5 ve üzeri gebelik diye biliyorum ama en doğru sonucu 2 gün sonra kan testini tekrarlayarak öğrenebilirsinKizlar selam. ben normalde yarın kan verecektım ama bugün ocağına verdim ve sonuç 7 çıktı. bu neya??? 5 ten 4 hafta yazıyor.daha yükselir mı?
Benim 5.günümde bel ve kasık ağrım olmustu hafif oda ilaçlardan dedi arkadaşalrBen de pek bişey yapmıyorum ufak tefek işler dışında ama arada çok hafif ağrı gibi bişey oluyor sizlerde de oldu mu hiç
Kaçıncı günün canımşımdi son test yaptım silik çıktı hastaneye çıkıyorumm
Tebrikler canim bu degerle hamilesindir ve yukselir insallah :) asilamadan sonraki kacinci gun?Kizlar selam. ben normalde yarın kan verecektım ama bugün ocağına verdim ve sonuç 7 çıktı. bu neya??? 5 ten 4 hafta yazıyor.daha yükselir mı?
Test gününe hazırlık yapmaya başlamışımdır
Canım ovitrelle iğnenin etkisi ne zaman geçiyorAhahahaha tipki ben
11/12 gibi geciyor heralde. Ben 13 gun sonra yaptirmistim kan testimi. Kesin olsun diyeCanım ovitrelle iğnenin etkisi ne zaman geçiyor
bugun igneden 16 gunum ve asilamadan 14 gunum. Olmadi gene hastaneden verdim 4.5 cikti11/12 gibi geciyor heralde. Ben 13 gun sonra yaptirmistim kan testimi. Kesin olsun diye
7 değilmiydi düşmüş mübugun igneden 16 gunum ve asilamadan 14 gunum. Olmadi gene hastaneden verdim 4.5 cikti
bugun igneden 16 gunum ve asilamadan 14 gunum. Olmadi gene hastaneden verdim 4.5 cikti
evet dun ocakta verdim bugun hastanede. hastanede zaten soyledim onlar dediler ocaktaki onemli degil bizimiz kac cikacak onemli. kahverengi akintim var sadece ....neyse beklyiorum... martta da kimyasal vardi o zaman 118 cikti sonra dustu.iste neden kimyasal oluyor acaba?7 değilmiydi düşmüş mü
evet bencede gene kimyasal oldu((((yani oluyor ama hep dusuyor(((biz esimle cuma gunu tup bebek konusmaya gidecegiz artik((Ama 4.5 ta yuksek bi deger bence. Olmasa 0'larda bisey cikardi. Ya yeni artmaya basliycak ya da kimyasal
Hakkinizda hayirlisi olsun. Burdan guzel haberlerinizi alalim insallahevet bencede gene kimyasal oldu((((yani oluyor ama hep dusuyor(((biz esimle cuma gunu tup bebek konusmaya gidecegiz artik((
Sanmam canım baya olmuş iğnenin etkisi çoktan geçmiş olmalı umarım hamilesindir çizgi çok netHayırlı akşamlar kızlar bende ayın 14 çatlatma iğnesi 16 şunda aşılama yaptırdım bugün kan vermeye gidecektim hiç ümidim olmadığı için gitmedim biraz önce evde test yaptım silikte olsa çıktı çatlatma iğnesinin etkisinden olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?