Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar🙏

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar benim de bir sorum var size, adetim lekelenme şeklinde büyük ihtimal yarın yoğunlaşır. Peki ben hormon testlerimi pazartesi yaptirsam olur mu sizce? Yoksa net çıkmaz mi sonuçlar? Sürekli haftasonuna geliyor adetim ya

Vazgeçtim canım test yaptırmayacağım. Üzülme tatlım Allahın izniyle birgün hamile kalacağız. Sağlığımız yerinde olsun yeter. Doktorlar spermiyogram çok iyi başarı şansı yüksek demişlerdi ve 3 adet yumurtam oluşmuştu. Aslında tıp çok ilerledi deniyor ama sebepsiz infertilite tanısı konulanlar için çok geride. Bu başarısızlıkların illa ki bir nedeni var. Araştıracak bir doktor lazım. Farklı doktorlara gidiyoruz bazısı eşimde morfoloji %2-3 olduğu için direkt tüp bebek diyor, kimisi morfolojiyi dikkate bile almıyor. Ne yapacağımızı şaşırdık. 3. aşılamayı yapmak maddi açıdan bizi çok zorlayacaktır. Yumurta takibi yaptırmakta çok maliyetli normal muayene ücreti gibi olmuyor. Hedefe giden en kestirme yol tüp bebek ama ne yazık ki narkozdan korkuyorum. Bu süreçte aklınızdan çıkarın dediler çıkardık, tatile gidin dediler gittik ama olmadı. Sanırım bundan sonraki 2-3 ay yumurta takibi yaptırırım ama klomensiz, sadece çatlatma iğneli. Doktor bunu kabul eder mi bilmiyorum. Çünkü aylardır klomen, gonal f, ovitrelle, progestan, estrofem gibi hormon ilaçları kullandım artık bedenime daha fazla zarar vermek istemiyorum. Peki sen ne yapmayı düşünüyorsun canım?

Progestan kullanmaya devam ederken mi regl oldunuz kızlar ? Bazen geciktiriyormuş

Sen ne için hormon testi yaptıracaksın canım? Özel acillerde istediğin zaman verebilirsin ama devlet hastanelerini bilmiyorum. Aslında acillerde kan alınması gerek ya da yarın 2. günün açık değilmidir cumartesi günü devlet hastaneleri bilemiyorum.

Progestan kullanmaya devam ederken mi regl oldunuz kızlar ? Bazen geciktiriyormuş
Evet canım düşük mg da olsa progestan fitil kullanırken adet oldum. Sabah 100 mg akşam 100 mg kullanıyordum. İlk aşılamamda geciktirdi geçen ayda progestanı geciktirici olarak doktorum vermişti kullanmayı bıraktıktan 5 gün sonra adet oldum. Ama bu sefer nasıl böyle erken oldum anlamadım.

Canım mantıklı düşünüyorsun benim kayserideki doktorum hiç klomen vermedi geçen yıl hep yumurtamı takip etti sonra iğne verdi çatlaması için hatta catlasın gel bakayım öyle ilişkiye gir dedi ama maalesef gidememiştim isten dolayı. Yani doktor isterse her şeyi yapar. Ben adet tam baslasin hormon baktiracagim canım sonra rahim filmi için doktora gideceğim. Eşim de sperm dna testi verecek. Ben narkozdan korkmuyorum tüp bebekte sadece maliyeti çok ve tutmazsa o kadar para cop olacak eşim de isten çıktı sıkıntı büyük.o yüzden testlerimiz çıksın biraz kendimiz deneyelim diyorum. Bir de çoklu ovulasyon testi getirtecegim canim

Özelde çok tutuyor canım sağlık ocağı doktorum hepsini yaparız dedi tsh fah e2 progestan vs ne varsa

Evet canım inşallah tüm sonuçlarınız iyi çıkar. Sebepsiz infertilitede aşılama şansı düşük tüp bebek başarı şansı yüksek deniyor. Peki sperm dna hasarı için hangi bölüme gidiliyor canım tüp bebek merkezinde mi, biz isteyince direkt dna hasarına bakarlar mı? Ben onu tekrarlayan düşüklerde ve başarısız tüp bebek denemelerinde bakılıyor diye biliyordum. Bir doktor bana böyle söyleyince diğer doktorlara da sormadım. Bende bakılmasını istiyorum, bir yol katetmiş oluruz.

Canım kusura bakma geç dönebildim kayseride sperm analiz merkezleri var biz burda sorduk yapıyoruz ankaraya yolluyoruz dedi 400 tl istediler

Sohrab merhaba bisy soracaktım progestan kullanmismiydiniz aşılama sonrası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…