok zor . o Karsta ben Antalyada. Bu sefer olmazsa tüp bebek başvurcam artık

Ben iki kez hamile kaldım. Biri kimyasal oldu. Diğeri de şimdi aşılama ile oldu. Yarın nasipse kalp atışını duyacağım.
İnsallah saglıkla ilerler canım.tedavi gerektiren durumunuz neydi? O kacırmış olabilirimBelirtilerin nelerdi? Detaylı yazarmısın hem okuyanlara da umut olur

inşallah. eşim şuam yolda görevden geliyor )))yarin gelecek çarşamba hemen sabah hastaneye))4 sene uğraşıyoruz çok zor . o Karsta ben Antalyada. Bu sefer olmazsa tüp bebek başvurcam artık
bende asılamam tutmaxsa tüp bebek diyorum insallah asılamalarımız tutarda tüp bebege gerek kalmaz

teşekkür ederim canım 2 aşılamadan sonra tüp bebeğe başvururum.. 1 yıl da sana yeni dosya açmadılarsa yeniden dosyaya gerek yoktur heralde geçen gittiğimde dr 6 ay falan dedi de kafam karıştı

Merhaba kizlar. Klomen kullandim iki yumurtam olustu her iki tarfta da sonra catlatma ignesi yapıldı ve iliski gunleri belirlendi . Bugun 5. Gunum ama asiri derecede kasiklarim agriyo ozellikle sol taraf sizde de oluyor mu agri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…