- 27 Mayıs 2019
- 2.672
- 5.857
- 158
Evet canım herkes dağıldı maalesef ben buralardayımKızlar herkes ayrılmış sanki gruptan benim gibi asilamasi tutmayanlar neler yapıyorsunuz bu ay?
Bir de sizlere bir şey soracağım benim yumurtlama akintim geldi bugün adetin lekelenmeyi sayarsam 11. Günü asilama sonrasi yumurtlama tarihi değişir mi sizce?
Canım aşılma sonrası değilde klomen yada femara gibi ilaçların kullanımı bırakıldıktan sonra döngü değişebiliyormuş, bir arkadaşımız geçen ay femara kullanmış ama bu ay doktoru boş geç demiş, ve adeti bittikten 2 gün sonra ovü testi pik yapmış.Erken yumurtlama gerçekleşmiş.Kızlar herkes ayrılmış sanki gruptan benim gibi asilamasi tutmayanlar neler yapıyorsunuz bu ay?
Bir de sizlere bir şey soracağım benim yumurtlama akintim geldi bugün adetin lekelenmeyi sayarsam 11. Günü asilama sonrasi yumurtlama tarihi değişir mi sizce?
Canım rabbim kucağını doldursun inşallah bu ay hayırlı haberini alırız lütfen yaz sonucu aslında kan yapsan çıkar. Benim yumurtlama akintim geldi yoğun şaşırdım ovulasyon testim de yok bakamadımEvet canım herkes dağıldı maalesef ben buralardayımikinci aşılamamı yaptırdım ben bu ay 11.gündeyim. Merakla bekliyorum sonucumu.
Yumurtlama tarihleri değişebiliyor aydan aya ovülasyon testi yaparsan belirleyebilirsin rahatça aslında.
Canım ben adetimin 3. Günü hormon testlerimi yaptırdım hepsi iyi cıktı ama asilama sonrasi 14. Gün lekelenme başladı 16. Gün yoğunlaştı kanamam 2.Gün önce abdest aldım ama sürekli akinti geliyor şüphelendim bugün de tuvalette yoğun olan yumurtlama akintim geldi yuh dedim bu kadar çabuk mu? Demek ki senin dediğin gibi bir şey oldu canım. Dün değerlendirdik ama ben akıntı gelince çatlamış mi oluyor bilmiyorum işte o yüzden beceremiyorum. Asilama işini bıraktık bu arada rahim filmi cektirecektim korktum dursun.biraz kendi halinde dedim ama şimdi bu akinti olunca heveslendim yineCanım aşılma sonrası değilde klomen yada femara gibi ilaçların kullanımı bırakıldıktan sonra döngü değişebiliyormuş, bir arkadaşımız geçen ay femara kullanmış ama bu ay doktoru boş geç demiş, ve adeti bittikten 2 gün sonra ovü testi pik yapmış.Erken yumurtlama gerçekleşmiş.
Bende geçen ay femara kullandım bu ay ovülasyon testi kullanıyorum.
Bide benim rahim ağzım sanırım biraz yan duruyormuş bu ay idrara biraz sıkışıkken ilişki deniyorum, komik belki biliyorum ama mesane doluyken rahim ağzı daha düz duruyormuş. Çünkü geçen ay bana aşılma yapılırken, (idrara sıkışık değildim hatta idrarımı yaptım 2 dk sonra aşılma yapıldı) cok canım yandı, rahim ağzı düz durmuyormuş dedi doktor onu düzelterek yaptı. Bu ay böyle bir teori ile deneyeceğim. Kısmet.
Sen ne gibi taktikler uyguluyorsun?
Canım bende de aynı durum oldu ama ben bi dahaki ay tüp bebek düşünüyorum açıkçasıKızlar herkes ayrılmış sanki gruptan benim gibi asilamasi tutmayanlar neler yapıyorsunuz bu ay?
Nekadar zamandır deniyorsun bilmiyorum canım ama eğer uzunsa rahim filmi yerine histeroskopi yaptır derim ben.Canım ben adetimin 3. Günü hormon testlerimi yaptırdım hepsi iyi cıktı ama asilama sonrasi 14. Gün lekelenme başladı 16. Gün yoğunlaştı kanamam 2.Gün önce abdest aldım ama sürekli akinti geliyor şüphelendim bugün de tuvalette yoğun olan yumurtlama akintim geldi yuh dedim bu kadar çabuk mu? Demek ki senin dediğin gibi bir şey oldu canım. Dün değerlendirdik ama ben akıntı gelince çatlamış mi oluyor bilmiyorum işte o yüzden beceremiyorum. Asilama işini bıraktık bu arada rahim filmi cektirecektim korktum dursun.biraz kendi halinde dedim ama şimdi bu akinti olunca heveslendim yine
Yarın kan yapcam nasipse yazarım canım. Akıntın geliyorsa ya yumurta büyüyordur ya çatlıyordur. Peşpeşe 3-5 gün değerlendir ovü yapmana gerek yokCanım rabbim kucağını doldursun inşallah bu ay hayırlı haberini alırız lütfen yaz sonucu aslında kan yapsan çıkar. Benim yumurtlama akintim geldi yoğun şaşırdım ovulasyon testim de yok bakamadım
Değerlendirebildin mi peki canım kaçırdın mi yumurtlama gununu?Canım bende de aynı durum oldu ama ben bi dahaki ay tüp bebek düşünüyorum açıkçası
Canım 7 yaşında kızım var Allah bağışlasın inşallah. Ama kızım kendiliğinden olsa da zor oldu. Sonra 7 yıl ara ara denedik olmadı son 1.5 yıldır sürekli deniyoruz olmadı. Eşimde VARIKOSEL vardi geçen yıl ameliyat oldu değerleri 2 aydır düzeldi benim adetim düzenlidir ama pkos cıktı sonradan sonraya yasim 36 doktor muayene ettiğinde yumurta rezervin çok iyi 50 yaşında bile hamile kalırsın sen dedi. Ama tüpler ne durumda bilmiyorum. Histeroskopi ne canım farklı mı ki?Nekadar zamandır deniyorsun bilmiyorum canım ama eğer uzunsa rahim filmi yerine histeroskopi yaptır derim ben.
Bugün geldiyse yumurtlama akıntın yarın kesin değerlendir. İnşallah rahim filmine, histereskopiye gerek kalmaz
Canım benim inşallah yarın güzel haberlerin gelir heyecanla bekleyeceğim mutlaka yaz olur mu? Dün bugün değerlendirdik. Ama eşim yarın yapar mi bilmem sertleşme sorunu oluyor neden bilmiyorum üst üste olunca ve çok geç boşalıyor o yüzden bu isten de nefret eder oldum ne yalan soyleyimYarın kan yapcam nasipse yazarım canım. Akıntın geliyorsa ya yumurta büyüyordur ya çatlıyordur. Peşpeşe 3-5 gün değerlendir ovü yapmana gerek yok
Sonuç çıkınca yazarım canım. Bir gün ara verin öyleyse ya çok da gerek değil üst üste zaten. Gün aşırı yapın, aynen öyle ben de sevmez oldum bu işleri bi amaca yönelik oluncaCanım benim inşallah yarın güzel haberlerin gelir heyecanla bekleyeceğim mutlaka yaz olur mu? Dün bugün değerlendirdik. Ama eşim yarın yapar mi bilmem sertleşme sorunu oluyor neden bilmiyorum üst üste olunca ve çok geç boşalıyor o yüzden bu isten de nefret eder oldum ne yalan soyleyim
Rahim filmininden bayağı gelişmiş bir yöntem canım. Hem teşis-tanı koyma için, hem teşis koyarken muayene etmek için kullanılan bir yöntem. Yani 1 kerede hem sorununuz ne ona bakılacak hemde o esnada sorun giderilecek. Aynı Rahim filmindeki gibi sıvı verilir tüpler açıkmı değilmi gözükür, Perde gibi bi durum oluştuysa yada rahim ağzı darlığı varsa v.b şeyler o anda düzeltilecek.Canım 7 yaşında kızım var Allah bağışlasın inşallah. Ama kızım kendiliğinden olsa da zor oldu. Sonra 7 yıl ara ara denedik olmadı son 1.5 yıldır sürekli deniyoruz olmadı. Eşimde VARIKOSEL vardi geçen yıl ameliyat oldu değerleri 2 aydır düzeldi benim adetim düzenlidir ama pkos cıktı sonradan sonraya yasim 36 doktor muayene ettiğinde yumurta rezervin çok iyi 50 yaşında bile hamile kalırsın sen dedi. Ama tüpler ne durumda bilmiyorum. Histeroskopi ne canım farklı mı ki?
Canim sonucun ciktimi acabaSonuç çıkınca yazarım canım. Bir gün ara verin öyleyse ya çok da gerek değil üst üste zaten. Gün aşırı yapın, aynen öyle ben de sevmez oldum bu işleri bi amaca yönelik olunca
Daha vermedim canımCanim sonucun ciktimi acaba
Kuzu sonuç taaa yarın öğleden sonra çıkcakmış of çok geç ya bileydim başka yerde verirdim . Neyse bekleyecez artıkCanim sonucun ciktimi acaba
Hadiyaa bayada varmis canim nerde vermistin saglik ocagimiKuzu sonuç taaa yarın öğleden sonra çıkcakmış of çok geç ya bileydim başka yerde verirdim . Neyse bekleyecez artık
EvetHadiyaa bayada varmis canim nerde vermistin saglik ocagimi
Benim erken ama bende verdim oraya benimde yarın cikicakmis
Kisti baskılasın diye bu ay doğum kontrol hapı kullandımDeğerlendirebildin mi peki canım kaçırdın mi yumurtlama gununu?
Haklisin canım ara vermek iyidir:)Sonuç çıkınca yazarım canım. Bir gün ara verin öyleyse ya çok da gerek değil üst üste zaten. Gün aşırı yapın, aynen öyle ben de sevmez oldum bu işleri bi amaca yönelik olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?