Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar🙏

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende düşünüyorum idrar testi yapmayı. Pazar hünü yapayım diyorum hatta. En azından hastaneden öğrendiğimde cok üzülmem şok olmamumutla umutsuzluk arasında bekliyoruz bakalım Rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasın insallah testleri yaptığında haber dar et sonucu ve cokta gğvenme o testlere pazartesi kan testinde güzel haberler veririz insallah

Bende aynen ufaktan alışayım yok diye ederim sen de yaz mutlaka inş olur hayırlısıyla pozitifi görürüz

Evet test silik cikiyordu, catlatma ignesi etkisinden diye iki gun ara verip bugun yapinca koyu cizgi gordum artik:)
Cok sevindim canim umutlandirabildiysem. Benim de hic umudum yoktu cunki. Asilama gunu bir cok aksilik yasadik, tek yumurtam olgunlasti, asilamada kanamamam durmadi vs vs ama hepsi gecmiste kaldi simdi dusununce. İnsallah saglikli bir gebelik olur. Senin de buraya hamileyim yazdigim gunleri bir an once gorelim insallah :))

Hic belli olmaz peki sizde spermlerde mi sorun var ozel degilse? Cunku eger oyleyse tup bebekte zaten en saglikli spermi seciyorlar. Tup bebekte basari orani cok yuksek

Hic belli olmaz peki sizde spermlerde mi sorun var ozel degilse? Cunku eger oyleyse tup bebekte zaten en saglikli spermi seciyorlar. Tup bebekte basari orani cok yuksek
Bizde görünen hiç bir sorun yok canım sperm dna hasarına kadar yaptırdık herşey yolunda olmaması için hiç bir sebep yok ama nedense olmuyor yani böyle olunca benim tüp bebekten bile umudum kalmıyor

Bizde görünen hiç bir sorun yok canım sperm dna hasarına kadar yaptırdık herşey yolunda olmaması için hiç bir sebep yok ama nedense olmuyor yani böyle olunca benim tüp bebekten bile umudum kalmıyor
Hicbir sorun yoksa bence daha umutlu olmaniz lazim :) tup bebekle olacagina inaniyorum ben sizin :) cunku asilamada ozellikle devlette hic ilgilenmiyolar. O yuzden basari orani dusuk

Hicbir sorun yoksa bence daha umutlu olmaniz lazim :) tup bebekle olacagina inaniyorum ben sizin :) cunku asilamada ozellikle devlette hic ilgilenmiyolar. O yuzden basari orani dusuk
İnşallah canım çok ilgiliydi benim doktorum profesöre gidiyorum asistanı yani normal poliklinik doktoru yapıyor herşeyi ama kendisini de bilgilendiriyor herşey profesör karar veriyor doktorum uyguluyor sadece çok memnunum sorun yokken olmaması beni mahvediyor

Sen sorun olmamasina kotu anlam yukleme sadece. Mutlaka olucak. Yoksa doktorun onlem alirdi zaten sen de guveniyorum diyorsun. Pozitif dusun yeter

İnş Allah razı olsunnn... Çok güzel sağlıklı bir gebelik olsun maşaallah diyelim. Şimdi gelelim ahiret sorularına şaka şaka sadece şeyi merak ediyorum testi iğneden kaç gün sonra yapmaya başladın ve çizgi ne zaman silik ne zaman belirgindi yani kaçıncı günlerinde.. Bide yerleşme kanaması yaşadın mı bu güne kadar bi de kaçıncı günün bugün bide bide... Neyse bu kadar

Canım biraz formda arastırma yaptımda herkes günlük idrar takibi yapmış genelde 12 gün catlatma iğnesinin etkisi geciyormuş ve ondan sonra silik cizgi görüp hamile oldugunu öğrenenler varmış. Bakalım bizim testler ne olacak ben iki tane aldım bi yarın bide pazar günü deneyecegim bu gün 12 günümüz oluyor catlatma iğnesinden sonra.

12 günden sonra demek biraz daha sabretmeliydim. Yaa ben az önce test yaptım sabahı beklemeden. çok incecik varla yok arası bir kırmızılık gördüm. Belki de gördüm sanıyorum emin değilim yani Oda ilacın son demleridir diye düşünüyorum. Gereksiz Bi test yaptım ama kendimi oyaladım işte :)

HarikaAlice cim ne demek seve seve cevaplarim sorularini, D Denisss26 nin da dedigi gibi ben de iki gunde bir test yaptim. Zaten hep pozitif cikiyordu ama ignenin etkisinin gecip sonra yeniden cizgi belirsin diye umuyordum. Asagi yukari igneden 10. Ve 11. Gun sonra yaptigim testlerde hic siliklesme olmadi. Sonra ara verdim test yapmaya cunku surekli testlere bakip kafayi yicektim. Bugunku testlerde de silik filan olmayinca gebelik diye yorumladim bu arada igneden sonraki 14. Gun bugun. Yarin kan vercem :) yerlesme kanamasi yasamadim sadece kramplar hissettim ama o hep olur bende diye kendimi umulandirmadim :)

Olsun yaptığın testleri atma. Yarın ve diğer günler yaptıklarınla karsılaştırırsın rengi koyulaşıyormu diye. Bu gün benim bel kasık agrım arttı. Ama kullandığım jelin o kadar yan etkisi varki. Adet olacak gibi hissediyorum. Hayırlısı olsun

Aynı duygulardayım canım. Tabi negatifte görsek kan tahlili kesin sonuç verecek. Saglıkla ilerler insallah hamileliğin Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah

Zeynagul hamile misin canım çoooookkkk tebrik ederim çok sevindimmmm. Ben olsam hemen gidip kan vermiştim ay ne sabırlısın neden yarını bekliyorsun ki? aşılamanın kaçıncı günüydü bugün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…