Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar🙏

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bugün aşılama yaptırdık artık bekleme zamanı.. 30.09 kan verecem

Kızlar merhaba bugün çatlatma iğnemin 16. Günüydü kan tahlili yaptırdım 0.1 çıktı malesef bir sonra ki aya kaldı

Canim ilk denemen miydi? İkinci ay sansin daha yuksek olabilir :)
Evet ilk denemeydi gonalf kullanarak kontrollü gebelik olsun demiştik. Daha önce kendiliğimden hamile kaldım ama 10. Haftada düşük olmuştu. İkinci denemede genel olarak mı şans daha yüksek oluyor

Evet ilk denemeydi gonalf kullanarak kontrollü gebelik olsun demiştik. Daha önce kendiliğimden hamile kaldım ama 10. Haftada düşük olmuştu. İkinci denemede genel olarak mı şans daha yüksek oluyor
ilaclarin etkisi ikinci kez kullanildigi icin daha yuksek oluyor. Hem de catlatma ignesinde hcg hormonu oldugu icin rahim hazirlaniyor diye biliyorum ben. Burda ilkinde tutmayanlarin ikide tutmus diye okudum hep

ilaclarin etkisi ikinci kez kullanildigi icin daha yuksek oluyor. Hem de catlatma ignesinde hcg hormonu oldugu icin rahim hazirlaniyor diye biliyorum ben. Burda ilkinde tutmayanlarin ikide tutmus diye okudum hep
teşekkür ederim canım bilmiyordum bunu. Bir ay daha ilaçla deneyelim bakalım

Zeynagul merhaba siz bugün test yapturacaktınız sanırım. Sonucunuzu heyecanla bekliyorum D Denisss26 sizinle aynı gün aşılamamız olmuştu belirti falan var mı acaba sizde
merhababen gecen ay normal yoldan kimyasal yasadım o zaman bişeyler oldugundan emindim. Crinone jel kullanıyorum ve bütün belirtileri var jelin. O yüzden ayırt etmem imkansız. Tek fark çok ıslak hissediyorum su gibi akıntım geliyor kuruyunca süt rengi oluyor. Yalnız kasık ahrılarım var adet agrısı gibi. Allahtan umut kesilmez ama benim içime olmadı gibi geliyor. Hayırlısı. Belirsizlik cok zor ya sende durumlar nasıl

Zeynagul merhaba siz bugün test yapturacaktınız sanırım. Sonucunuzu heyecanla bekliyorum D Denisss26 sizinle aynı gün aşılamamız olmuştu belirti falan var mı acaba sizde
Kandan once kendim test yaptim canim sanirim hamileyim ama kan testiyle kesinlestirmeden sevinemiyorum .

Eklentiler

• IMG_20200917_074703.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 51
Evet darisi isteyen herkesin basina. Hic belirtim filan da olmayinca hic suphelenmemistim zaten 1 yumurtam vardi. yarin kan vermeyi dusunuyorum cunku yarin adet gunum.
Amin hayırlı haberlerini bekliyoruz benim de yarın 15. Gün ama diğer iki aşılamamds da jel bittikten 3 gün sonra adet olmuştum pazartesi salı adet olurum bence

Bende negatif gibi hissediyorum zaten ilk 6 gün az az lekelenme devam etti. Kasık ağrım çok şiddetli olmasa da aşılamadan beri hala devam ediyor ince sızı şeklinde. Göğüslerim çok acayip şişti yani regli den önce de şişerdi ama bu sefer çok fazla büyüdü. Regly sivilcem de çıktı zaten. Akıntımda sarıya döndü ki regly den önce öyle olur benim. Öyle yani moralim siffir siffir siffir inş olur hayırlısıyla diyelim ne diyelim bugün test alıp üç gün boyunca sabahları yapmayı pazartesi günü kan vermeyi düşünüyorum. Kendimi oyalamak adına işte..

Amin hayırlı haberlerini bekliyoruz benim de yarın 15. Gün ama diğer iki aşılamamds da jel bittikten 3 gün sonra adet olmuştum pazartesi salı adet olurum bence
Aaa sen test yaptin mi canim ben senin gunun benden sonra diye dusunuyordum. Hayirlisi olur insallah diyelim

Kandan once kendim test yaptim canim sanirim hamileyim ama kan testiyle kesinlestirmeden sevinemiyorum .

Yaaa inş öyledir çookk mutlu oldum ama zaten test yapıyordun sanırım hergün giderek koyulaştıysa farketmişsindir yani gerçektir İnş. kendime olmuş gibi sevindim o kadar umut oluyor ki. İnş sağlıklı bir gebelik olur Rabbim hepimizi güldürsün inş çok zor süreç

Yok canım test yapmadım ama olm
Aaa sen test yaptin mi canim ben senin gunun benden sonra diye dusunuyordum. Hayirlisi olur insallah diyelim
Yok canım test yapmadım ama olmayacağını biliyorum ben zaten tüp bebek raporu için yaptırdım 3 aşılamam bu hatta 4. Bile sayılır geçen ay gonal f çatlatma iğnesi kullandım androloji kapalı olduğu için aşılama olmadı biz ilişki günlerini değerlendirmiştik olmuyor yani bu da tutmaöıştır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…