Canım eşim yok deneme imkanım da yokhakkında hayırlısı olsun kuzum, kesınlıkle takvıye gıda yardımcı olur. belkıde ozamana kadar kendılıgınden tutar . Rabbım yuzumuze baksın
ya doğruCanım eşim yok deneme imkanım da yokgelince hemen yaptırırız diye düşünmüştük. Ama bazı doktorlar zaten aşılama, tüp bebek öncesi takviye gıda öneriyormuş 2 3 ay kadar. Bende inofolic combi kullanıyorum şimdi de arı sütü aldım. Ve arı sütü propolis bal karışımı vardı ondan da aldım 2 aya bomba gibi hazırlanıyorum bu propolis arı sütü faydasını gören çok olmuş zaten bende yeni duydum
Merhaba maalesef bu ay aşılama için gidecektim ama kaldı. Eşim işinden dolayı göreve gitti ani şekilde yoksa planını kurmazdık benimde hevesim kursağımda kaldışuanlık Kasım aralık ayına ertelendi. Bende boşluğumu takviye gida kullanarak doldurmayı düşünüyorum belki böyle tutmasında daha faydalı olur.
Sizde mi aşılama yaptıracaksınız?
hayırlı olsun ınsallaaahBEn bugun yaptirdim inşallah hayirli sonuclar emegimiz bosuna olmaz senin icinde hayirlisi diyelim
kesınlıkle oyle, Rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasınİnsallah hepimiz icin bi umut emek veriyoruz
Canım bir de arıcı buldum bu ay aldıklarımı deneyeyim diğer ayda o arıcıdan alıcam doktor önermiş hatta o kişiyi o şekilde denk geldi. Sende kullanmaya devam et bence bir de Impryl duydum ama nasıldır bilemem erkek ve kadın kullanıyormuş. Bu takviyeleri zaten en az 2 3 ay kullanmak gerekiyormuş. Bakalım giriştik bişeylere ama son kozlarımı oynuyorum. Bu kadar takviye alıp diyet yapmaya çalışıp bir de aşılama olumsuz olursa kökten yıkılırım herhaldeya doğruolsun gelınce hemen başalrsınız sizde tedaviye nasip işte biz planlar yaparken hayatında planları oluyor gercekten. arı sütü propolis bende kullanmıştım ama bır kutucuk. evet bencede sen sıkı bir hazırlık yap hemencecik olur inşallah :)
aminnnnnkesınlıkle oyle, Rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın
Hayırlısı olsun canım inşallah Allah gönlündekini nasip eder. Bu arada kanama içinde komşumun aşılama ile çocuğu olmuş 3 4 yıl sonra. Doktoru da kanamalı geçer demiş çok olursa doktoruna danış mutlaka aksatmaBEn bugun yaptirdim inşallah hayirli sonuclar emegimiz bosuna olmaz senin icinde hayirlisi diyelim
evet yaaa ama olumlu olanda cookk. ınsallahhh pozıtıfı goruruz artık saglıklı sıhhatlı sekılde. bnde devam edeyım bari. okadar sıkıldımkı bende anlatamam sadece esıme habıre bseyler ıcırıyorum kendımde folıkasıt sadece bırde ıncır suyu ve havuc suyu ama o kadar ısteksızımkı anlatamam cok yaptım dıye sanırımCanım bir de arıcı buldum bu ay aldıklarımı deneyeyim diğer ayda o arıcıdan alıcam doktor önermiş hatta o kişiyi o şekilde denk geldi. Sende kullanmaya devam et bence bir de Impryl duydum ama nasıldır bilemem erkek ve kadın kullanıyormuş. Bu takviyeleri zaten en az 2 3 ay kullanmak gerekiyormuş. Bakalım giriştik bişeylere ama son kozlarımı oynuyorum. Bu kadar takviye alıp diyet yapmaya çalışıp bir de aşılama olumsuz olursa kökten yıkılırım herhalde
Amin insallah canimhayirlisi hakkimizda tesekkurlerHayırlısı olsun canım inşallah Allah gönlündekini nasip eder. Bu arada kanama içinde komşumun aşılama ile çocuğu olmuş 3 4 yıl sonra. Doktoru da kanamalı geçer demiş çok olursa doktoruna danış mutlaka aksatma
Senin eşinde sorun çıkmıştı dimi canım?evet yaaa ama olumlu olanda cookk. ınsallahhh pozıtıfı goruruz artık saglıklı sıhhatlı sekılde. bnde devam edeyım bari. okadar sıkıldımkı bende anlatamam sadece esıme habıre bseyler ıcırıyorum kendımde folıkasıt sadece bırde ıncır suyu ve havuc suyu ama o kadar ısteksızımkı anlatamam cok yaptım dıye sanırım
Hatta erken doğum yapmış falan anlattı da doktoru demiş aşılama da kanama oluyor diye. Erken doğumun ondan olduğunu düşünmüyorum çünkü bir kerelik işlem sonuçta. Sen artarsa aksatmaAmin insallah canimhayirlisi hakkimizda tesekkurler
kuzum bızım ılk 8mılyondu sperm dusuktu cumartesı test verdık 42mılyon olmus takvıye ve kecıboynuzu suyu fındıkmuz vs sayesınde bence. ılerı hız aynı ama. doktorun asıstanı aradı sonuclar ılkıne gore guzel demıs ama ıkı yıldır gebe hıc kalamadıgım ıcın ısterlerse aşılama yapabılırız demiş. ayy bende hayıt içtimm. sogan suyu içtim gecen ay. havuc ve ıncır suyuSenin eşinde sorun çıkmıştı dimi canım?
Benim eşimde problem yok bende kist var. Dünde aradı işyerinden çocuğu olmayan 3 4 kişi çakşır otu kullanmış . Hepsininde 6 ay içinde çocuğu olmuş kullanalım bizde dedi de bana da gına geldi artık.
Ben sadece hayıt otu aslanpençesi kullandım 1 ay sonra sinirim bozuldu attım kenara. Birde doktor takviye vermişti vitamin ilacı ikimiz içiyorduk çok düzenli içemedik onunda bir daha üstüne düşmedim. İnsan olmadıkça bıkıyor artık seni çok iyi anlıyorum
Ayy canım çok iyi artmış bence ya herkes kolay kolay arttıramıyor. Bence sen sadece takviye kullan sende sorun yok sonuçta. Yumurtan daha kaliteli olsun diye. Bak dediğim ilacı araştır canım sitesinde gördüm çok şey vadediyor gibi belki ileri hızı da artar? Hem erkek hem kadın kullanıyormuş onukuzum bızım ılk 8mılyondu sperm dusuktu cumartesı test verdık 42mılyon olmus takvıye ve kecıboynuzu suyu fındıkmuz vs sayesınde bence. ılerı hız aynı ama. doktorun asıstanı aradı sonuclar ılkıne gore guzel demıs ama ıkı yıldır gebe hıc kalamadıgım ıcın ısterlerse aşılama yapabılırız demiş. ayy bende hayıt içtimm. sogan suyu içtim gecen ay. havuc ve ıncır suyuartık bısey ıcmek gelmıyor ıcımden ve umutsuz ıcıyorum ne bılıyım ya yorgunum
Tm canim insallah artmaz hazneye takilan aletden kaynaklaniyomusHatta erken doğum yapmış falan anlattı da doktoru demiş aşılama da kanama oluyor diye. Erken doğumun ondan olduğunu düşünmüyorum çünkü bir kerelik işlem sonuçta. Sen artarsa aksatma
evet sımdı bakıcam senın yazdıklarına kuzum. ben bu kadar beklemıyordum uc ayda uc kutu takvıye ve gıda takvıyesı ıle. ınsallah ılerı hızda artar . artık bızde bebıs hazırlıkları yapalımAyy canım çok iyi artmış bence ya herkes kolay kolay arttıramıyor. Bence sen sadece takviye kullan sende sorun yok sonuçta. Yumurtan daha kaliteli olsun diye. Bak dediğim ilacı araştır canım sitesinde gördüm çok şey vadediyor gibi belki ileri hızı da artar? Hem erkek hem kadın kullanıyormuş onu
Ayrıca aşılama erkek faktörlü durumda daha başarılı oluyor
Canım vitamin Impryl. Arı sütünü de erkekler de kullanıyormuş galiba o karışımı araştır sen bi. Hatta aldığım sitede keçiboynuzlu karışımı da vardı faydalı olabilir bence çok iyi artmış. Hem aşılama olacaksa aşılama öncesi güzel hazırlanmış olursunuz benim gibi. Aşılamada spermlere yıkama yaptıkları için birde normale göre 10 cm yol katettiği için erkek faktörlü de aşılama ondan daha başarılı. Aslında kadında bir sorun olduğunda bazı doktorlar aşılama yapmıyormuş görüş farklılığı işteevet sımdı bakıcam senın yazdıklarına kuzum. ben bu kadar beklemıyordum uc ayda uc kutu takvıye ve gıda takvıyesı ıle. ınsallah ılerı hızda artar . artık bızde bebıs hazırlıkları yapalımhayırlısıyla ınsallah aminnn
Evet canım normaldir. Hsg çektirdim ondan sonra 3 4 gün kanamam olmuştu benimde. Nasıl geçti bu arada acıtıyor mu falanTm canim insallah artmaz hazneye takilan aletden kaynaklaniyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?