İki kere aşılama yaptırdım fakat tutmadı, sebepsiz infertilite deniliyor benim durum için , ben de miyom var ama rahim dışında gebeliğe engel değil , ters rahimim o da gebeliğe engel değilmiş , tüp bebek tedavisine başlayacağım , umarım senin tutar , zaten basit bir işlem vajinal muayeneden bir farkı yokMerhabalar Eylül ayında aşılama yaptiricam. 2 yıl 3 aydır bebeğimiz olmuyor. Bir kere Dış gebelik gecirdim. Aşılama ile ilgili bilgisi olan var mı
Cok geçmiş olsun %20 tutma olasigi varmış. Tup bebek yaptiricaktim direk doktorum bi aşılama deneyelim dediİki kere aşılama yaptırdım fakat tutmadı, sebepsiz infertilite deniliyor benim durum için , ben de miyom var ama rahim dışında gebeliğe engel değil , ters rahimim o da gebeliğe engel değilmiş , tüp bebek tedavisine başlayacağım , umarım senin tutar , zaten basit bir işlem vajinal muayeneden bir farkı yok
Evet cnm aşılama yüzdesi biraz düşük ama ilk denemede tutan da var umarım seninde ilk denemede tutarCok geçmiş olsun %20 tutma olasigi varmış. Tup bebek yaptiricaktim direk doktorum bi aşılama deneyelim dedi
Insallah emek veriyorsun umutlaniyosun zorEvet cnm aşılama yüzdesi biraz düşük ama ilk denemede tutan da var umarım seninde ilk denemede tutar
Peki bir sıkıntınız var mıHerkese merhaba 2 buçuk senelik evliyim 1 buçuk senedir bebek bekliyoruz. Bugün 2.aşılamam da olumsuz sonuçlandı. Eylüle kaldım arkadaşlar, rabbim herkese nasip etsin sağlıklı evlatlar
Sebepsiz infertilite deniyor, benim hormonlar, muayenem ve hsg sonucum hepsi normal çıktı. Eşimin de sperm testi ve renkli doppler i temiz çıktıPeki bir sıkıntınız var mı
Merhabalar, ben de sizin gibi eylül ayında aşılama yaptıracağım.11 aydır bebeğimiz olmuyor. Ben de ve eşimde herhangi bir sorun yok.sebepsiz infertilite teşhisi konuldu.Aşılamayı araştırma hastanesinde yaptıracağım.Adetimi bekliyorum.Merhabalar Eylül ayında aşılama yaptiricam. 2 yıl 3 aydır bebeğimiz olmuyor. Bir kere Dış gebelik gecirdim. Aşılama ile ilgili bilgisi olan var mı
Merhaba bende eylül ayında aşılama yaptırcam sizin tam olarak sorununuz ney yoksa sebepsiz mi? Bildiğim kadarıyla aşılama öncesi rahim filmi, sperm testi isteniyor. Siz yaptırdınız mıMerhabalar Eylül ayında aşılama yaptiricam. 2 yıl 3 aydır bebeğimiz olmuyor. Bir kere Dış gebelik gecirdim. Aşılama ile ilgili bilgisi olan var mı
Merhaba smear testi demişsiniz bende adetimi bekliyorum ama doktorum bana böyle bişey söylemedi hsg yapıldı haziranda ve eşim sperm testi verdi? Yaptırmak gerekli mi acaba bu ay hormonlarıma da bakıldıMerhabalar, ben de sizin gibi eylül ayında aşılama yaptıracağım.11 aydır bebeğimiz olmuyor. Ben de ve eşimde herhangi bir sorun yok.sebepsiz infertilite teşhisi konuldu.Aşılamayı araştırma hastanesinde yaptıracağım.Adetimi bekliyorum.
Aşılamayı biraz araştırmıştım. Hormon testi,hsg filmi ,sperm testi,smear testi isteniyor.Biz bunları zaten yaptırmıştık.Adetin ikinci günü gidiyorsunuz yumurtalarınız büyümesi için tablet ya da iğne veriyorlar yeterli milime ulaştığında çatlama iğnesi vuruluyor çatlama iğnesinden 36 saat sonra eşiniz sperm veriyor ve aşılama işlemi gerçekleşiyor.Benim bildiklerim bu kadar. Normal ilişkiden bi farkı olmadığını söylüyorlar ama ilk aşılamada gebe kalan Kişiler de var.inş olumlu sonuçlar alırız
Birkaç yerde okudum çoğu kişi sizin gibi vermemiş demek ki gerekli değildi.Tek yaptırmadınız o test kalmış onu da yapalım dediler belki gerekli olduğundan değil tedbir amaçlı yapılmıştır.Merhaba smear testi demişsiniz bende adetimi bekliyorum ama doktorum bana böyle bişey söylemedi hsg yapıldı haziranda ve eşim sperm testi verdi? Yaptırmak gerekli mi acaba bu ay hormonlarıma da bakıldı
Cevap için teşekkürler. Sizin sebepsizmiş zaten belki dediğiniz gibi ona da bakalım amaçlı yapılmıştır. Benim çikolata kistim ve hafif yumurta tembelliğim var bakalım ne olacak hakkımızda hayırlısı olsun. Sadece eşim mart ayı gibi test vermişti bir daha isterler mi acaba sormayı da unuttum. Gerçi onda Bi sorun çıkmadıBirkaç yerde okudum çoğu kişi sizin gibi vermemiş demek ki gerekli değildi.Tek yaptırmadınız o test kalmış onu da yapalım dediler belki gerekli olduğundan değil tedbir amaçlı yapılmıştır.
Benim eşim de Mart ayında vermişti. Tekrar vermesine gerek yok dediler.Yumurta tembelliği teşhisini nasıl koydular? Yumurta takibi mi yaptırdınız?Cevap için teşekkürler. Sizin sebepsizmiş zaten belki dediğiniz gibi ona da bakalım amaçlı yapılmıştır. Benim çikolata kistim ve hafif yumurta tembelliğim var bakalım ne olacak hakkımızda hayırlısı olsun. Sadece eşim mart ayı gibi test vermişti bir daha isterler mi acaba sormayı da unuttum. Gerçi onda Bi sorun çıkmadı
Evet ben 4 seferdir ilaç kullanıyorum zaten. 2 kez klomen 2 kez letu kullandım hatta bu ay ilaç işe yaramamış 3 günlük iğne ve çatlatma iğnesi verdi. İlk gittiğim zamanlarda demişti bunu hafif yumurta tembelliğin var diye. Ve Rahim filminde de bir tüpümden ilaç yavaş geçmiş hafif tıkanıklık olabilir dedi. (rahim filmini başka doktora çektirmiştim). Bu ayda ümidim yok zaten aşılamaya hazırlıyorum kendimiBenim eşim de Mart ayında vermişti. Tekrar vermesine gerek yok dediler.Yumurta tembelliği teşhisini nasıl koydular? Yumurta takibi mi yaptırdınız?
Benim bi arkadaşımın sizi gibi hafif tıkanıklık vardı ameliyat oldu açtırdı 5 ay denedi yine olmadı aşılama yaptırdı ilk aşılaması tuttu. Hatta amh sı de düşüktü. Ben de bugün adet oldum.Yarın gideceğim doktoraEvet ben 4 seferdir ilaç kullanıyorum zaten. 2 kez klomen 2 kez letu kullandım hatta bu ay ilaç işe yaramamış 3 günlük iğne ve çatlatma iğnesi verdi. İlk gittiğim zamanlarda demişti bunu hafif yumurta tembelliğin var diye. Ve Rahim filminde de bir tüpümden ilaç yavaş geçmiş hafif tıkanıklık olabilir dedi. (rahim filmini başka doktora çektirmiştim). Bu ayda ümidim yok zaten aşılamaya hazırlıyorum kendimi
Merhaba bende eylül ayında aşılama yaptırcam sizin tam olarak sorununuz ney yoksa sebepsiz mi? Bildiğim kadarıyla aşılama öncesi rahim filmi, sperm testi isteniyor. Siz yaptırdınız m
22si adet günümdü geciktim adet olunca gidicem insallahMerhaba bende eylül ayında aşılama yaptırcam sizin tam olarak sorununuz ney yoksa sebepsiz mi? Bildiğim kadarıyla aşılama öncesi rahim filmi, sperm testi isteniyor. Siz yaptırdınız mı
Ben 5 ay klomen kullandım çatlatma ignesi yaptirdim olmadı. Sonra doktorum klomenin dozunun arttırdı fazla geldi dis gebelik oldum. 6 ay ara verdim rahim filmi çekildim. Doktorlara göre tek sıkıntımız yumurta catlamiyo. Bakalım aşılama tutacak mı. Bide dis gebelik olma olasılığda var.Evet ben 4 seferdir ilaç kullanıyorum zaten. 2 kez klomen 2 kez letu kullandım hatta bu ay ilaç işe yaramamış 3 günlük iğne ve çatlatma iğnesi verdi. İlk gittiğim zamanlarda demişti bunu hafif yumurta tembelliğin var diye. Ve Rahim filminde de bir tüpümden ilaç yavaş geçmiş hafif tıkanıklık olabilir dedi. (rahim filmini başka doktora çektirmiştim). Bu ayda ümidim yok zaten aşılamaya hazırlıyorum kendimi
Benimde arkadaşımda yumurta tembelliği vardi ilk seferde tuttu. Ama sürekli kanaması oldu 3 ay boyunca. Galiba aşılama da kanama olabiliyomuşBenim bi arkadaşımın sizi gibi hafif tıkanıklık vardı ameliyat oldu açtırdı 5 ay denedi yine olmadı aşılama yaptırdı ilk aşılaması tuttu. Hatta amh sı de düşüktü. Ben de bugün adet oldum.Yarın gideceğim doktorainş bizim de ilk aşılamada tutar b süreç çok yorucuymuş. Hiç böyle tahmin etmiyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?