Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar🙏

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bgn bende başladım aşılamaya ilk ignemi vuruldum 12 gün iğne vurulacam bu cumartsi doktor çağırdı yumurta büyümesine bakacak ona göre dozu ya azaltacaz ya yukseltecez dedi

Arkadaşlar bugün aşılamamın 9.günü iğnenin 11. Günü çok çok silik hayalet çizgi var iğnenin etkisi mi acaba kaç günde bitiyor bu etki

Selam kızlar ben hala adetim gelsin diye bekliyorum,herkes ilerledi ,ikinci tedaviye başlayanlar bile oldu ben benim ki gelcek diye bekliyorum bugün 36. günümdeyim 31,32 de gelir adetim normalde ,aşılamaya niyet etmiştim ama yumurtalarım ilaca direnç gösterdiği için büyümemişlerdi sonra tedaviyi sonlandırmıştık,ama doktorun belki yumurtan büyür çatlarsa kendiliğinden gebe kalabilrsn ,ama olmayadabilir demesi bana ümit kapısı açtı ,akıntım arttı öyle bir geliyor ki adet oldum zannediyorum ,eşimden test almasını istedim o ümitlenmek istemediği için gerek yok diyor ,bu ay nasıl olcak diyor ,bende ümitlenmek istemiyorum ama adetim gecikince de heyecanlanıyorum ben o testi gidip gizlice alacağım ,fakat sabah ilk idrarla yapmak şart mı bugün gidip alıp hemen yapmak istiyorum..

7 değilmiydi düşmüş mü
evet dun ocakta verdim bugun hastanede. hastanede zaten soyledim onlar dediler ocaktaki onemli degil bizimiz kac cikacak onemli. kahverengi akintim var sadece ....neyse beklyiorum... martta da kimyasal vardi o zaman 118 cikti sonra dustu.iste neden kimyasal oluyor acaba?

Hayırlı akşamlar kızlar bende ayın 14 çatlatma iğnesi 16 şunda aşılama yaptırdım bugün kan vermeye gidecektim hiç ümidim olmadığı için gitmedim biraz önce evde test yaptım silikte olsa çıktı çatlatma iğnesinin etkisinden olabilirmi

Eklentiler

• E113939D-E0C2-4633-A546-71BF1269A70D.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 28
Sanmam canım baya olmuş iğnenin etkisi çoktan geçmiş olmalı umarım hamilesindir çizgi çok net

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…