Aşılama Eylül ayında Aşılama yaptiricak olanlar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Ameliyatla açılıyormuymuş ilk defa duydum, doktorum bana bir tüpünden ilaç yavaş geçmiş, çektirdiğin doktor ne dedi dedi. Bi sorun olmadığını söyledi dedim o zaman öyledir dedi (kendi doktorum da çektirmedim cihaz bozuktu)

Benimde arkadaşımda yumurta tembelliği vardi ilk seferde tuttu. Ama sürekli kanaması oldu 3 ay boyunca. Galiba aşılama da kanama olabiliyomuş
Burdan o kadar çok değişik şeyler öğreniyorum ki gerçekten faydası oluyor. Doktorum bişey demedi ama eğer bu ayda tutmazsa adetinin 2.günü gel ilaçlara başlayalım fazla geç başlamayım dedi. Yumurtanın büyüme durumuna göre çağırıyor canım doktor. Sonra da çatlatma iğnesi verip aşılama için çağırıyormuş

Ben klomeni 2 ay sabah akşam kullandım sadece. Klomen kullandığımda hep 2 yumurtam oluşmuştu. Ama çatlama sorunu varsa iğne verir niye dozunu arttırdı ki

Hemde ne yorucu gerçekten hastaneye eşimle gitmek bile istemiyorum bakıyorum kapıda herkes hamile bekliyor. Psikolojik olarak çok zor inşallah tutar benimde eylülün 7si adet tarihim hayırlı haberler bekliyorum senden bilgilendir bizi

Bu arada gittiğim hiç bir doktor amh değerime bakmadı kızlar hormon değerlerim normal çıkıyor o yüzden olabilir mi

Bu arada gittiğim hiç bir doktor amh değerime bakmadı kızlar hormon değerlerim normal çıkıyor o yüzden olabilir mi
Amh hormonlar ile ilgili bi şey değil .Yumurta rezervi ile ilgili.Yumurta takibi ve yumurta sayımı yapıldı ise gerek duyulmamıştır.Ben araştırma hastanesinde doktorum istiyor diye yaptırdımhalbuki isteyen bi doktor yoktu.

Yumurta sayımı nasıl oluyor ki? Evet takip yapıldı ondan sanırım

Bi arkadaşım söylemişti yumurta takibi yapılırken doktoru şu kadar yumurtan var demiş ben de yaptırmadığım için çok bilgim yok.Amh değeri ile menopoz yaşı bile tahmin edilebilirmiş.

Histeroskopi ameliyatı oldum demişti.

Bi arkadaşım söylemişti yumurta takibi yapılırken doktoru şu kadar yumurtan var demiş ben de yaptırmadığım için çok bilgim yok.Amh değeri ile menopoz yaşı bile tahmin edilebilirmiş.
İlk defa duydum 2 doktora gittim gerçi yaşadıkça öğreniyoruz bakalım

Bende 5-6 doktora gittim amh değerime bakilmadi. En son gittiğim doktor aşılama tutmazsa bakarız dedi. Hormonlar da sıkıntı yok amh da da yoktur inşallah kan tahlili gibi mi bakılıyor

Bende 5-6 doktora gittim amh değerime bakilmadi. En son gittiğim doktor aşılama tutmazsa bakarız dedi. Hormonlar da sıkıntı yok amh da da yoktur inşallah kan tahlili gibi mi bakılıyor
Benimde aynı hormonlarda sıkıntı yok. Hiçbir fikrim yok canım öyledir büyük ihtimal bana doktor hiç bişey demedi

Benimde aynı hormonlarda sıkıntı yok. Hiçbir fikrim yok canım öyledir büyük ihtimal bana doktor hiç bişey demedi
Valla doktorlara sormazsan bisey demiyorlar zaten. Bende formlardan bloglardan okudukları soruyorum yada ilac tavsiyeleri okuyup soruyorum o zaman doktor yorum yapiyor

Valla doktorlara sormazsan bisey demiyorlar zaten. Bende formlardan bloglardan okudukları soruyorum yada ilac tavsiyeleri okuyup soruyorum o zaman doktor yorum yapiyor
Haha aynı ben benm biraz kilom var hafif yumurta tembelliği de olunca inofolic combi çok okudum burda faydasını gören. Doktora dedim böyle ben kullanabilir miyim diye, kullanabilirsin sıkıntı olmaz dedi sormasak söyleyen yok belki iyi gelecek

Doktorum çok iyi güler yüzlü ilgilenir falan ama o kadar kalabalık ki bazen kadına da hak veriyorum aslında böyle olunca

Amh kan değerlerinden bakılıyor.Devlet hastanelerinde genelde bakılmıyor üniversite hastnselerinde bakılıyor.Özellerde de bakılıyordur sanırım.Doktorlar yumurtalıkların durumunu alttan muayenede baktıkları için genelde gerek görmüyorlar. Ben de bi sitede okumuştum mutlaka baktırın diye.Öyle gidip baktırdım.Normal değer aralığında olduğu içinde hiçbir doktora sonucumu göstermedim.Dediğniz gibi çoğu doktor genelde az ve öz konuşuyor

Aynen özellikle benim gittiğim gibi bir de kalabalıksa ister istemez acele ederiyorum çoğu şeyi de sormayı unutuyorrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…