Amin inş hepimizHayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlanır
Merhaba estrofemi nasıl kullandınızBen gonalf kullanmıştım estrofem ve Progestan kullanmistim asilamada
Bugün 5. günümdü ara sıra kasıklarımda sancı ve batma oluyor. Hayırlısı bakalımAmin inş hepimizsiz kaçıncı gündesiniz ?
İnşAllah bakalım Kasım aralık ayı gibi gidicem inşallah yüzümüz gülerAy canım benim yaaa, inşallah Rabbimbbim sna da nasip etsin. Aynen bende öyle direk tüp bebek deneyemem maddi olarak. İnşallah güzel haberlerle burada konusma şansımız olur :)
Hayırlısı olsun canım haberlerini bekliyorum inşallah tutarBugün aşılamam yapıldıbir yumurta çatlamış biri çatlayacakmış çok basit bir işlem beş dakika bile sürmedi saniyelik acı hissediyorsun o kadar.Progestan verdiler 3 gün ağIz yoluyla 3 gün vajina yoluyla alınacakmış.Artık şafak sayacağız
Hatırlamıyorum malesef yaMerhaba estrofemi nasıl kullandınız
İNŞALLAAAHH CANIM AMINNNİnşAllah bakalım Kasım aralık ayı gibi gidicem inşallah yüzümüz güler
hayırlı olsun canım ınsallaaahhh yavrun tutunur aminnnBugün aşılamam yapıldıbir yumurta çatlamış biri çatlayacakmış çok basit bir işlem beş dakika bile sürmedi saniyelik acı hissediyorsun o kadar.Progestan verdiler 3 gün ağIz yoluyla 3 gün vajina yoluyla alınacakmış.Artık şafak sayacağız
Hanimefendi oncelikle yakin zamanda hamile kalmanizi yurekten diliyorum insallah olur herseyin basi sabirdir. Bence anneligin en temel kuralida sabirdir eger hayat size en bastan sabri ogretiyorsa bunda mutlaka bir hayir vardir. Benim size bir kac sorum olacak benimde sebebsiz infirtelite esimdede problem yok ve 2 yildir bebek olmuyor sizin yasiniz kac asilama sureciniz nasil oldu klomen kullandiniz mi ben bu ay asi olcam oncesinde fikir almak istedim . Sevgiyle ve sabirla kalinTedaviyle hem sağ hem sol da yumurta oluşuyor en azından bende öyle oldu kaybedecek bir şeyiniz yok tüp bebeğe gücünüz yoksa deneyin derim bizimde yok ama krediyle halletmeye çalısıyoruz . Çok kafa karıştırıcı bir dönem doğru kistiniz gebeliğe engelse tek o tarafta yumurta oluşursa ki 2 yumurtayla aşılama yapılıyormuş o zaman şans yine düşük olabilir. Valla biz baya salak yerine konduk halbuki gözümüz de açıktır ama çok isteyince doktorun emrini amade oluyorsun.
Inşallah Rabbim bu yolda emek harcayan gönülden ısteyen bekleyen herkese nasip etsinHanimefendi oncelikle yakin zamanda hamile kalmanizi yurekten diliyorum insallah olur herseyin basi sabirdir. Bence anneligin en temel kuralida sabirdir eger hayat size en bastan sabri ogretiyorsa bunda mutlaka bir hayir vardir. Benim size bir kac sorum olacak benimde sebebsiz infirtelite esimdede problem yok ve 2 yildir bebek olmuyor sizin yasiniz kac asilama sureciniz nasil oldu klomen kullandiniz mi ben bu ay asi olcam oncesinde fikir almak istedim . Sevgiyle ve sabirla kalin
Birde şimdiki doktorum sebepsiz infertilitede aşılamanın saçma olduğunu söyledi aşılamanın amacı erkekde ileri hareketli de yada sperm sayısında sıkıntı varsa yapılıyormuş bizde her şey mükemmeldi yani gereksiz bir şey olmuş zaten normal ilişkiden farkı yok gibi mesela şimdi tüp bebek sürecindeyim dün 22 yumurtam toplandı bu gün aradılar 18 i döllenmiş yani tüp bebek de bir faaliyet var en azından kendi vücudum içersinde olmasa da eşimle hüclerimizin ilk defa birleştiğini bilmek bile mutlu etti beni sonuda inşallah hayırlı olurHanimefendi oncelikle yakin zamanda hamile kalmanizi yurekten diliyorum insallah olur herseyin basi sabirdir. Bence anneligin en temel kuralida sabirdir eger hayat size en bastan sabri ogretiyorsa bunda mutlaka bir hayir vardir. Benim size bir kac sorum olacak benimde sebebsiz infirtelite esimdede problem yok ve 2 yildir bebek olmuyor sizin yasiniz kac asilama sureciniz nasil oldu klomen kullandiniz mi ben bu ay asi olcam oncesinde fikir almak istedim . Sevgiyle ve sabirla kalin
ınsallaahhh en kısa surede yavrunuza kavusursunuz.doktorunuz kım acaba il neresi ?Birde şimdiki doktorum sebepsiz infertilitede aşılamanın saçma olduğunu söyledi aşılamanın amacı erkekde ileri hareketli de yada sperm sayısında sıkıntı varsa yapılıyormuş bizde her şey mükemmeldi yani gereksiz bir şey olmuş zaten normal ilişkiden farkı yok gibi mesela şimdi tüp bebek sürecindeyim dün 22 yumurtam toplandı bu gün aradılar 18 i döllenmiş yani tüp bebek de bir faaliyet var en azından kendi vücudum içersinde olmasa da eşimle hüclerimizin ilk defa birleştiğini bilmek bile mutlu etti beni sonuda inşallah hayırlı olur
Olacak allahin izniyle. Bende sebebsiz infirtelite asiya daha yeni karar verdim. Ne diyelim ne gelirse allahtanBirde şimdiki doktorum sebepsiz infertilitede aşılamanın saçma olduğunu söyledi aşılamanın amacı erkekde ileri hareketli de yada sperm sayısında sıkıntı varsa yapılıyormuş bizde her şey mükemmeldi yani gereksiz bir şey olmuş zaten normal ilişkiden farkı yok gibi mesela şimdi tüp bebek sürecindeyim dün 22 yumurtam toplandı bu gün aradılar 18 i döllenmiş yani tüp bebek de bir faaliyet var en azından kendi vücudum içersinde olmasa da eşimle hüclerimizin ilk defa birleştiğini bilmek bile mutlu etti beni sonuda inşallah hayırlı olur
Inşallah hepimiz kavuşuruz canım teşekkür ederim. Doktorum Gökalp Öner Kayserideyimınsallaahhh en kısa surede yavrunuza kavusursunuz.doktorunuz kım acaba il neresi ?
Cok tesekkur ederim size allahin izniyle tup bebek tedaviniz cok guzel gececek. Dualarim sizinle adetten kac gun sonra asiniz olduInşallah Rabbim bu yolda emek harcayan gönülden ısteyen bekleyen herkese nasip etsinBöyle düşünmeniz çok güzel yani bir hayır olduğunu düşünmeniz bende aynı fikirdeyim ve bunun bir sınav olduğunun bilincindeyim. Ben 23 yaşındayım ve hiç klomen kullanmadım yumurta takibi ve aşılamada gonal-f 450 ve famera kullandım yumurta takibinde 6 aşılama da 9 yumurtam oluştu ama doktorum para almak için yapmış resmen en fazla 2 yumurtayla aşılama yapılıyormuş yani klomen yeterli olurmuş ama bana hiç vermedi. Merak ettiğiniz ne varsa cevaplarım sıkıntı yok
Inşallah canım amin benimde dularım sizinleCok tesekkur ederim size allahin izniyle tup bebek tedaviniz cok guzel gececek. Dualarim sizinle adetten kac gun sonra asiniz oldu
Merhaba asilama oldunuzmuEylül ayında aşılama yaptıracaklar burda toplanalım baridikkat etmemiz gereken bişey var mı bende onu sorayım
Merhaba maalesef bu ay aşılama için gidecektim ama kaldı. Eşim işinden dolayı göreve gitti ani şekilde yoksa planını kurmazdık benimde hevesim kursağımda kaldıMerhaba asilama oldunuzmu
hakkında hayırlısı olsun kuzum, kesınlıkle takvıye gıda yardımcı olur. belkıde ozamana kadar kendılıgınden tutar . Rabbım yuzumuze baksınMerhaba maalesef bu ay aşılama için gidecektim ama kaldı. Eşim işinden dolayı göreve gitti ani şekilde yoksa planını kurmazdık benimde hevesim kursağımda kaldışuanlık Kasım aralık ayına ertelendi. Bende boşluğumu takviye gida kullanarak doldurmayı düşünüyorum belki böyle tutmasında daha faydalı olur.
Sizde mi aşılama yaptıracaksınız?
Ay maşallah canım hayırlısı olsun 18 çok iyi bir rakam umarım sonuca ulaşırlar galiba 5.güne kadar bekleniyormuş doğru mudur?Birde şimdiki doktorum sebepsiz infertilitede aşılamanın saçma olduğunu söyledi aşılamanın amacı erkekde ileri hareketli de yada sperm sayısında sıkıntı varsa yapılıyormuş bizde her şey mükemmeldi yani gereksiz bir şey olmuş zaten normal ilişkiden farkı yok gibi mesela şimdi tüp bebek sürecindeyim dün 22 yumurtam toplandı bu gün aradılar 18 i döllenmiş yani tüp bebek de bir faaliyet var en azından kendi vücudum içersinde olmasa da eşimle hüclerimizin ilk defa birleştiğini bilmek bile mutlu etti beni sonuda inşallah hayırlı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?