Aşılama Eylül ayında Aşılama yaptiricak olanlar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben de az önce hastaneye gittim hormon tahlili verdim prolaktin yüksek çktı önceden de yüksekti düşmüştü bugün gergindim yüksek çıkacağını tahmin ettim. yarın tekrar vereceğim umarım düşük çıkar yoksa aşılama yapılmayacak diğer aya sarkacak

Merhaba canm spermin verilme süresi var mı acaba bende bu ay aşılama düşünüyorum ama hasta olmadım daha eşimin yurt dışı görevi varda o önceden verse oluyor mu

Merhaba canm spermin verilme süresi var mı acaba bende bu ay aşılama düşünüyorum ama hasta olmadım daha eşimin yurt dışı görevi varda o önceden verse oluyor mu
Aşılama yapılmadan 1 saat önce örnek veriliyormuş sprem yıkanıp daha sonra aşılama yapiliyormus

Merhaba aşılama hakkında bilgi verir misin acaba bende hasta olunca aşılama düşünüyorum
İlk aşılama ise oncelikle klomen veriliyor hap , yumurtalar istenilen olgunluğa gelindiğinde çatlatma iğnesi vuruluyorsun, 36 saat sonra da eşin sperm veriyor ve ayni gün aşılama enjektöru ile spermler yumurtalıga bırakılıyor , normal muayeneden hiçbir farkı yok, 5-8 dk ilk bir işlem 10 dk dinleniyorsun normal hayatına devam ediyorsun

Ben 3 ay klomen kullandım canm bir ay fermara sanrm bana fermara verir

Merhabalar bende eylul ayinda asilama yaptracagim bizde esimden kaynakli , bnde cok merak ediyorum ilk asilamasi tutanlar var mi ki ?

Kaç çıktı canım değerin? İnşallah düşer ya

Ay bnde bnde bat 29 31 inde tedaviye baslicaz cok heyecanliyim
Benimde eylül 7 bat. Bu ay 3 gün iğne ve sonrasında çatlatma iğnesi oldum. Bu ay da olmazsa bakalım hemen adetinin 2.günü gel dedi. Yalnız çatlatma iğnesini salı günü oldum o gündür kasık ağrım var normal mi acaba

Merhabalar bende eylul ayinda asilama yaptracagim bizde esimden kaynakli , bnde cok merak ediyorum ilk asilamasi tutanlar var mi ki ?
Canım benim duyduğum kadarıyla erkek yönünden sorun varsa aşılama tutma oranı yüksek. Çünkü spermler yıkanıp öyle aşılama olduğu için. Ve mikroçipli aşılamayı da araştırabilirsin o da erkek kaynaklı sorunlarda çok başarılıymış. Mikroçipli aşılamada en hareketli ve düzgün spermler seçiliyormuş

Ya biz 7 ay denedik olmayinc dr asilama dedi bazilari erken demis , sze kac ay oldu?

Evet düştü canım yarın ilaçlarına başla 5.gün gel dediler hayırlısı bakalım klomen ,coraspin,folikasit yazdı.
O zaman senin ilaçla büyütecekler inşallah hayırlısı olur bana da dua et askıya alınacak gibi aşılama çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…