sağol canım gerçekten bu acı hiçbirşeye benzemiyor rabbim kimseyi evlat acısı ile sınamasın seninde tekrardan başın sağolsun Allah başka acılar vermesin evet ne kadar zaman geçsede unutulmaz herkes zamanla geçecek diyor ama sanmıyorum iş içinse bilmiyorum 10 gün rapor verdi doktorum prş bitiyor ama benim çok fazla kanamalarım ve ağrılarım var günde 2 alınması gereken ağrı kesiciyi 5 tane alıyorum geçmiyor 3 gündür acilde iğne yapıyorlar 8 saat sonra tekrar aynı ağrılar böyle olmaz dediler devamlı iğne yatış yapmak istediler ben istemedim çünkü bolum kadın doğum bebek sesleri bebekler eksik olmayacak daha hazır değilim bunlara çok kotu oluyorum şuan antibiyotikler im var hergun iğne için gidiyoruz ve en az 10 bebek görüyorum hrtgun eşimi üzmemek için zor tutuyorum kendimi doktorum hiç bişi demedi ne zaman adet olacağım ne zaman bebek yapabilirim yarın başka bir doktora gideceğim bakalım inşallah meleklerimizin kardeşleri fazla bekletmez bizi ve acılarımız biraz olsun hafiflerMerhaba canım.Öncelikle başın sağolsun yaşadıklarını okuyunca çok üzüldüm.Allah sabırlar versin inşallah. Ben bebeğimi kaybedeli tam bir yıl oldu . Geçen yıl tam bu tarihte bebeğimi toprağa vermiştik. Uzunca bir zaman beni ziyaretine bile göndermediler.İnsan zamanla alıştığını zannediyor ama hiç ummadığın bir anda gözyaşları sel olup gözlerinden boşalıyor Allah başka acı göstermesin ama sanırım dünyadaki en büyük ,en acı sınav bu evlat acısı! Katlanması çok zor.Ben bebeğimi kaybettim hayatımız alt üst oldu .Şimdilerde yeni yeni toparlanmaya çalışıyoruz. Ben her zaman nete girip yazamıyorum girsem bile zaten gözyaşlarım sel olup akıyor işyerinde de çok hoş bir durum olmuyor müşterilerin önünde...Kendimi avutamuyorum. Bir yıldan beri yaşadığım üzüntünün ,stresin haddi hesabı yok.Neden bilmiyorum tekrar hamile de kalamadım. Doktorlar her zaman aksini söylerler ama bence bebeği kaybetmede stresin ve üzüntünün payı çok fazla.Senin ailevi durumunu bilmiyorum ama mecburiyetin yoksa eğer bence işinden soğuduysan biraz kendine zaman ayır ne bileyim rapor al veya daha başka stresi az olan bir iş araştır.Biraz kafanı toplamaya çalış.Yüce Allah'ım inşallah ahiret hayatında bizlere bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin. İnşallah o zaman sonsuza kadar bebeklerimizle birlikte olacağız .Allah sabırlar versin.
çok teşekkür ederim canım sanada çok geçmiş olsun Allah sabır versin inşallah en kısa zamanda bebeğin olur sağlıklı bir şekilde ve acıların biraz olsun diner bende istiyorum hemen ama en son doktora gittiğimde bana ne zaman olacağı hakkında bilgi vermedi ne kadar beklemeliyim bişi demedi ben zaten çok kotuyum aklıma gelmedi sormak özel bir hastanede oldum operasyonu zaten en son o doktora gitmiştim ama şuan hiç memnun değilim bugün devlet hastanesine gittim ordada ilgisizlik konuşmama bile fırsat vermeden tahlile gönderdi benim ağrılarım çok fazla enfeksiyon yok ultrasonda da bişi çıkmadı anlamıyorum neden doktorlar ilgisiz ne yapacağım bilmiyorum psikolojim bozuk tanıdıkları gördüm hastanede soruyorlar bebeği haberleri yok ben ağlıyorum saçlarım çok dökülüyor tutantutam evde adım attığım yer saç dolu cildiyeye gittim tahlil ler normal stresten dedi ne oldu falan ben ağlıyorum bebek hamile görüyorum ağlıyorum yarın raporum bitiyor işyerinde ne yapacağım bilmiyorum o kadar kotuyumki doktorum gek tekrar rapor vereyim demişti ama bilmiyorum benim için iyisi hangisi.senin ikj bebeğinmiydi canım kürtajla mı aldılar seni de birde ben araştırma yapmak istedim olmaz dediler ilk bebekten sonra 3 ten sonra yapılır dediler normalmiş şuan bebekte sağlıksız bir şey vardır ondan olmuştur deiler sende aynı şeylerle karşulaştınmı çok sordum cvp vermek zorunda değilsin kusuruma bakma inşallah en kısa sürede meleklerimizin kardeşleri gelirde yüzümüzü güldürür lercanım ne zaman acın dinecek biliyor musun tekrardan hamile kaldığında bu böyle yoksa hayatın boyunca acın azalmayacak malesef ki bende 2 aylık bebeğimi kalp durmasından kaybettim geçen şubatta ve tekrar hamile kalamadım bekliyoruz geleceği günü zor mu evet çok zor inan ki çok zor ama yapacak hiçbir şey yok öyle taktir etmiş Allah bunu sende biliyorsun zaten tek temennim hemen hamile kalabilmen bi tek bu şekilde toparlarsın unutmaya çalış desem de unutamayacağını biliyorum bu günlerde ağla kendini rahatlat acın çok taze içine atarsan daha kötü olabilir insanlarla da çok fazla konuşma bu konuyu çünkü onların tek ilgilendiği şey senin tekrardan hamile kalıp kalamayacağın o kadar Allah yardımcımız olsun.Kendine de dikkat et canım.Tekrardan geçmiş olsun.
çok teşekkür ederim canım sanada çok geçmiş olsun Allah sabır versin inşallah en kısa zamanda bebeğin olur sağlıklı bir şekilde ve acıların biraz olsun diner bende istiyorum hemen ama en son doktora gittiğimde bana ne zaman olacağı hakkında bilgi vermedi ne kadar beklemeliyim bişi demedi ben zaten çok kotuyum aklıma gelmedi sormak özel bir hastanede oldum operasyonu zaten en son o doktora gitmiştim ama şuan hiç memnun değilim bugün devlet hastanesine gittim ordada ilgisizlik konuşmama bile fırsat vermeden tahlile gönderdi benim ağrılarım çok fazla enfeksiyon yok ultrasonda da bişi çıkmadı anlamıyorum neden doktorlar ilgisiz ne yapacağım bilmiyorum psikolojim bozuk tanıdıkları gördüm hastanede soruyorlar bebeği haberleri yok ben ağlıyorum saçlarım çok dökülüyor tutantutam evde adım attığım yer saç dolu cildiyeye gittim tahlil ler normal stresten dedi ne oldu falan ben ağlıyorum bebek hamile görüyorum ağlıyorum yarın raporum bitiyor işyerinde ne yapacağım bilmiyorum o kadar kotuyumki doktorum gek tekrar rapor vereyim demişti ama bilmiyorum benim için iyisi hangisi.senin ikj bebeğinmiydi canım kürtajla mı aldılar seni de birde ben araştırma yapmak istedim olmaz dediler ilk bebekten sonra 3 ten sonra yapılır dediler normalmiş şuan bebekte sağlıksız bir şey vardır ondan olmuştur deiler sende aynı şeylerle karşulaştınmı çok sordum cvp vermek zorunda değilsin kusuruma bakma inşallah en kısa sürede meleklerimizin kardeşleri gelirde yüzümüzü güldürür ler
çok teşekkür ederim canım sanada çok geçmiş olsun Allah sabır versin inşallah en kısa zamanda bebeğin olur sağlıklı bir şekilde ve acıların biraz olsun diner bende istiyorum hemen ama en son doktora gittiğimde bana ne zaman olacağı hakkında bilgi vermedi ne kadar beklemeliyim bişi demedi ben zaten çok kotuyum aklıma gelmedi sormak özel bir hastanede oldum operasyonu zaten en son o doktora gitmiştim ama şuan hiç memnun değilim bugün devlet hastanesine gittim ordada ilgisizlik konuşmama bile fırsat vermeden tahlile gönderdi benim ağrılarım çok fazla enfeksiyon yok ultrasonda da bişi çıkmadı anlamıyorum neden doktorlar ilgisiz ne yapacağım bilmiyorum psikolojim bozuk tanıdıkları gördüm hastanede soruyorlar bebeği haberleri yok ben ağlıyorum saçlarım çok dökülüyor tutantutam evde adım attığım yer saç dolu cildiyeye gittim tahlil ler normal stresten dedi ne oldu falan ben ağlıyorum bebek hamile görüyorum ağlıyorum yarın raporum bitiyor işyerinde ne yapacağım bilmiyorum o kadar kotuyumki doktorum gek tekrar rapor vereyim demişti ama bilmiyorum benim için iyisi hangisi.senin ikj bebeğinmiydi canım kürtajla mı aldılar seni de birde ben araştırma yapmak istedim olmaz dediler ilk bebekten sonra 3 ten sonra yapılır dediler normalmiş şuan bebekte sağlıksız bir şey vardır ondan olmuştur deiler sende aynı şeylerle karşulaştınmı çok sordum cvp vermek zorunda değilsin kusuruma bakma inşallah en kısa sürede meleklerimizin kardeşleri gelirde yüzümüzü güldürür ler
ya işte benim doktorum ısrarla olmaz diyor araştırma devlet te bir doktorda aynı şeyi dedi sen şimdiden bunu düşünme ilk bebekte bu testler yapılmaz normal anlamıyorum ki ben istedikçe onlar hayır diyor birde canım bebek yapmak için ne kadar beklemem gerekiyor bunu da söylemediler bana ne zaman adet olurum hiç bilmiyorum birde işyerinde çok sorun yaşadım benim düşük riskim vardı 10 gün rapor vermişti bana doktor sonra ile dondum şans ya 2 hafta ile gittim 7.30 da evden çıktım 9-9,ben de özel de oldum kürtajı evet ılk bebeğimdi ıkı ay önce de kimyasal geçirdim canım benim dr um ılgılı birisi bebek pataloji ve genetiğe gitmişti onda bir şey çıkmayınca bana bakıldı yani pihtilaşma testi ıstedi dr um ve bingo benım ıkı genimde pıhtılaşmaya eğilim varmış su an coraspin kullanıyorum hamile kalırsam ıgneye başlayacağım he bu mudur sebebi tabi orasını Allah bilir biz tedbirimizi alıcaz taktir Allah ın evet genelde 3 düşük diyo dr lar bekletiyolar belki ıkıncide aynı sıkıntıyı yaşamayadabilirsin ama dr ların bu tahlilleri hsta ıstıyorsa yaptırmaları lazım özelde tahliller 1000 tl falan tutyo bilgin olsun.Canım agla ıcını boşalt ama kendini kasma ınsanlar neler yaşıyor onları düşün doğurup kaybedenler var ya öyle olsaydı hep daha kötüsünü düşünüp kendini teselli etmenın yollarını ara bak çalışıyormuşsun git calıs tmm de kendine yas bitti güçlü olmalıyım de ama cok da ıcıne atma ağlamak istediğinde agla ama kendini salma hayattan kopma yeni bir bebek çalışmaları seni bekliyor inşallah tez zamanda olur sağlıkla tabi en önemlisi de bu zaten.Herşeyin başı stres bunu unutma ben de kürtajdan sonra 4 ay bel ağrısı cektım belkide strestendi bilmiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun.Aklına takılan bir şey olursa sorabilirsin.
canım Allah sabır versin başın sağolsun çok üzüldüm hiç bilmezdim önceleri böyle şeyleri insan başına gelince anlıyormuş oysa yalın çevremde de varmış böyle şeyler bazılarını ben duymamıştım bazıları anlatmamış Allah herkesin yardımcısı olsun böyle acıyı bir daha yaşatmasın ilk bebeğinmiydi senin de canım peki düşünüyormusun hemen bebek yapmak gün doktoruma sordum 1 ay sonra. Bebek yapabilirsiniz dedi ama biz en az 2 ay bekleyelim diyoruz ana biran önce de bebeğim oldun istiyorum artık belki o zaman bu acı geçmez ama biraz diner belki diye düşünüyorum ama bilmiyorumbenim bebeğimin kalbi de doğuma 4 gün varken durdu.4 ay oldu.ama acım dinmiyor,aksine artıyor.
canım öncelikle çok geçmiş olsun başın sağolsun bilmiyorum hala bu durumlarda ne denir bana başın sağolsun diyende oldu geçmiş olsunda ama geçmiyor ya geçeceğini de sanmıyorum benimde işte geçen hafta ptsi bebeğimi aldılar benden cuma günü kontrole gittik kalbi atmıyor dendi ptsi aldılar çok zor bir süreç Allah sabır versin ve seni çok iyi anlıyorum insan bu durumu yaşamadan bilmiyor anlamıyor ancak yaşayan anlar ve ancak onlarla teselli bulacak gibi hissediyor benim ebebğim 9 haftalıktı daha önce 2 kontrolde kalp atışını duymuştuk çok mutlu olmuştuk ama işte birgün yine heyecanla acab ne kadar büyüdü diye merakla gidiyorsun ve o acı haberi alıyorsun ben çok zor günler geçirdim geçiriyorum da benim kürtaj oldu seni iyi hemen almışlar beim aç gelmemi söylediler gittim kan tahlil falan yapmadılar hiç bana özel hastane idi benim bildiğim yapılması gerekiyor diye biliyorum sordum hayır dediler hastaneye yatışyaptılar çok yoğun deiler bekleyin sabah 10 da gittik saat 2 de aldılar beni su içtinmi dediler evet dedim ne zaman gün boyu içtim dedim olmaz dediler ben çok su içen biriyim zaten yemek canım istemiyordu o 2 gün bişi yemedim doğru düzgün ama su içmiştim 2 saaat daha beklettiler sonra poerasyona aldılar senin kaç haftalıktı bebeğinMerhabalar,
Foruma bugün üye oldum. Dün ultrasona girdim bebeğin ilk ölçümleri yapılacaktı. Daha önceki muayenede kesesini görmüştük ve doktorumuz bebeğin rahmin en güzel yerine ve sıkıca tutunduğunu söylemişti. Dün de biz fotograf makinası ile ultrasona gittik. Kalp atışlarını videoya alacaktık. Babam hasta , onu hayata bağlayan tatlı bir unsurdu bizim fasülyemiz. Sonra ben eşime çek videoya derken doktorun problem var, bebek gelişmemiş, hala 5,5 mm, kalbi atmıyor demesi ve beni ameliyata almaları bir oldu. Şoktayım hala bebeği aldılar ve incelemeye gönderdiler. Ameliyata o kadar apar topar gittim ki narkozcu ile konuşurken, tekrar ultrason çekilirken ve kanlar alınınca sürekli ağladım. Tanimadigim ve teselli vermeyecek sadece acimi yaşayacak ve paylaşacağim insanlara yakin olmak ve tanidigim kimseyi gormek istemiyorum. Aranizdan bilgi sahibi olanlardan bilgi edinmek, süreci öğrenmek (sorun ne olabilir) ve nasil atlatilir duymak istiyorum
Allah hepimizin yaninda olsun...
Son adet tarihine gore 10 haftalik olmaliydi ama polikistik over rahatsizligi oldugu icin olcumlerden haftayi tespit edecektik. ilk gittigimizde 5.5 mm idi son gittigimizde decanım öncelikle çok geçmiş olsun başın sağolsun bilmiyorum hala bu durumlarda ne denir bana başın sağolsun diyende oldu geçmiş olsunda ama geçmiyor ya geçeceğini de sanmıyorum benimde işte geçen hafta ptsi bebeğimi aldılar benden cuma günü kontrole gittik kalbi atmıyor dendi ptsi aldılar çok zor bir süreç Allah sabır versin ve seni çok iyi anlıyorum insan bu durumu yaşamadan bilmiyor anlamıyor ancak yaşayan anlar ve ancak onlarla teselli bulacak gibi hissediyor benim ebebğim 9 haftalıktı daha önce 2 kontrolde kalp atışını duymuştuk çok mutlu olmuştuk ama işte birgün yine heyecanla acab ne kadar büyüdü diye merakla gidiyorsun ve o acı haberi alıyorsun ben çok zor günler geçirdim geçiriyorum da benim kürtaj oldu seni iyi hemen almışlar beim aç gelmemi söylediler gittim kan tahlil falan yapmadılar hiç bana özel hastane idi benim bildiğim yapılması gerekiyor diye biliyorum sordum hayır dediler hastaneye yatışyaptılar çok yoğun deiler bekleyin sabah 10 da gittik saat 2 de aldılar beni su içtinmi dediler evet dedim ne zaman gün boyu içtim dedim olmaz dediler ben çok su içen biriyim zaten yemek canım istemiyordu o 2 gün bişi yemedim doğru düzgün ama su içmiştim 2 saaat daha beklettiler sonra poerasyona aldılar senin kaç haftalıktı bebeğin
evet çok zor bir durum bende operasyon bitmiş beni uyandırmışlar burda uktrason varmı diye sormuşum bebeğim ölmedi tekrra bakın dedim ama bana operasyon bitti dediler meğer ben operasyon sırasında rüyamda bebeğimin yaşadığını görüyormuşum benim içimde hep bir uhte var bende daha sonra rüyamda gördüm hep aacaba soruları var ama inan o zman dayanmak dahada zor sonra jkendimi avutmaya çalışıyorum çünkü başka bir doktora gittim oda aynı şeyi söylewdi sonra radyoloji doktoru oda aynı şeyi söyledi bence acabalarla içimizi karartmayalım daha fazla.benim ilk bebeğimdi ve çok istemiştik onu herkes gibi seninde ilkmiydi canımSon adet tarihine gore 10 haftalik olmaliydi ama polikistik over rahatsizligi oldugu icin olcumlerden haftayi tespit edecektik. ilk gittigimizde 5.5 mm idi son gittigimizde degenetik veya baska sebep olabikir dediler. Raporluyum bir sure..esim de ben de soktayiz. Dun gece bir arkadasimi ruyamda gordum acaba olmemis olabilir mi diye aklima sokuyordu?bir de kotu seyler ve golge gordum sonra dua ettim ruyamda...karabasan miydi anlayamadim
Nisancan cimbebeğim annem bugün bak o kötü haberi öğrenmemin 2. haftası 2 hafta önce bugün bu saatlerde akşam olmasını bekliyordum heyecanla 15 gündür seni görmemiştim tekrar kalp atışını duyacak olmak çok bir mutluluktu ama olmadı işte yaklaşık beş buçuk altı saat sonra aldığım haberle yıkıldım bak yine ağlıyorum yine çok kötüyüm biliyorum bu acı hiç geçmeyecek dün sanki iraz iyi hissediyordum kendimi hemen bebek yapma hayaline girmiştim biraz olsun acım diner diyordum ama iyi değilmişim aslında kendimi kandırmışım sadece zaten birgün daha iyi diğer gün yine ağlamalardayım bilmiyorum bu duruum ne kadar devam edecek böyle ama bildiğim tek şey var hiçbir zaman seni unutmayacağım meleğim bilmiyorum ben okadar çok alışmıştım ki sana kız olursan adın belli idi nisan ayında doğacaktın zaten hep nisandoğumlu bir ebbeğimiz olsun istemiştik rabbim de vermişti adını da nisan koyacaktık çok önceden belliyidi bu ama olmadı bebeğim havada bulutlu biriciğim oda benim gibi ağlamaklı oda ağlıyor zaman zaman biliyorsun bitanem bugünü ve ptsi gününü hiç sevmiyorum
Ilkti ve polikistik over oldugum icin 1 senedir deniyordukevet çok zor bir durum bende operasyon bitmiş beni uyandırmışlar burda uktrason varmı diye sormuşum bebeğim ölmedi tekrra bakın dedim ama bana operasyon bitti dediler meğer ben operasyon sırasında rüyamda bebeğimin yaşadığını görüyormuşum benim içimde hep bir uhte var bende daha sonra rüyamda gördüm hep aacaba soruları var ama inan o zman dayanmak dahada zor sonra jkendimi avutmaya çalışıyorum çünkü başka bir doktora gittim oda aynı şeyi söylewdi sonra radyoloji doktoru oda aynı şeyi söyledi bence acabalarla içimizi karartmayalım daha fazla.benim ilk bebeğimdi ve çok istemiştik onu herkes gibi seninde ilkmiydi canım
Nisancan sorunun ne oldugunu ogrenebildin mi? Tekrar ne zaman deneyebilecekmişsin? (Ruhen bunu atlatmak zor sakin bunu atliyorum sanma sadece merak ettim)evet çok zor bir durum bende operasyon bitmiş beni uyandırmışlar burda uktrason varmı diye sormuşum bebeğim ölmedi tekrra bakın dedim ama bana operasyon bitti dediler meğer ben operasyon sırasında rüyamda bebeğimin yaşadığını görüyormuşum benim içimde hep bir uhte var bende daha sonra rüyamda gördüm hep aacaba soruları var ama inan o zman dayanmak dahada zor sonra jkendimi avutmaya çalışıyorum çünkü başka bir doktora gittim oda aynı şeyi söylewdi sonra radyoloji doktoru oda aynı şeyi söyledi bence acabalarla içimizi karartmayalım daha fazla.benim ilk bebeğimdi ve çok istemiştik onu herkes gibi seninde ilkmiydi canım
evet canım insanların teselli etmesi bile anlamsız geliyor çünkü herkes gençsiniz tekrar olur vs bir sürü şey söylüyor ama içinde olan anlıyor bu acıyı gerisi boş ama biliyormusun benim düşük riskim vardı zaten kasıklarımda ağrı vardı hep düşük için iğne ilaç kullandım bir sürü ama düşmedi kalbi durdu ve gitiiğim doktorlardan biri 10 gün rapor vemişti kanamam olmuştu riskin çok demişti 10 gün evde kaldığım sürede psikolojik olarak pek iyi değildim çünkü ağrılar falan hep içimde birkorku vardı ya bebeğimde olumsuz bişi varsa diye çok korkuyordum ama bir yandan da olumsuz düşünmemey çalıştım pozitif düşünce yiaraştırmaya nbaşladım hep polyannacılık gelirdi ama kendimi olumlu düşünmeye zorladım kitapo aldım falan filan benimde çevremde olumsuz hamilelik senaryosu yoktu ben düşük riskim olunca bu siteye üye oldum netten çok araştırdım çünkü burda olumsuz olayları okudum bilmiyorum onlardanmı etkilendim ama sonuş olumsuzduNisancan cim
acini hissediyorum ve paylasiyorum. Insan cift cizgiyi gorunce hemen hayati degisiyor. Arkadaslari hep bebekten bahsediyor, bebek magazalarina bakiyorsun. Ben daha gecen hafta belki 400 sayfa bebek ismi inceleyip secmistim.her sey kolay ve sorunsuz olacak gibi geliyor insana. Etrafimda da hep gebeligi sorunsuz insanlar vardi. Yakistiramiyor insan kendine..depresyon sicak kollarini acmis bana saril diyor resmen. Kimse ile tek kelime konusmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?