Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar🙏

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bugun 12. Gunu. Biraz erken diye dusundum canim ya. Biraz deger yukselsin diye yarin sabah gitcem :)

Amin canim isteyen herkes en kisa zamanda bu duyguyu tatsin diye dua ediyorum. Sen adet oldun mu?
yok canım daha olmadım ben yarın da olmazsam doktora gideceğim artık. hayatımda geçiktiğini bilmem hep en geç 29 günde ama ortalama 27 gunde olurum. gecen ay 17sinde olmuştum bugun 17si bakalım

yok canım daha olmadım ben yarın da olmazsam doktora gideceğim artık. hayatımda geçiktiğini bilmem hep en geç 29 günde ama ortalama 27 gunde olurum. gecen ay 17sinde olmuştum bugun 17si bakalım
Test yaptin mi? Bi de belirti var mi?

Bugun 12. Gunu. Biraz erken diye dusundum canim ya. Biraz deger yukselsin diye yarin sabah gitcem :)
Ben de 12. Gün yapayım diyordum kendi kendime demek pozitif sonuç alınabiliyor
hakkında hayırlısı olsun kan sonucunu mutlaka yaz

Sonradan gelişen yumurtalardan tutmuştur belki de..

Kandan once kendim test yaptim canim sanirim hamileyim ama kan testiyle kesinlestirmeden sevinemiyorum .
oooo gozunuz aydin!!!harika haberr tebriklerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…