Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar🙏

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim hapli asilama olacagi icin hicbir fikrim yok canim ilk denemen mi olacak senin de?

Merhaba bu kullandığınız ilaçlar ne kadar tuttu acaba? Bir de gonal f nin 75-112 gibi formları da mı var ben internetten yazınca 450 si çıkıyor

Merhaba bu kullandığınız ilaçlar ne kadar tuttu acaba? Bir de gonal f nin 75-112 gibi formları da mı var ben internetten yazınca 450 si çıkıyor

Merhaba yok benimkide gonal f 450 ünite doz olarak 4 gün 75 vuruldum sonra tekrar aldık 3 günde 112 doz vuruldum.
Biz 500 tlye aldık ilacin tanesini.

Merhaba yok benimkide gonal f 450 ünite doz olarak 4 gün 75 vuruldum sonra tekrar aldık 3 günde 112 doz vuruldum.
İğneli olunca daha cok yumurta mı oluyor acaba ben klomen kullandım sağda küçük solda 1 tane olmuş bugün 11.gün 18mm yarın yine çağırdı daha cok büyür diye

İğneli olunca daha cok yumurta mı oluyor acaba ben klomen kullandım sağda küçük solda 1 tane olmuş bugün 11.gün 18mm yarın yine çağırdı daha cok büyür diye

Evet iğnenin dozuna bağlı daha fazla yumurta oluyor.
Klomen hiç kullanmadım ama iğneye göre daha uygun ve çoğu kişide hamile kalmış.
18 mm de gayet iyi yarına kadar büyür çatlama iğnesi vurulursun herhalde.

Bende ilk defa iğneli oluyor gonalf 450 75 ml vuruyorum her gün pazar günü de vurulup pazartesi doktora gidecegim. Pcosluyum eger cok yumurtam olursa diye korkuyorum bu seferde asılamayı iptal edebiliyorlarmış. Önceki asılama klomenle olmustu 2 yumurtam 21 ve 19 boylarındaydı üçüncüde vardı oda 9du boyut. İğnelide dahamı cok tutma olasılığı varki buna gectik bilmiyorum bu asılamada tutmazsa tüp bebege gecicem yas 34

Hangi şehir ben eskişehir ve gonalf 450 liliği 710 dedi 660a zor indi. Gayet makule almışsınız.devlet indirimi falanmı yada raporlumu yaptırıyorsunuz

İnşallah bakalım yarın çatlama iğnesi vurulsam pazartesi kalır cok geç olur nasıl olucak bilmiyorum 36 saat sonra mı aşılama yapmak zorundalar acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…