İnşallah canım yarın sabah kan vereceğim hakkımızda hayırlısıSanmam canım baya olmuş iğnenin etkisi çoktan geçmiş olmalı umarım hamilesindir çizgi çok net
İğneden 16 gün geçmiş ve çizgi oldukça koyu. Hamilelik var canım, tebrik ederimHayırlı akşamlar kızlar bende ayın 14 çatlatma iğnesi 16 şunda aşılama yaptırdım bugün kan vermeye gidecektim hiç ümidim olmadığı için gitmedim biraz önce evde test yaptım silikte olsa çıktı çatlatma iğnesinin etkisinden olabilirmi
Canım sende 22 sinde asılama olmustun deıl mı, aynı gündük diye hatırlıyorum, ben cok korkuyorum cesaret edemiyorum test yapmaya, eskı ben olsa 5 gun once den baslamıstım testeBende dün test yaptım iğnenin etkisi geçmiş midir diye hayalet çizgi vardı bugün sabah idrarımla tekrar test yaptım dün ki çizgiden bi tık daha koyu ve belirgin çıktı kafamda deli sorular iğnenin 12.günü aşılamanın 10. Günü
Bende dün test yaptım iğnenin etkisi geçmiş midir diye hayalet çizgi vardı bugün sabah idrarımla tekrar test yaptım dün ki çizgiden bi tık daha koyu ve belirgin çıktı kafamda deli sorular iğnenin 12.günü aşılamanın 10. Günü
Evet canım aynı gün olmustuk ben de yapmıycaktım aslında ama iğnenin etkisi için yapmak istedim dün hayalet çizgi vardı acaba dedim bugün geçmişmidir bi test daha yapayım ama biraz daha belirgin çıktı kafam karıştı keske yapmasaydımCanım sende 22 sinde asılama olmustun deıl mı, aynı gündük diye hatırlıyorum, ben cok korkuyorum cesaret edemiyorum test yapmaya, eskı ben olsa 5 gun once den baslamıstım teste
Düne göre belirgin cıkması mantıken iyi bişey benceEvet canım aynı gün olmustuk ben de yapmıycaktım aslında ama iğnenin etkisi için yapmak istedim dün hayalet çizgi vardı acaba dedim bugün geçmişmidir bi test daha yapayım ama biraz daha belirgin çıktı kafam karıştı keske yapmasaydım
Aslında evet daha belirgin olması iyi ama korkularım bitmiyor hayal kırıklıgına uğramaktan korkuyorum ama bu son ayın 6 sını bekliycem yani beklemeliyimDüne göre belirgin cıkması mantıken iyi bişey bence ❤ etkısı gecıcek olsa sılık cıkardı, ınsallah tekrar yukselıse gecmıstır hcg☺
Aynen ben de 6sı gelsın diye gun sayıyorum, ben de gogus agrısı ve batmalar cok fazla cnm, ama progestan ıgne etkısı olabılırmiş, bugun son iğneyi de yaptırdım, haftasonu devam ederse yıne bu belırtıler umutlanmaya baslıcam ben deAslında evet daha belirgin olması iyi ama korkularım bitmiyor hayal kırıklıgına uğramaktan korkuyorum ama bu son ayın 6 sını bekliycem yani beklemeliyimbenim de aklımda sen varsın nasıl hissediyorsun bi farklılık var mı
Ben hiç iğne kullanmadım sadece hap kullandım gerçi fiziksel olarak hiç bir belirtim de yok nasip bakıcaz artıkAynen ben de 6sı gelsın diye gun sayıyorum, ben de gogus agrısı ve batmalar cok fazla cnm, ama progestan ıgne etkısı olabılırmiş, bugun son iğneyi de yaptırdım, haftasonu devam ederse yıne bu belırtıler umutlanmaya baslıcam ben de ❤
Sessz Sessz geliyor bebişBen hiç iğne kullanmadım sadece hap kullandım gerçi fiziksel olarak hiç bir belirtim de yok nasip bakıcaz artık
Canım ben çok değişik şeyler yaşadım, ama sanırım aşılma yapılırken enfeksiyon kapmış olabilirim. Bugün 7. Güne girdim.Ayseee1987 sizinle peşpeşe aşılama olmuştuk bugün benim 5. Gün daha, sizin 6. Gün olmalı, var mı herhangi bir belirti ya da gelişme ?
Umarım öyledirSessz Sessz geliyor bebiş❤
çok geçmişolsun ben de bi acayip durumdayım dün geceden beri çok üşüyorum elim ayağım buz gibi ve ateşim var gibi başımı yüzümü sıcak hissediyorum, ölçüyorum ölçüyorum normal, arada bir anlık yumurtalık ağrısı oluyor hemen geçiyor falan, neler oluyor bilemiyorum hiçCanım ben çok değişik şeyler yaşadım, ama sanırım aşılma yapılırken enfeksiyon kapmış olabilirim. Bugün 7. Güne girdim.
2 gün önce beyaz akıntı içinde kahverengi kılcal damar gibi bişeyşer vardı, hatta o akıntının fotosunu çektim arkadaşlara özelden gönderdim, birçoğu döllenme olmuş dedi, ama dün ateşim 38.4 derecelere kadar çıktı, doktora sordum antibyotil panadol ve fitil yazdı , fitil hariç diğer ikisini kullandım ateşim düştü, yani bu ateşlenme döllenmeden değildir enfeksiyondan dır, e enfeksiyona varsa gebelik oluşmaz ki
Bide 2 gündür bacağımın arkasında kırmızı tam yuvarlak demir paranın 2 katı büyüklüğünde bi kızarıklık oldu, hala geçmedi. Birsürü sorunla karşılaştım. Çok anlattım
Sıra sende, Sende durum ne?
Hadi bakalım inşallah hep birlikte güzel haberler alırız, beklerken de zaman yavaş geçiyor malesef, neyse bunlar güzel bekleyişlerBen de varım kızlar. Catlatma iğnesinin 9. Günü microcip asilamanin 7. Günündeyim 1.5 yıldır deniyoruz olmuyor ilk aşılamam ama yumurta büyütme catlatma daha önce denendi. Eşim geçen yıl VARIKOSEL ameliyatı oldu 2 aydır değerler düzeldi. Doktor aşılamayı yaparken 3 yumurtan var çok iyi durumda 45 milyon sperm verdik dedi kanama olmadi her şey yolunda dedi 10 gün sonra test yaptır çıkar dedi bakalım
Bu arada tüm anne adaylarını tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin canlar
Benim eşimde 2 kere varikosel ameliyatı oldu mikroçipi bende çok araştırdım ama yapan hastane sayısı çok az siz nerede yaptınızBen de varım kızlar. Catlatma iğnesinin 9. Günü microcip asilamanin 7. Günündeyim 1.5 yıldır deniyoruz olmuyor ilk aşılamam ama yumurta büyütme catlatma daha önce denendi. Eşim geçen yıl VARIKOSEL ameliyatı oldu 2 aydır değerler düzeldi. Doktor aşılamayı yaparken 3 yumurtan var çok iyi durumda 45 milyon sperm verdik dedi kanama olmadi her şey yolunda dedi 10 gün sonra test yaptır çıkar dedi bakalım
Bu arada tüm anne adaylarını tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin canlar
Hem de nasıl zor geçiyor ve ben test yaptırmaktan bile korkuyorum o yüzden önce idrar testinden bakacağım canım Allah yüzümüzü güldürsün insallahHadi bakalım inşallah hep birlikte güzel haberler alırız, beklerken de zaman yavaş geçiyor malesef, neyse bunlar güzel bekleyişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?