Eylül ayında bebeğini kaybedenler sorunlarımızı duygularımızı paylaşalım

Nisancan sorunun ne oldugunu ogrenebildin mi? Tekrar ne zaman deneyebilecekmişsin? (Ruhen bunu atlatmak zor sakin bunu atliyorum sanma sadece merak ettim)
yok canım ya patolojiye göndermişlerdi doktor bişi yok dedi çrş günü gittik işte sordum ne zaan bebek yapabiliriz diye 1 ay sonra dedi ve ben çok sevindim umutlandım çünkü hemen bebek sahibi olmayı istiyordum bu acı o zman biraz diner düiye düşündüm ama biraz erken geldi bana nette en az 3 ay diyor tabi biz yine en az 2 ay bekleyelim dedik ama dün bu düşünceyle kendimi daha iyi hissettim fakat bugün çok kötüyüm yine en başa döndüm mutsuz umutsuz acabalarla geçen bir gün daha işte ...

Nisancan sorunun ne oldugunu ogrenebildin mi? Tekrar ne zaman deneyebilecekmişsin? (Ruhen bunu atlatmak zor sakin bunu atliyorum sanma sadece merak ettim)
sana ne kadar süre verdi canım doktorun birde baz testler bunun için ama ilk bebekte olmuyormuş yani doktorlar öyle diyor ben yine de bu testleri istedim verdi doktor tabi ücretli oluyormuş bu testler ve beinm beulunduğum şehirde yapılmıyormuş dışarıya gönderiliyormuş bunu araştırcam kendişmi daha iyi hissettiğim bir zaman

Bir yerde dusuk olsa da 3 ay hormonlar yuksek oldugunda hamilelik olasiligi yuksek diye olumustum..

canım bu hastalık prolaktin yüksekliğimiydi
Canim bu kistik bir durum adet duzensizligine yol aciyor gebe kalmak biraz zorlasiyor ben daha dun ameliyat oldugumdan ne sonucum belli ne de ne zaman deneyecebilegimi bilmiyorum. Hemen denemeli miyiz ondan da emin degilim. Test sonuclarindan bazilari denemek icin beklemeyi gerektirebilirmis.. o sokla dogru anladiysam genetik bir sebep ya da pihtilasma ile ilgili bir durum olabilirmis

bende hep pıhtılaşma sorunundan korkuyorum ama doktorlar ısrarla ilk beebkte yapılmaz dedi ve onlara göre bebek sağlıksız olduğu için böyle olurmuş kromozom hatası ya da işte bebebkte herhangi bir anomali olduğu için ilk 3 ayda böyle sorunlar yaşanabiliyormuş

geçmiş olsun canım ama sen içini rahat tut bence olumsuz düşünme benimde myomum varmış mesela bizde bebek olmadan 2 ya önce bir doktora gittik hani tahlil falan gerekiyormu bebek düşündüğümüzü söyledik herşey normal çıktı toxoplazma geçirmemişim buna dikkat et dedi myomumn var ama küçük dedi hamile kalmayı etkilememez deneyin olmazsa alınır ilaçla tedavsisi yok dedi hamile kaldım başka doktorlarda gittik hepsi myomun o an için zararlı olmadığını söylediler ama nette baktım düşüğe sebep olabiliyormıuş bilmiyorum işte herkes başka diyor artık ben nan hangi doktora güveneceim bilmiyorum bazıları çok ilgsiz herkes başka bişi söylüyor

iyi akşamlar canlar. bende bebeğimi 2 hafta önce bu saatlerde kaybettim. 15 haftalık hamileydim.benim 2. bebeğim. 8 yaşında bir kızım var(çok şükür).neden oldu anlamadım.3 gün önce kontrolle gittiğim de bir şey yoktu. sadece rahim içi kanama var dediler. hamile kaldığımdan beri lekelenmeler hiç kesilmemişti.sonunda olan oldu. çok üzüldüm.kızım çok üzüldü. kardeşinin olmasını çok istemişti.işin garibi 3 tane doktora gitmeme rağmen hiç biri düşük tehliken var evde yatacaksın demedi.Ne diyeceğim bilemiyorum. Allah kimseye yaşatmasın.bebişim patoloji ye gitti. bir ayda ancak sonuç çıkarmış.avuç içi kadar büyümüşmüş.sizin yazdıklarınızı okuyunca biraz rahatladım. Allah hepimizin yardımcısı olsun... benim merak ettiğim patolojideki bebeklere ne olduğu. bebeğimin yokluğuna alışmak zor. kızım sürekli bir daha kardeşim olacak mı diye soruyor. olacak diyorum. sadece biraz bekleyeceğiz. bekleyeceğiz.bekleyeceğiz. herşey gönlünüzce olsun. Duallarım sizinle....

Allah sabır versin canım zor bir süreç inşallah en kısa sürede bebişlerimiz olur da acımız biraz diner patolojide ne oluyor bilmiyorum ama doktorum operasyondan önce bunun prosedür gibi bişi olduğunu sonuçtan bir umudunuz olmasın anlamında konuştu ve sonuç geldi dediği gibi bişi çıkmadı senin kürtajmı oldu canım doktorun ne kadar süre verdi sana hem senin sonuç biraz geçmiş farklı bişeymi olacak acaba

merhaba bicikbebegim,
Paylasmak güzel, kötü anilar bile olsa paylastiklarimiz... Çunku neden ben diye sormayi kesiyorsun, yalniz olmadigini anladiginda. Benim durumumda da bir terslik oldugu bilinmiyordu lekelenme olmustu basta ama bir ampul ignesi olmustum, gecmisti. Tutunma kanamasi sanmistim. Sanirim patoloji sonucunda genetik mi, pihtilasma sorunu mu , baska bir neden mi o belli olacak.Sonuca ve rahminin durumuna gore tekrar bebek deneyebilecegin zamani soylerler sanirim. Tabi adet gormeye baslaman lazim tabi...Benim acim daha cok yeni. Afallamis haldeyim.operasyonla aldilar. Karnin agrirken, kanaman olurken zaten icinde bulundugun gercekligin disina cikamiyor insan. Unutmak zor yani.Allah bagıslasin bir kizin varmis ona daha sıkı sarıl, öp , kokla....Sağlikli hamilelik büyük şans..Hakkında enhayırlısı olsun inşallah... Hep, sağlikli, iyi huylu, ailesine, insanliga hayirli evlat diliyoruz ya, bu sefer ki demek bu şekilde olmayacakmis.Benim durumum yeni, bir seyler oğrenirsem paylasacagim. Sen operasyon mu gecirdin, kanama ile mi dustu?bir seyler ogrenir ve paylasirsan sevinirim... Allah yardimcimiz olsun başka acilar göstermesin, gelmiş geçmiş olsun

teşekkürler kızlar cevap yazdığınız için. kürtaj oldum. sabahtan akşama kadar karnım ağrıdı.bende sandım ki üşüttüm. ondan ağrıyor.eğer sancıymış.bilememişim. 3 gün önce gitmiştim birşey söylememişti doktorum.akşamına doktora gittik. bebeğim yaşıyordu.dr kesen hazneye inmiş dedi hemen hastane yatman lazım dedi yatışımı yaptırdım. yatakta suyum boşaldı. normal doğum yapar gibi bebişim o zaman ölmüş. bana hemen söylemedi ebe. biraz beklememiz lazım dedi.ara ara sancı oluyordu.dr tekrar baktı.bebeğin ölmüş dedi.eliyle aldı. görmek istedim. göstermedi ama ben yine de gördüm kaba koyarken. cinsiyetini sordum erkekmiş. sonrada kürtaja aldılar. işin garibi ben kürtajdan sonra beklerken bir sezeryanlı doğum geldi.o sevinçten ağladı. ben üzüntüden. biz bebeğimizi 1 senedir istiyorduk. bu ay olacak şu ay olacak derken oldu bırakıp gitti bile bizi. Allaha çok şükür ki kızım var. Allahım size de yaşatsın analığı.üzülüyorum ama biliyorum. Allah hepimize sağlıklı evlatlar verecek.sizinle bu acıyı paylaşmak çok güzel. acımı paylaştığınız için teşekkürler.doktora dün gittim ilaç verdi. 6 ay bekleyecekmişim. zaten henüz kanama kesilmedi. normalmiş. 2. gebeliğimdi ama insan 30 dan sonra daha iyi anlıyor sanki analığıneyse canlar konu uzun anlat anlat bitmez sizlerle olmak güzel. gelişmeler oldukça size yazacağım.lütfen sizde beni habersiz bırakmayın. herşey gönlünüzce olsun. hepinizi öptüm...iyi akşamlar.

evet canım insan içindekileri duygularını anlatmaya kalksa bitmez gerçekten benimde kalbinin durduğunu cuma öğrendik ptsi aldılar ama o 2 gün boyunca o kadar çok istedimki bir mucize olmasını anlatamam bilmiyorum biz saat 10 da gittik hastaneye 2 gibi aldılar beni çok yoğundu sonra su içtiğimi öğrenince 2 saat daha beklettiler doktor bana aç gel dedi zaten bişi yiyemiyordum ama su içtim meğer su da içmemek lazımmış nerden bileyim daha önce hiç operasyon olmadım saat 4 e kadar bekledim hep o bekleyişler olmayacağını bile bile bir mucize olmasını dilemekle geçti neyse daha fazla konuşmıyım ben canım ne güzel senin bir evladın daha varmış Allah ona uzun versin inşallah en kısa sürede kardeşide olur

Allah hepimize sabir versin. Bende dogumdan sonra 1 haftada bebegimi yogunbakima aldilar ve kefeniyle elimize verdiler. O yuzunu gordum kokusunu bile alamadim kucagima almaya kiyamadim. 7 ay oldu sezeryanla dogum yaptim. Saglikli omurlu 2. Bebegimiz olur insallah

Başın sağolsun canım amin canım Allah hepimize "sabır versin senin neden olmuş canım araştırdınızmı cevap vermek zorunda değilsin çok üzüldüm tekrardan başın sağolsun Allah meleklerimizin kardeşlerini sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inşallah

Geçmiş olsun kızlar hepinize ALLAH sabır versin..
Bende geçen sene eylül ayında 2.5 aylıkken kalbi durdu ve kürtaj oldum 2.gebeligmde 5 haftalık gelişim geriliği pazartesi günü tekrar kürtaj olucam.. sevmiyorum eylül ayını artık..

sevgili yanyana,
çok üzüldüm, bağlandiktan sonra bebise atlatmak daha zor olmali...Ben 10 haftalikken kaybettim ama çok üzülüyorum ve korkuyorum...Allah en hayirli zamanda, saglikli, ailesini mutluluga bogacak bir bebis nasip eder insallah...Allah yardimcimiz olsun...
sevgiler,

Canim, öncelikle şimdiden geçmiş olsun,
Acini çok iyi anliyorum. Öncelikle hiç korkma iyi bir operasyon olacak, güzelce ilaçlarini kullan ve dinlen, yaralarimizi sarmak sonraki aşama...Sen hiç üzülme yanliz degilsin. Gebeliklerin yuzde25 i bu sebeplerle dusuk ile sonuclaniyormus. Yani cok sik. ilk dusugunde sebep arastirildi mi, eger arastirilmadiysa bu sefer doktorundan muhakkak iste. Bir de şoyle okudum dogru mu bilmiyorum erkek bebekler daha cok dusmeye yatkin olurmus. Ben 10haftalikken, bebek gelismemisti ve kalbi durdu nihayetinde Umarim seni sıkıp, uzmedim, dedigim gibi oncelikle pzt gecsin, her sey daha iyi olacak...

Nisancan diğer tarafta sormuşsun canım Dr bana kalbinin neden durduğu araştırılsın dedi ve bende cmv ıgg ıgm pozitif çıkmıştı bebege geçerse sakatlıklara yol açtığını siyledi 2. Gebeliğinde daha saglikli geçirmen icin gerekli dedi. Bu yüzden patalojiye ve genetiğe gönderildi. Sonuclar 1 ayda çıkacak.Normalde ben meleğimi alacaktım ama sonraki gebelikler icin bu bize yol gostericek cok önemli dedi. Isim bile verdik meleğimize cennette annem babam bana bir isim bile vermedi dermiş bizim 4 aylıkti meleğimiz.Bayramdan sonra kontrolum var. Demekki bazı Dr lar 2. 3. Düşükten sonra araştırıyor ama kan pihtilasmasi cok görülen birsey mesela bunu araştırmazsa 2. Defa gene aynı seyler yaşanır Allah korusun. Tabiki Allah'ın takdiri ama bizler önlemimizi alalım gerisi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…