Hayirli olsun, gunler su gibi akip gider insallah. Beklemek sinir bozucu :)))Kızlar bugün aşılama yaptırdıkartık bekleme zamanı.. 30.09 kan verecem
Canim ilk denemen miydi? İkinci ay sansin daha yuksek olabilir :)Kızlar merhaba bugün çatlatma iğnemin 16. Günüydü kan tahlili yaptırdım 0.1 çıktı malesef bir sonra ki aya kaldı
Evet ilk denemeydi gonalf kullanarak kontrollü gebelik olsun demiştik. Daha önce kendiliğimden hamile kaldım ama 10. Haftada düşük olmuştu. İkinci denemede genel olarak mı şans daha yüksek oluyorCanim ilk denemen miydi? İkinci ay sansin daha yuksek olabilir :)
ilaclarin etkisi ikinci kez kullanildigi icin daha yuksek oluyor. Hem de catlatma ignesinde hcg hormonu oldugu icin rahim hazirlaniyor diye biliyorum ben. Burda ilkinde tutmayanlarin ikide tutmus diye okudum hepEvet ilk denemeydi gonalf kullanarak kontrollü gebelik olsun demiştik. Daha önce kendiliğimden hamile kaldım ama 10. Haftada düşük olmuştu. İkinci denemede genel olarak mı şans daha yüksek oluyor
ilaclarin etkisi ikinci kez kullanildigi icin daha yuksek oluyor. Hem de catlatma ignesinde hcg hormonu oldugu icin rahim hazirlaniyor diye biliyorum ben. Burda ilkinde tutmayanlarin ikide tutmus diye okudum hep
Geçen ay 18inde regl olmuştum 2 eylülde aşılamam oldu 17sinde test yaptır demişti doktorum sanırım 17sinde regl olucam gidişat o yöndeson adet günün mü beklenen adet günün mü canım?
merhaba
İnsallah gelmez canım. Kan testi yaptır ve güzel haberler ver insallahGeçen ay 18inde regl olmuştum 2 eylülde aşılamam oldu 17sinde test yaptır demişti doktorum sanırım 17sinde regl olucam gidişat o yönde
Hayırlı olsun canımKandan once kendim test yaptim canim sanirim hamileyimama kan testiyle kesinlestirmeden sevinemiyorum .
Ay maşallah kan testiyle de kesinleşir inşallahKandan once kendim test yaptim canim sanirim hamileyimama kan testiyle kesinlestirmeden sevinemiyorum .
Hayırlı olsun canım ☺kandada teyit ettir tabiki. Darısı basımıza insallah
Evet darisi isteyen herkesin basina. Hic belirtim filan da olmayinca hic suphelenmemistim zaten 1 yumurtam vardi. yarin kan vermeyi dusunuyorum cunku yarin adet gunum.Ay maşallah kan testiyle de kesinleşir inşallah
Amin hayırlı haberlerini bekliyoruz benim de yarın 15. Gün ama diğer iki aşılamamds da jel bittikten 3 gün sonra adet olmuştum pazartesi salı adet olurum benceEvet darisi isteyen herkesin basina. Hic belirtim filan da olmayinca hic suphelenmemistim zaten 1 yumurtam vardi. yarin kan vermeyi dusunuyorum cunku yarin adet gunum.
merhaba☺ben gecen ay normal yoldan kimyasal yasadım o zaman bişeyler oldugundan emindim. Crinone jel kullanıyorum ve bütün belirtileri var jelin. O yüzden ayırt etmem imkansız. Tek fark çok ıslak hissediyorum su gibi akıntım geliyor kuruyunca süt rengi oluyor. Yalnız kasık ahrılarım var adet agrısı gibi. Allahtan umut kesilmez ama benim içime olmadı gibi geliyor. Hayırlısı. Belirsizlik cok zor yasende durumlar nasıl
Aaa sen test yaptin mi canim ben senin gunun benden sonra diye dusunuyordum. Hayirlisi olur insallah diyelimAmin hayırlı haberlerini bekliyoruz benim de yarın 15. Gün ama diğer iki aşılamamds da jel bittikten 3 gün sonra adet olmuştum pazartesi salı adet olurum bence
Kandan once kendim test yaptim canim sanirim hamileyimama kan testiyle kesinlestirmeden sevinemiyorum .
Yok canım test yapmadım ama olmayacağını biliyorum ben zaten tüp bebek raporu için yaptırdım 3 aşılamam bu hatta 4. Bile sayılır geçen ay gonal f çatlatma iğnesi kullandım androloji kapalı olduğu için aşılama olmadı biz ilişki günlerini değerlendirmiştik olmuyor yani bu da tutmaöıştır benceAaa sen test yaptin mi canim ben senin gunun benden sonra diye dusunuyordum. Hayirlisi olur insallah diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?