asılamadan 14 gun sonra yaptırdım 1.20 çıktı ya yumurtam gec catladı ya da kistTest yaptın mı canım
İnşAllah yumurta geç çatlamıştır ve hamilesindirasılamadan 14 gun sonra yaptırdım 1.20 çıktı ya yumurtam gec catladı ya da kist
Sen oldun mu adet? Bugun kacinci gunun?İnşAllah yumurta geç çatlamıştır ve hamilesindir
Adet olunca iki-uc gun sogan kaynatip ic canim. Kist varsa da soker. Sogan kuru gibi uzun degil de adetken yap sadeceyanii insallah kist olmaz gerci kist agrısıda yok nasıl iş bu yaaaa
Aynen oyle yapayim eger tabi adet olursamAdet olunca iki-uc gun sogan kaynatip ic canim. Kist varsa da soker. Sogan kuru gibi uzun degil de adetken yap sadece
ilk klomenKızlar yarın femara içemeye başlayacağım ve bu ay ilk aşılamamı yaptıracam.
Sizler aşılama yapılacağında klomen mi kullandınız yoksa femara mı? merak ediyorum.
tsk ederim/evet cok zor((((Karsta aıle kabul etmıyorlar kendine ev kiralamak bile yasak. eşimin radar komut. artık Trabzona taşınıyorlar bizde karar verdik oraya gideceğiz yoksa ben hiç hamile kalmam)))yaşım da 34 ve hiç çocuk yok((Allah kavustursun zormus isiniz ya. Dua ettim size insallah asilama tutsun diye
evet ilk aşılamada iğneden sonra tam 14 gün ölüyordum(((hep yattım hiç halım yoktu / tam 14 gün ateşim 38 oldu aşırı terlidım ... 2 ve 3 cü aşılamam vücüt artık alıştı))hiç ağrısı yokMerhaba kizlar. Klomen kullandim iki yumurtam olustu her iki tarfta da sonra catlatma ignesi yapıldı ve iliski gunleri belirlendi . Bugun 5. Gunum ama asiri derecede kasiklarim agriyo ozellikle sol taraf sizde de oluyor mu agri
Hicbi sey icin gec kalmis sayilmazsin. Gec olsun guc olmasin demisler :) duzeninizi anca kuruyorsunuz daha olurtsk ederim/evet cok zor((((Karsta aıle kabul etmıyorlar kendine ev kiralamak bile yasak. eşimin radar komut. artık Trabzona taşınıyorlar bizde karar verdik oraya gideceğiz yoksa ben hiç hamile kalmam)))yaşım da 34 ve hiç çocuk yok((
Bugun 16 günüm canım daha olmadımSen oldun mu adet? Bugun kacinci gunun?
kan testi yaptırdın mı?Bugun 16 günüm canım daha olmadım
Bugun yaptırdım 1 çıktı negatif canımkan testi yaptırdın mı?
Aa adetken yapıldığını bilmiyordum böyle kist şüphesi olursa aklımda bulunsun ,bende az önce doktordan çıktım benim sevgili yumurtalar ilaca direnç gösteriyor doktorda dedi ne kadar dirençli yumurtalar diyeAdet olunca iki-uc gun sogan kaynatip ic canim. Kist varsa da soker. Sogan kuru gibi uzun degil de adetken yap sadece
Bosa gitmesin yumurtalar, her an birisi catlayabilir degerlendirin :) en iyisi femara ya da letu diye biliyorum ben de zaten yani letrozol iceren ilaclar :)Aa adetken yapıldığını bilmiyordum böyle kist şüphesi olursa aklımda bulunsun ,bende az önce doktordan çıktım benim sevgili yumurtalar ilaca direnç gösteriyor doktorda dedi ne kadar dirençli yumurtalar diyemalesef bu ay sonlandırdık tedaviyi ve bir hakkım gitti ama hayırlısı daha önce letuyla büyümüştü yumurtalarım diğer ay gel letuyla başlayalım dedi ,adetim geç gelebilirmiş normal gün aşırı ilişkiye girin belki yumurtan büyüyp çatlarsa gebelik oluşabilir ama olmayadabilir dedi ,benimde bu ay böyle oldu
Aynı gün olmuştuk sizinle ben bugün test yaptım malesef negatif perşembeye kadar regl olmazsam kan tahliliyle netleştiricem. Sizde durum nedir?Kızlar yarın aşılamam olacak nasipse çok heyecanliyim biraz stresste var dün gece cat.ignemi yaptim
Ben henüz adet olmadım. kan sonucum da 1 çıkmıştı adetim başlayınca doktora gitcem yine devam aşılamayaAynı gün olmuştuk sizinle ben bugün test yaptım malesef negatif perşembeye kadar regl olmazsam kan tahliliyle netleştiricem. Sizde durum nedir?
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah tez zamanda kavuşuruzBen henüz adet olmadım. kan sonucum da 1 çıkmıştı adetim başlayınca doktora gitcem yine devam aşılamaya
Sen ne durumdasın canım test yaptın miHakkımızda hayırlısı olsun inşallah tez zamanda kavuşuruz
Dün yaptım negatifti normalde yarın kan testi günümdü ancak regl oluyor gibiyim. İlk denemem başarısız oldu malesefSen ne durumdasın canım test yaptın mi
son adet günün mü beklenen adet günün mü canım?Dün yaptım negatifti normalde yarın kan testi günümdü ancak regl oluyor gibiyim. İlk denemem başarısız oldu malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?