Bugun 12. Gunu. Biraz erken diye dusundum canim ya. Biraz deger yukselsin diye yarin sabah gitcem :)Zeynagul hamile misin canım çoooookkkk tebrik ederim çok sevindimmmm. Ben olsam hemen gidip kan vermiştim ay ne sabırlısın neden yarını bekliyorsun ki? aşılamanın kaçıncı günüydü bugün?
Amin canim isteyen herkes en kisa zamanda bu duyguyu tatsin diye dua ediyorum. Sen adet oldun mu?ayyy nasıl mutlu oldumm gozun aydın canımmm
2 gün önce idrar testi yapmıştım silik çizgi bile yoktu onun için umudum yok pekİnsallah gelmez canım. Kan testi yaptır ve güzel haberler ver insallah
yok canım daha olmadım ben yarın da olmazsam doktora gideceğim artık. hayatımda geçiktiğini bilmem hep en geç 29 günde ama ortalama 27 gunde olurum. gecen ay 17sinde olmuştum bugun 17si bakalımAmin canim isteyen herkes en kisa zamanda bu duyguyu tatsin diye dua ediyorum. Sen adet oldun mu?
Test yaptin mi? Bi de belirti var mi?yok canım daha olmadım ben yarın da olmazsam doktora gideceğim artık. hayatımda geçiktiğini bilmem hep en geç 29 günde ama ortalama 27 gunde olurum. gecen ay 17sinde olmuştum bugun 17si bakalım
yani aşılamadan 14 gün sonra 1.20ydi sonrada yapmadım bugunn 18.günTest yaptin mi? Bi de belirti var mi?
Ben de 12. Gün yapayım diyordum kendi kendime demek pozitif sonuç alınabiliyorBugun 12. Gunu. Biraz erken diye dusundum canim ya. Biraz deger yukselsin diye yarin sabah gitcem :)
Ama her bünye farkli olabiliyor. İdrara gecme konusunda. 17sinde yaptır dediyse yaptır en azından belirsizlik gider kafan rahatlar2 gün önce idrar testi yapmıştım silik çizgi bile yoktu onun için umudum yok pek
Sonradan gelişen yumurtalardan tutmuştur belki de..yok canım daha olmadım ben yarın da olmazsam doktora gideceğim artık. hayatımda geçiktiğini bilmem hep en geç 29 günde ama ortalama 27 gunde olurum. gecen ay 17sinde olmuştum bugun 17si bakalım
Bugün kan verdim sağlık ocağında en erken yarın akşamüstü çıkarmış bekliyeceğim 1 gün dahaAma her bünye farkli olabiliyor. İdrara gecme konusunda. 17sinde yaptır dediyse yaptır en azından belirsizlik gider kafan rahatlar
bakalım olmazsam gıderim 1 tane yumurtam vardı baska yoktu zatenSonradan gelişen yumurtalardan tutmuştur belki de..
Tamam yarin yazarim muhakkakBen de 12. Gün yapayım diyordum kendi kendime demek pozitif sonuç alınabiliyor
hakkında hayırlısı olsun kan sonucunu mutlaka yaz
Ya insallah olmusturbakalım olmazsam gıderim 1 tane yumurtam vardı baska yoktu zaten
Saglik ocaginda niye bu kadar bekletiyolar ya.. cocuk yasina gircek sonuc cikana kadarBugün kan verdim sağlık ocağında en erken yarın akşamüstü çıkarmış bekliyeceğim 1 gün daha
Insallah canimYa insallah olmustur
Saglik ocaginda niye bu kadar bekletiyolar ya.. cocuk yasina gircek sonuc cikana kadar
İnsallah güzel haberlerler verirsin her sey nasip biz tedbirimizi alalımda takdir RabbiminBugün kan verdim sağlık ocağında en erken yarın akşamüstü çıkarmış bekliyeceğim 1 gün daha
merhaba☺ben gecen ay normal yoldan kimyasal yasadım o zaman bişeyler oldugundan emindim. Crinone jel kullanıyorum ve bütün belirtileri var jelin. O yüzden ayırt etmem imkansız. Tek fark çok ıslak hissediyorum su gibi akıntım geliyor kuruyunca süt rengi oluyor. Yalnız kasık ahrılarım var adet agrısı gibi. Allahtan umut kesilmez ama benim içime olmadı gibi geliyor. Hayırlısı. Belirsizlik cok zor yasende durumlar nasıl
oooo gozunuz aydin!!!harika haberr tebriklerrrrKandan once kendim test yaptim canim sanirim hamileyimama kan testiyle kesinlestirmeden sevinemiyorum .
bende henüz belirli bir şey yok kuzumoooo gozunuz aydin!!!harika haberr tebriklerrrr
Tesekkur ederim canim. Darisi bekleyen herkesin basina :)oooo gozunuz aydin!!!harika haberr tebriklerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?