Eylül ayında bebeğini kaybedenler sorunlarımızı duygularımızı paylaşalım

Inşallah canım haktan Hayırlısı Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

canım her şeyin hayırlısı zaten ne zaman nasipse o zaman o zaman olur sen içini ferah tut olumsuz düşünme kan testi neden şubat ta yapılıyor geç değil mi o tahlillerin sonucu geç çıkıyor zaten
Aslında bende öyle düşündüm ama , belki özel hastanedir çabuk çıkar sonuçlar diye yorumladım kendimce..2 ay korunmayı düşünüyorum zaten, dr umla görüşüp şubatı beklemeden giderim tahlillere büyük ihtimalle..Bunlar sadece bizim kafamızdaki planlar işte..acaba Rabbim ne zaman nasip edecek..bazen diyorum neden korunuyorumki..kaderin önüne mi geçebilirim?? yaşanacaklar zaten yaşanmıyor mu? ahh ahh..Allah sabır ve iman versin bize...isyandan uzak..

tabi canım her şey nasip her şeyin hayırlısı canım umarım tahlillerin olur ve hayırlı sonuçlar alırsın ve en kısa zamanda sağlıklı bebişin olur hepimizin tüm isteyenlerin gönlüne göre olur inşallah

canım nasılsın neler yaptın uzun suredir giremedim ne oldu tahlillerini yaptırdın mı ya da güzel haberlerin var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…