Benim hapli asilama olacagi icin hicbir fikrim yok canimKızlar merhaba. Birkaç güne adet olacağım ve aşılama yaptırmayı düşünüyorum inşallah
Sizlere sorum iğneli aşılamada genellikle kaç kutu ilaç gidiyor doz nasıl ayarlanıyor ve fiyat ne tutuyor?
femera ben kullanmıştım yumurtaları kaliteli büyütüyor..Kizlar gunaydin ben de bugun itibariyle femara kullanmaya basladim. Her sey yolunda giderse 7-8 eylul gibi asilamam yapilacak
Evet ilk kez ama iğneli yaptırmak istiyorum ben tüp raporu içinBenim hapli asilama olacagi icin hicbir fikrim yok canimilk denemen mi olacak senin de?
Merhaba bu kullandığınız ilaçlar ne kadar tuttu acaba? Bir de gonal f nin 75-112 gibi formları da mı var ben internetten yazınca 450 si çıkıyorTeşekkür ederim canim.
Aşılamada en fazla 3 yumurta olsa şansımız yüksek.
Bir yumurta ilede tutabilir Allahın takdiri, ama daha fazla olunca şansımizda daha yüksek.
Bende gonal f kullandım 4 gün boyunca 75 ml sonrada 3 gün boyunca 112 ml bukezde 5 yumurtam var ama benim dozum yüksek.
Senin doktor ilacın dozunu az başlamış belki pko var diye fazladan yumurtan oluşmasın diye.
Bol sans diliyorum sana, sonuc pozitif olur umarimMerhaba hanımlar benimde nasipse hafta asılama olacak. Pcosluyum 2. Asılamam☺
İnsallah birden fazla yumurtam gelisirfemera ben kullanmıştım yumurtaları kaliteli büyütüyor..
hadi bakalım bol şanslar canm
Merhaba bu kullandığınız ilaçlar ne kadar tuttu acaba? Bir de gonal f nin 75-112 gibi formları da mı var ben internetten yazınca 450 si çıkıyor
İğneli olunca daha cok yumurta mı oluyor acaba ben klomen kullandım sağda küçük solda 1 tane olmuş bugün 11.gün 18mmMerhaba yok benimkide gonal f 450 ünite doz olarak 4 gün 75 vuruldum sonra tekrar aldık 3 günde 112 doz vuruldum.
Biz 500 tlye aldık ilacin tanesini.
İğneli olunca daha cok yumurta mı oluyor acaba ben klomen kullandım sağda küçük solda 1 tane olmuş bugün 11.gün 18mmyarın yine çağırdı daha cok büyür diye
tesekkürederim canım hepimizin yüzü güler kucagı dolar insallahBol sans diliyorum sana, sonuc pozitif olur umarim
benim adımı da ekler misiniz 3 Eylül de aşılamam olacak inşallah bu 3. İnşallah hayırlısıyla hepimizinki pozitif olurHerkese merhaba. Pko ve erkek infertilitesi sebebiyle onumuzdeki ay aşilama yapiyoruz doktorumuz tavsiyesiyle. Var mi baska eylul ayi asilama adayi?
Zeynagul
@smu
@Sitareem
@Buurcuumm
Bal0ncuk
@baby0101
E Elayldrm67
@Glnkymn
@Arzu atmaca
Lolapink
D Denisss26
Ahsen555
Optimussprime
@Snaa
Hangi şehir ben eskişehir ve gonalf 450 liliği 710 dedi 660a zor indi. Gayet makule almışsınız.devlet indirimi falanmı yada raporlumu yaptırıyorsunuzMerhaba yok benimkide gonal f 450 ünite doz olarak 4 gün 75 vuruldum sonra tekrar aldık 3 günde 112 doz vuruldum.
Biz 500 tlye aldık ilacin tanesini.
İnşallah bakalım yarın çatlama iğnesi vurulsam pazartesi kalır cok geç olur nasıl olucak bilmiyorumEvet iğnenin dozuna bağlı daha fazla yumurta oluyor.
Klomen hiç kullanmadım ama iğneye göre daha uygun ve çoğu kişide hamile kalmış.
18 mm de gayet iyi yarına kadar büyür çatlama iğnesi vurulursun herhalde.
benim adımı da ekler misiniz 3 Eylül de aşılamam olacak inşallah bu 3. İnşallah hayırlısıyla hepimizinki pozitif olur
Evet canım daha adet olmadım benO zaman tarihlerimiz benzer olacak seninle benim de bugun 3. Gunum, hapa basladim :)
Ozelde yapacak doktorum :) belki adet olmazsin hamilesindirEvet canım daha adet olmadım ben3 gün kadar var sanırım özelde mi devlet hastanesinde mi başladın canım
İnsallaaah amin. Ucuncu ve sonuncu olur umarim senin icin :) yavruna kavusursunbenim adımı da ekler misiniz 3 Eylül de aşılamam olacak inşallah bu 3. İnşallah hayırlısıyla hepimizinki pozitif olur
Sanmıyorum canım ya 3 yıldır olmuyorOzelde yapacak doktorum :) belki adet olmazsin hamilesindir
İnsallaaah amin. Ucuncu ve sonuncu olur umarim senin icin :) yavruna kavusursun♥
[/QUOTE ayy inşallah canım hepimiz hayırlısıyla kavuşalım yavrularımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?