Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar🙏

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Teşekkür ederim ,yok canım tüpte tıkanıklık yoktu ,benim sorunum girişte tıkanıklık varmış doktor işlem yapıncada canım çok acıdı ilaçla açılmadı doktor aletiyle açtı ,daha sonra ilacı gönderince geçti tüplerden ,kanallardan

Var canim olmaz mi senin normalin bir tik ustunde. Ama benim ki hic normal degil :))
Aaa öyle mi bende mi pco um o zaman çok şaşırdım ya. Aslında bir yerde neden gebe kalamadığımın bi sebebi ortaya çıkmış oluyor sanırım.. bize hep açıklanamayan infertilite dediler her şey normal çıkıyordu ama bu anormal değil mi? İnanır mısın çok seviniyorum bi sorun buldum sonunda diye iyice sıyırdım kafayı çok bozmuştum nerde sorun var diye

Amh biraz yasla da ilgili. Mesela 30 yas icin normali 2-4 arasinda olmali diye biliyorum. Senin yasin kac bilmiyorum. Ama daha gencsen 6 normal olabilir. Bir de pko teshisi koymak icin 3 kritere bakiyorlar. 1) yumurtalikta pko gorunumu var mi? 2) LH/FSH orani normalden buyuk mu? 3) bunlarin neden oldugu belirtiler var mi? Ornegin adet duzensizligi, kilo alma, killanma tuylenme gibi. Bunlardan herhangi ikisi varsa pko teshisi koyuluyor. Amh degeri de pko teshisini dogrular nitelikte ama dedigim gibi doktorlar yukaridaki 3 sebepten ikisini ariyor illa pko demek icin En azindan benim okudugum kitapta bunlar yaziyordu.

Hımmm anladım kuzum çok güzel açıklamışsın evet yaşım küçük benim belki ondan böyle çıkmıştır. Bende yukarıdakilerden hiçbiri yok o yüzden şaşırmıştım zaten nasıl olur diye.
Püfff ya sevinmiştim bi an ...

Ne zamandir sebepsiz infertilite diyorlar size? Esinde ve sende hicbir sorun yok mu?

Ne zamandir sebepsiz infertilite diyorlar size? Esinde ve sende hicbir sorun yok mu?
1 senedir böyle yani en son 1 sene önce tüm tetkikler tamamlandı öyle söyleyim. Hiç sorun yok demek yanlış olur çünkü var ki olmuyor doktorlar sebepsiz kelimesini kullanmıyor o yüzden. Açıklanamayan infertilite diyorlar. Yani sizde bir sorun var ama şuanki teknolojiyle biz bulamıyoruz diyorlar

Evet sebebini bulamadiklari icin aciklanamayan diyorlar her seye de cok bakmiyolar be gulum. Nasilsa tup bebek yapariz caresi bulunur diye dusunuyorlar biraz da. Mesela sperm antikor testi diye bisey varmis. Bazi kadinlarin vajinal sivisi spermlerin yasamasina izin vermiyormus o ortamda. Dolayisiyla gebelik olusmuyor. Ama bu testi hemen yapmiyolar mesela... İlginc.

Evet canım çok doğru söylüyorsun antin kuntin farklı testleri yapmakla uğraşmıyorlar nedense yapılan testler bakılan şeyler her yerde hep ayrı. Baksana amh bile bu baktı daha anca tespit etmek işlerine mi gelmiyordur nedir. Onlara inat ben de hemen tüp yaptırmıciim bulurlarsa beni yaparlar amh da iyiymiş nasılsa 30 kadar yolu var canı ne zaman isterse o zaman gelsin

Evet ya amh acisindan acele etmene gerek yok masallahama insallah beklemene gerek kalmadan geliveririr bebis

Ben beklemedeyim daha cumartesi yapıldı işlem, daha çok var benim teste siz aşılamadan sonra nelere dikkat ettiniz normal ev işi süpürge falan yaptınız mi acaba ?

Kizlar selam. ben normalde yarın kan verecektım ama bugün ocağına verdim ve sonuç 7 çıktı. bu neya??? 5 ten 4 hafta yazıyor.daha yükselir mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…