Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar🙏

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet 5 tane progestan iğne verdi, gün aşırı yaptırdım
Himm merak ettim bende bana haf olarak verdi günde 2 kere bisy daha soracam afedersiniz idrar yaparken kasıklarım çok ağrıyor sizinde öyle oluyormuydu

Himm merak ettim bende bana haf olarak verdi günde 2 kere bisy daha soracam afedersiniz idrar yaparken kasıklarım çok ağrıyor sizinde öyle oluyormuydu
Onu hissetmedim ama 3.günden sonra batmalar baslamıstı, progestan da yaparmış boyle, ama idrar rengi koyulastı onu farkettım

Onu hissetmedim ama 3.günden sonra batmalar baslamıstı, progestan da yaparmış boyle, ama idrar rengi koyulastı onu farkettım
Anladım çok teşekkür ederim böyle kafa takildikca soruyorum size rahatsız ediyorum saolun sizde hemen yazıyorsunuz Allah razı olsn

Anladım çok teşekkür ederim böyle kafa takildikca soruyorum size rahatsız ediyorum saolun sizde hemen yazıyorsunuz Allah razı olsn
Estagfırullah canm, istediğin zaman sor, ben de cok sordum arkadslara, bildiğim kadarıyla yardımcı olurum

Kacinci gunde test yaptin canim

benim eşimde sperm sorunu var... yıkamadan sonra sayımızda azalma oldu hızımız arttı
2 gün oldu belirti yok..
kasıklarda ağrı var elbette ama bu kadar çabuk belirti olacağını sanmıyorum
Bende aşılama yaptıracağım acı oluyor mu

Asilama gununu sayarsak 10. Gun saymazsk 9 ama galiba adet olucam karnim cok agiryor ya
Aşılama günü sayılmıyor canım ertesi günü 1 oluyor.
Senin 9 olmuş benim 11 bugün aramızda az fark var. Benim de son 2 gündür adet olacak gibi ağrılarım oluyor ama hayra yoralım öyle olsun inş
Sen bugün bi test yap canım istersen çatlatma iğnesinin etkisi duruyor mu onu görmüş olursun en azından. Birkaç gün geçince tekrar yap

Canim test aldim zaten ama yarin saglik olcagina gidipmkan aldirsam daha iyi sonuç almami sence

Canim test aldim zaten ama yarin saglik olcagina gidipmkan aldirsam daha iyi sonuç almami sence
Yarın erken bence kuzum. En azından yerinde olsam 11-12.Günü beklerdim. Ya çok düşük çıkar ya yeni başlıyordur varsa bile gebelik hiç çıkmaz boşuna üzülürsün. Yine de sen bilirsin

Yarın erken bence kuzum. En azından yerinde olsam 11-12.Günü beklerdim. Ya çok düşük çıkar ya yeni başlıyordur varsa bile gebelik hiç çıkmaz boşuna üzülürsün. Yine de sen bilirsin
Siz ikinci aşılamayı mı yaptırmıştınız? Şuna kaçıncı gündesiniz

Yok ben yaptırmadım, yumurta takibiyele devam edicim bir kaç ay, sonra 2. Yi düşünebilirim duruma göre, hadi inşallah bu sefer iyi haberler alalım sizden
Hadi bakalım ben de bu kez iyi haberler verebilmeyi istiyorum şansımız bol olsun canım

Kızlar herkes ayrılmış sanki gruptan benim gibi asilamasi tutmayanlar neler yapıyorsunuz bu ay?
Bir de sizlere bir şey soracağım benim yumurtlama akintim geldi bugün adetin lekelenmeyi sayarsam 11. Günü asilama sonrasi yumurtlama tarihi değişir mi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…