- 1 Ekim 2020
- 249
- 226
- 53
- 33
Aa pardon görmemişim bunu kusura bakmagebe kalmadım kimyasal oldu diyorlar. 14.09 ovıtrelle 16.09 aşılama normalde 30.09 kontrol ama ben 29.09 saglık ocakta verdim sonra 30.09 tekrar verdim 4.5 oldu ((adet sadece 5 ekimde gördüm
Merhaba size bisy soracam sizin aşılama olgunda regilinize kaç gün vardı benimde yarın asilamam olcak inşallahBen oyle bılıyorum
İğnelerle yumurtalar erken buyudu, normal yumurtlama dongumden 6 gun once asılama yapıldı, yanı normalde 20 gün oluyor, ama asılamadan 14 gun sonra adet olursunuz eger tutmazsa, diğerdöngünün önemi kalmıyor asılama olcagınız ıcın, yarın yapılacaksa 15 gün sonra yenı adet tarıhınız olcakMerhaba size bisy soracam sizin aşılama olgunda regilinize kaç gün vardı benimde yarın asilamam olcak inşallah
Takvime baktığımda benim regil olmama 18 gün var benimde yumurtam erken büyüdü 8 gün iğne kullandım dünde catlama iğnesi vurdum yani normal dimiİğnelerle yumurtalar erken buyudu, normal yumurtlama dongumden 6 gun once asılama yapıldı, yanı normalde 20 gün oluyor, ama asılamadan 14 gun sonra adet olursunuz eger tutmazsa, diğerdöngünün önemi kalmıyor asılama olcagınız ıcın, yarın yapılacaksa 15 gün sonra yenı adet tarıhınız olcak❤
Normal normal benımkı de 6 gun erken buyudu,inşallah tutarTakvime baktığımda benim regil olmama 18 gün var benimde yumurtam erken büyüdü 8 gün iğne kullandım dünde catlama iğnesi vurdum yani normal dimi
İnşallah insallahNormal normal benımkı de 6 gun erken buyudu,inşallah tutar ❤pzoztıf ol hep, asılamadan 14 gün sonra yeni adet günün olcak
maalesef benim 13 gunu asilamadan sonra 7 vardi
Bana da olumsuz gibi geldi canım ama hiç belli olmaz pat diye yükselebiliyor Allah gönlüne gore versin insallah
Hayırlısı olsun hakkımızda benim de tutmadı doktorum bugünden için adet olursun dedi hala başlamadı ama akintimin rengi değişti yani geliyor. Asilamanin 14. Günü adetEvet bence de negatif zaten
evet tutmamış benim aşılama, bugün az az regl başlıyor, vardır bunda da bir hayır bakalım, teşekkür ederim cevaplarınız için
Yok benim bugün 12. Günüm aşılamadan sonraki, sizin adet döngünüzle alakalı, bazı insan 26 günde bir adet görüyor bazısı 28 günde bir ya da daha uzun bilemiyorum, kişiye göre değişebiliyorHayırlısı olsun hakkımızda benim de tutmadı doktorum bugünden için adet olursun dedi hala başlamadı ama akintimin rengi değişti yani geliyor. Asilamanin 14. Günü adet
Başlıyormuş demek ki.
Sonucu da haber verınİnşallah insallah♥ tedaviye başlamadan önce çok üzülüyorum çok düşünüyordum ama tedaviye başlayınca çok rahatladım olacağını hissediyorum çok mutluyum çok heyecanlıyım içimde öyle bı his var oyuzden hep pozitifim çok teskkur ederim bu arada hemen yazdınız ♥
Canım benim doktorum yumurta catladiktan 14 gün sonra adet olunur dedi mesela geçen ay bende 12. Gün oldum ama o zaman yumrutqlarim düzensiz büyümüştü ve kalitesizdi hatta asilamadan vazgeçildi senin yumurtalar nasildi e2 yaptırmış miydinYok benim bugün 12. Günüm aşılamadan sonraki, sizin adet döngünüzle alakalı, bazı insan 26 günde bir adet görüyor bazısı 28 günde bir ya da daha uzun bilemiyorum, kişiye göre değişebiliyor
doktorum e2 değerine bakılmasını istemedi aşılama öncesinde, yumurtalarım bir sağda 24mm bir solda 22mm iki taneydi, 24 Eylül perşembe gece çatlatma iğnesi yaptım, tam 36 saat sonra 26 Eylül cumartesi 11:30 da aşılama yapıldı, aslında aşağı yukarı çatlatma iğnesinden sonraki 14. Gün oluyo galiba, aşılamadan sonraki 12.günCanım benim doktorum yumurta catladiktan 14 gün sonra adet olunur dedi mesela geçen ay bende 12. Gün oldum ama o zaman yumrutqlarim düzensiz büyümüştü ve kalitesizdi hatta asilamadan vazgeçildi senin yumurtalar nasildi e2 yaptırmış miydin
Canım isin aslı her şey banane tutacaksa tutuyor zaten kısmet bizim kısmetinizde yokmuş benim eşimin spermleri o kadar güzeldi ki hoca gösterdi hızı süperdi, yumurtam 3 tane Iyi gelişmişti ama olmayınca olmadı. Ben her şeyden vazgeçtim şu an çok kötüyüm. Çünkü 2 senedir çok yoruldum iğne ilaç zorlamayacağım artık nasıpdoktorum e2 değerine bakılmasını istemedi aşılama öncesinde, yumurtalarım bir sağda 24mm bir solda 22mm iki taneydi, 24 Eylül perşembe gece çatlatma iğnesi yaptım, tam 36 saat sonra 26 Eylül cumartesi 11:30 da aşılama yapıldı, aslında aşağı yukarı çatlatma iğnesinden sonraki 14. Gün oluyo galiba, aşılamadan sonraki 12.gün
Sizin kaçıncı aşılama denemenizdiCanım isin aslı her şey banane tutacaksa tutuyor zaten kısmet bizim kısmetinizde yokmuş benim eşimin spermleri o kadar güzeldi ki hoca gösterdi hızı süperdi, yumurtam 3 tane Iyi gelişmişti ama olmayınca olmadı. Ben her şeyden vazgeçtim şu an çok kötüyüm. Çünkü 2 senedir çok yoruldum iğne ilaç zorlamayacağım artık nasıp
Tamam inşallah güzel haber vermek nasip olurSonucu da haber verın ❤
Ilk denememizdi ama bazı sıkıntılarımız var başka deneyemeyecektik ve bu tek sansimizdi. Ama benim çok şükür 1 kızım var 7 yaşında o da korunmama rağmen 7 ayda olmuştu demek ki sorun o zamandan varmış sonra hiç doğru düzgün korunmadik ama olmadı kızım 3.5 yaşındayken 1 yıla yakın olmadı sonra 2 senedir yine denemeye çalıştık yine olmadı benim derdim kimsenin bir şey bulamamasiSizin kaçıncı aşılama denemenizdi
Sanirim ayni durumdayiz.ne olacak bu halimiz.ama bigun olacak ben inaniyorum sende inanCanım isin aslı her şey banane tutacaksa tutuyor zaten kısmet bizim kısmetinizde yokmuş benim eşimin spermleri o kadar güzeldi ki hoca gösterdi hızı süperdi, yumurtam 3 tane Iyi gelişmişti ama olmayınca olmadı. Ben her şeyden vazgeçtim şu an çok kötüyüm. Çünkü 2 senedir çok yoruldum iğne ilaç zorlamayacağım artık nasıp
Inşallah canım Allah dert verip derman aratmasin inşallah doktorum rahim.filmi çektir senin aşılamaya ihtiyacın yok 6 içinde hamile kalırsın diyor ama bilmiyorum canım hala adetim sökmedi sınır oluyorumSanirim ayni durumdayiz.ne olacak bu halimiz.ama bigun olacak ben inaniyorum sende inan
Canım benim de 15. Günüm ben de oldum. Hakkımızda hayırlısı olsun neden yaptırmak gerekiyormus ki ben anlamadım kanama yoğunsa zaten gebelik yoktur. Benim yoğunlaşmadi dünden beri ama ben kan hiç yaptırmadım canımGünaydın kızlar. Burdan size güzel haberler vermek isterdim ama maalesef 15. günümde adet oldum. Dün hafif bir lekelenme oldu ama bu sabah tam adetim geldi ve bu sabah kan testime baktıracaktım 4 günden beri yaptığım idrar testleri negatif, progestan fitil kullandığım halde adet oldum. Merkezi aradım adet olsanız bile kanda baktırmanız gerek dedi. Sizce ne yapmalıyım? İğne korkum var, adet oldum ve idrar testleri negatif.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?