Merhaba aşılama hakkında bilgi verir misin acaba bende hasta olunca aşılama düşünüyorumEvet cnm aşılama yüzdesi biraz düşük ama ilk denemede tutan da var umarım seninde ilk denemede tutar
Merhaba canm spermin verilme süresi var mı acaba bende bu ay aşılama düşünüyorum ama hasta olmadım daha eşimin yurt dışı görevi varda o önceden verse oluyor muMerhabalar, ben de sizin gibi eylül ayında aşılama yaptıracağım.11 aydır bebeğimiz olmuyor. Ben de ve eşimde herhangi bir sorun yok.sebepsiz infertilite teşhisi konuldu.Aşılamayı araştırma hastanesinde yaptıracağım.Adetimi bekliyorum.
Aşılamayı biraz araştırmıştım. Hormon testi,hsg filmi ,sperm testi,smear testi isteniyor.Biz bunları zaten yaptırmıştık.Adetin ikinci günü gidiyorsunuz yumurtalarınız büyümesi için tablet ya da iğne veriyorlar yeterli milime ulaştığında çatlama iğnesi vuruluyor çatlama iğnesinden 36 saat sonra eşiniz sperm veriyor ve aşılama işlemi gerçekleşiyor.Benim bildiklerim bu kadar. Normal ilişkiden bi farkı olmadığını söylüyorlar ama ilk aşılamada gebe kalan Kişiler de var.inş olumlu sonuçlar alırız
Aşılama yapılmadan 1 saat önce örnek veriliyormuş sprem yıkanıp daha sonra aşılama yapiliyormusMerhaba canm spermin verilme süresi var mı acaba bende bu ay aşılama düşünüyorum ama hasta olmadım daha eşimin yurt dışı görevi varda o önceden verse oluyor mu
İlk aşılama ise oncelikle klomen veriliyor hap , yumurtalar istenilen olgunluğa gelindiğinde çatlatma iğnesi vuruluyorsun, 36 saat sonra da eşin sperm veriyor ve ayni gün aşılama enjektöru ile spermler yumurtalıga bırakılıyor , normal muayeneden hiçbir farkı yok, 5-8 dk ilk bir işlem 10 dk dinleniyorsun normal hayatına devam ediyorsunMerhaba aşılama hakkında bilgi verir misin acaba bende hasta olunca aşılama düşünüyorum
Ben 3 ay klomen kullandım canm bir ay fermara sanrm bana fermara verirİlk aşılama ise oncelikle klomen veriliyor hap , yumurtalar istenilen olgunluğa gelindiğinde çatlatma iğnesi vuruluyorsun, 36 saat sonra da eşin sperm veriyor ve ayni gün aşılama enjektöru ile spermler yumurtalıga bırakılıyor , normal muayeneden hiçbir farkı yok, 5-8 dk ilk bir işlem 10 dk dinleniyorsun normal hayatına devam ediyorsun
Olabilir , iğne ile tedavi de verebilir , benim ikinci aşılamamda iğne ile yumurtalari buyutmuslerdi gonal f ile , hayırlısı olsun diyelimBen 3 ay klomen kullandım canm bir ay fermara sanrm bana fermara verir
Ne kdr sürede büyüme oluyor canmOlabilir , iğne ile tedavi de verebilir , benim ikinci aşılamamda iğne ile yumurtalari buyutmuslerdi gonal f ile , hayırlısı olsun diyelim
Merhabalar bende eylul ayinda asilama yaptracagim bizde esimden kaynakli , bnde cok merak ediyorum ilk asilamasi tutanlar var mi ki ?Merhabalar, ben de sizin gibi eylül ayında aşılama yaptıracağım.11 aydır bebeğimiz olmuyor. Ben de ve eşimde herhangi bir sorun yok.sebepsiz infertilite teşhisi konuldu.Aşılamayı araştırma hastanesinde yaptıracağım.Adetimi bekliyorum.
Aşılamayı biraz araştırmıştım. Hormon testi,hsg filmi ,sperm testi,smear testi isteniyor.Biz bunları zaten yaptırmıştık.Adetin ikinci günü gidiyorsunuz yumurtalarınız büyümesi için tablet ya da iğne veriyorlar yeterli milime ulaştığında çatlama iğnesi vuruluyor çatlama iğnesinden 36 saat sonra eşiniz sperm veriyor ve aşılama işlemi gerçekleşiyor.Benim bildiklerim bu kadar. Normal ilişkiden bi farkı olmadığını söylüyorlar ama ilk aşılamada gebe kalan Kişiler de var.inş olumlu sonuçlar alırız
Ay bnde bnde bat 29 31 inde tedaviye baslicaz cok heyecanliyimEylül ayında aşılama yaptıracaklar burda toplanalım baridikkat etmemiz gereken bişey var mı bende onu sorayım
Kaç çıktı canım değerin? İnşallah düşer yaBen de az önce hastaneye gittim hormon tahlili verdim prolaktin yüksek çktı önceden de yüksekti düşmüştü bugün gergindim yüksek çıkacağını tahmin ettim.yarın tekrar vereceğim umarım düşük çıkar yoksa aşılama yapılmayacak diğer aya sarkacak
Benimde eylül 7 bat. Bu ay 3 gün iğne ve sonrasında çatlatma iğnesi oldum. Bu ay da olmazsa bakalım hemen adetinin 2.günü gel dedi. Yalnız çatlatma iğnesini salı günü oldum o gündür kasık ağrım var normal mi acabaAy bnde bnde bat 29 31 inde tedaviye baslicaz cok heyecanliyim
Canım benim duyduğum kadarıyla erkek yönünden sorun varsa aşılama tutma oranı yüksek. Çünkü spermler yıkanıp öyle aşılama olduğu için. Ve mikroçipli aşılamayı da araştırabilirsin o da erkek kaynaklı sorunlarda çok başarılıymış. Mikroçipli aşılamada en hareketli ve düzgün spermler seçiliyormuşMerhabalar bende eylul ayinda asilama yaptracagim bizde esimden kaynakli , bnde cok merak ediyorum ilk asilamasi tutanlar var mi ki ?
Ya biz 7 ay denedik olmayinc dr asilama dedi bazilari erken demis , sze kac ay oldu?Canım benim duyduğum kadarıyla erkek yönünden sorun varsa aşılama tutma oranı yüksek. Çünkü spermler yıkanıp öyle aşılama olduğu için. Ve mikroçipli aşılamayı da araştırabilirsin o da erkek kaynaklı sorunlarda çok başarılıymış. Mikroçipli aşılamada en hareketli ve düzgün spermler seçiliyormuş
Bizim 14 ay olacak ilk 6 ay normal deneyin dedi. Ama 5.ayda çikolata kistim çıkınca ilaca başladım. 4 kez ilaç tedavisi gördümYa biz 7 ay denedik olmayinc dr asilama dedi bazilari erken demis , sze kac ay oldu?
Aşılama yapılmadan 1 saat önce örnek veriliyormuş sprem yıkanıp daha sonra
Evet düştü canım yarın ilaçlarına başla 5.gün gel dediler hayırlısı bakalım klomen ,coraspin,folikasit yazdı.Kaç çıktı canım değerin? İnşallah düşer ya
O zaman senin ilaçla büyütecekler inşallah hayırlısı olur bana da dua et askıya alınacak gibi aşılama çok üzgünümEvet düştü canım yarın ilaçlarına başla 5.gün gel dediler hayırlısı bakalım klomen ,coraspin,folikasit yazdı.
Benim 1 haftada büyümüştü , kişiden kişiye değişiyorNe kdr sürede büyüme oluyor canm
Evet 7 ayda aşılama demesine ben de şaşırdım.Doktorlar 1 yıl dolmadan pek ciddiye almıyorlar.Bizim de eylülde tam 12 ay oluyor.Ya biz 7 ay denedik olmayinc dr asilama dedi bazilari erken demis , sze kac ay oldu?
Hayırlısı ne ise o olsun canımO zaman senin ilaçla büyütecekler inşallah hayırlısı olur bana da dua et askıya alınacak gibi aşılama çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?