- 26 Eylül 2014
- 479
- 744
- 103
Canım pataloji raporum 1 bucuk ay sonra cikti. Diğer sonuclarımda cikti bebeğimi enfeksiyon nedeniyle kaybetmişim torch virüsü cmv ıgg ve cmv ıgm pozitifdi hamileyken ve hala aktifmis ilk 3 ayda bebege daha cabuk geçermiş yarın tekrar Dr çağırdı tedavi icin vücuttan gitmeden hamile kalamicam antibiyotik baslicakmis bukadar önemli olduğunu bilmiyordum bu virüsün acı tecrübeye öğrendim. Elimde neticeler var iyiki simdi ona gore önlem alıcam ins Dr kürtaj yapmadı canım 17 haftalıktı bebegim ilaçla dusuk yaptırdı hastanede ins hepimiz en kuşa sürede saglikli hamilelikler yasarız tabii haberleselim durumlarımızı senin temiz çıkmış canım gözün Aydıncanım patoloji raporunda böyle ayrıntılı sonuçlar alınıyormu benim doktorum daha patolojiye gitmeden bu rutin birşey sonuç alınmaz demişti ve 1 hafta olmadan sonuç geldi ve birşey çıkmadı dedi doktor ama yine bu sitede başka bir arkadaşında 1 ay sonra çıkmıştı ve ayrıntılı idi senin gibi sanırım benim bulunduğum yerde detaylı incelemiyorlar hayırlısı canım herşeyin hayırlısı inşallah bundan sonraki bebeklerin sağlıklı olur canım hepimizin inşallah bu arada tahlillerin temiz çıkmış sevindim diğer tahlilinde iyi çıkar ve hayırlı haberlerini slurız canım bebiş olduğunda da haberleşelim canım birde senin canım kürtaj oldumu kendiliğinden mi duştu
canım patoloji raporunda böyle ayrıntılı sonuçlar alınıyormu benim doktorum daha patolojiye gitmeden bu rutin birşey sonuç alınmaz demişti ve 1 hafta olmadan sonuç geldi ve birşey çıkmadı dedi doktor ama yine bu sitede başka bir arkadaşında 1 ay sonra çıkmıştı ve ayrıntılı idi senin gibi sanırım benim bulunduğum yerde detaylı incelemiyorlar hayırlısı canım herşeyin hayırlısı inşallah bundan sonraki bebeklerin sağlıklı olur canım hepimizin inşallah bu arada tahlillerin temiz çıkmış sevindim diğer tahlilinde iyi çıkar ve hayırlı haberlerini slurız canım bebiş olduğunda da haberleşelim canım birde senin canım kürtaj oldumu kendiliğinden mi duştu
canım bozma moralini herşeyde bir hayır vardır bak bu testlerin yapılmasaydı öğrenemeyecektin bu sonuçları ve en az 3 kayıpta yapıyorlar bu tahlilleri bende çok istedim tahlil yaptırmayı bana 3 kayıptan önce olmaz dediler çok ısrar edince ücretli yaptırabilirsin dediler senin doktorun ilgili bak hemen yaptırmış tahlilleri ve şimdi ona göre önelmini alıp daha tedbirli olacaksın benim arkadaşım da düşük yapmıştı ilk bebeğini sonra 2. bebeği sağlıklı doğdu ve anlattı hergün progestan kullanmış coraspin ve kan sıulandırıcı iğne artı birde düşük için bir iğne 6 ay hepsini kullanmış 6 aydan sonra düşük hapı yani progestan ve iğnesini bırakmış fakat coraspin ve kan sulandırıcı iğneyi doğuma kadar hergün kullanmış şuan sağlıklı tatlımı tatlı bebişi var önemli olan öncden tedbir almak ve bu arkadaş tahlil yaptırmamuış doktoru ilk bebk düşük olunca önlem amaçlı diye vermiş bu ilaçları oda kullanmış sen içini ferah tut canım olumlu düşün olumsuz düşünme ben hep olumsuz düşünüyordum hamilelğim süresince ve korktuğum oldu rahat olmaya çalış ve inşallah bu sefer sağlıklı bebğin olacak güzel haberlerini bekliyorumArkadaşlar selamlar, bugün sonuçlarım çıktı. mthfr c677t mut heterezigot ve mthfr a1298c mut heterezigot çıktı. Doktorum hamile olunca her gün sulandırıcı iğne yapacaksın dedi. Moralim bozuldu
canım senin patoloji ayrıntılı imiş benimki değildi rutin birşey gibi demişti doktor sonuç çıkmaz demişti zaten.peki sen bu enfeksiyonları geçirdiğini hamileliğin esnasında öğrenmişmiydin yoksa yeni mi öğrendin ve herhangi belirti varmıydı hissettiğin yoksa tamamen tahlil sonuçlarındamı öğrendin inşalah en kısa zamanda atlatırsın bu enfeksiyonları bebişşine kavuşursun canım tabi haberleşelim burdan bakalım ilk kimin bebek haberini alacağız. bu arada benim tahlil sonuçlarım belli olmadı daha ebn sadece hamileliğim sırasında yaptırdığım enfeksiyon tahlilleri iyi idi.şimdi bu kan pıhtılaşma ve kromozom tahlillerini yaptırdım ama sonuçların çıkmasına daha var bakalım ahyırlısı artıkCanım pataloji raporum 1 bucuk ay sonra cikti. Diğer sonuclarımda cikti bebeğimi enfeksiyon nedeniyle kaybetmişim torch virüsü cmv ıgg ve cmv ıgm pozitifdi hamileyken ve hala aktifmis ilk 3 ayda bebege daha cabuk geçermiş yarın tekrar Dr çağırdı tedavi icin vücuttan gitmeden hamile kalamicam antibiyotik baslicakmis bukadar önemli olduğunu bilmiyordum bu virüsün acı tecrübeye öğrendim. Elimde neticeler var iyiki simdi ona gore önlem alıcam ins Dr kürtaj yapmadı canım 17 haftalıktı bebegim ilaçla dusuk yaptırdı hastanede ins hepimiz en kuşa sürede saglikli hamilelikler yasarız tabii haberleselim durumlarımızı senin temiz çıkmış canım gözün Aydın
olabilir canımcanım berenayın 17 haftalık oldugu için ayrıntılı araştırmıştır patoloji, bizimkiler ilk üç aylık düşük olduğu için genelde sonuclar hep aynı kalasik ama 17 hafta 4.ayı gecmiş ondan belirli bi inceleme olmuştur sanırım...
inşallah canım en kısa sürede eşinin yanına gidersin ve en kısa zamanda rahat bir hamilelik geçirip hayırlısıyla sağlıklı bir bebeğe sahip olursunBiraz daha iyisindir umarım canım zaman gerçekten herşeyin ilacı...zaman geçtikçe yaralarımız kabuk bağlayacak inş. Ben bekleyeceğim, gerçekten psikolojik olarak iyi hissettiğimde tekrar deneyebilîrim diye düşüneceğim...bu evrede eşimin yanına gelebilmek için kadro araştıracağım bakalım... Olmazsada ona göre çare düşüneceğim bilemiyorum şimdilik...herşeyin hayırlısı oksun allah bşr daha bu acıları yalatmasın inş. Sanada çok geçmiş olsun, burdan haberlerini yaz tatlım
Sağol canım amin inş mutluluklarımızıda paylaşmak nasîp olur burdaninşallah canım en kısa sürede eşinin yanına gidersin ve en kısa zamanda rahat bir hamilelik geçirip hayırlısıyla sağlıklı bir bebeğe sahip olursun
Canim tesekkur ederim, dun bir arkadasimin arkadasiyla konustum. Senin anlattigin gibi igne ile saglikli bir bebegi olmus. Hayirlisi olsun insallah. Senin sonuclarin ne zaman cikacak?canım bozma moralini herşeyde bir hayır vardır bak bu testlerin yapılmasaydı öğrenemeyecektin bu sonuçları ve en az 3 kayıpta yapıyorlar bu tahlilleri bende çok istedim tahlil yaptırmayı bana 3 kayıptan önce olmaz dediler çok ısrar edince ücretli yaptırabilirsin dediler senin doktorun ilgili bak hemen yaptırmış tahlilleri ve şimdi ona göre önelmini alıp daha tedbirli olacaksın benim arkadaşım da düşük yapmıştı ilk bebeğini sonra 2. bebeği sağlıklı doğdu ve anlattı hergün progestan kullanmış coraspin ve kan sıulandırıcı iğne artı birde düşük için bir iğne 6 ay hepsini kullanmış 6 aydan sonra düşük hapı yani progestan ve iğnesini bırakmış fakat coraspin ve kan sulandırıcı iğneyi doğuma kadar hergün kullanmış şuan sağlıklı tatlımı tatlı bebişi var önemli olan öncden tedbir almak ve bu arkadaş tahlil yaptırmamuış doktoru ilk bebk düşük olunca önlem amaçlı diye vermiş bu ilaçları oda kullanmış sen içini ferah tut canım olumlu düşün olumsuz düşünme ben hep olumsuz düşünüyordum hamilelğim süresince ve korktuğum oldu rahat olmaya çalış ve inşallah bu sefer sağlıklı bebğin olacak güzel haberlerini bekliyorum
Boyle bir enfeksiyondan hic haberim olmadı cevremdede duymadım belirtisinde yok hamileyken öğrendim hamileykende ilac icilemedigi icin tedavi göremedim cunku bebege cabuk gecmis simdi araştırma hastanesine tekrar baktiricam ona gore antibiyotik içicem ins en kısa sürede gider vucufumdan saglikli hamilelikler geçiririz ben bu ay kalamicam muhtemelen tam temizlendigindwn eminolunca baslarım artık sen ozamana kadar ins Hamis kalırsın canım testlerinde temiz çıksın ins guzel habr vercanım senin patoloji ayrıntılı imiş benimki değildi rutin birşey gibi demişti doktor sonuç çıkmaz demişti zaten.peki sen bu enfeksiyonları geçirdiğini hamileliğin esnasında öğrenmişmiydin yoksa yeni mi öğrendin ve herhangi belirti varmıydı hissettiğin yoksa tamamen tahlil sonuçlarındamı öğrendin inşalah en kısa zamanda atlatırsın bu enfeksiyonları bebişşine kavuşursun canım tabi haberleşelim burdan bakalım ilk kimin bebek haberini alacağız. bu arada benim tahlil sonuçlarım belli olmadı daha ebn sadece hamileliğim sırasında yaptırdığım enfeksiyon tahlilleri iyi idi.şimdi bu kan pıhtılaşma ve kromozom tahlillerini yaptırdım ama sonuçların çıkmasına daha var bakalım ahyırlısı artık
canım benim çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda atlatırsın enfeksiyonu ve sağlıklı bir bebeğin olur inşallah her zaman hakkında hayırlısı olsun canım benim thlil sonuçlarım çıkmadı daha bir yağ bezelerim vardı onları aldırdım 10 gün önce dikişlerimi aldırayım iyileşeyim inşallah düşünüyorum bebek sahibi olmayı kısmet belli mi olur belki aynı zamanlarda hamiş kalırız hayırlısıyla sağlıklı bebişlerimiz olur inşallahBoyle bir enfeksiyondan hic haberim olmadı cevremdede duymadım belirtisinde yok hamileyken öğrendim hamileykende ilac icilemedigi icin tedavi göremedim cunku bebege cabuk gecmis simdi araştırma hastanesine tekrar baktiricam ona gore antibiyotik içicem ins en kısa sürede gider vucufumdan saglikli hamilelikler geçiririz ben bu ay kalamicam muhtemelen tam temizlendigindwn eminolunca baslarım artık sen ozamana kadar ins Hamis kalırsın canım testlerinde temiz çıksın ins guzel habr ver
canım çok teşekkür ederim inşallah birşey çıkmaz hayırlısı bakalım tabi aslında herşey olacağına varır öyle yazılmış kısmet aslında ama ben çok takıntı yaptım bu konuyu kendime tanıyorum kendimi nasip olursa diğer hamileliğimde keşkeler acabalar endişeler aklımdan çıkmayacaktı psikolojik olarak kendimi rahatlatmak istedim belki de bu tahlilleri yaptırarak bu aralar çok olumsuz düşünmeye başlamıştım inşallah bundan sonra sorunsuz sağlıklı bebeklerimiz olur çevremde bu tarz olayları yaşayanların özellikle de bu aralar çok olduğunu duyuyorum gerçekten sağlıklı bir bebek dünyaya getirmek çok büyük nimet mucize...Nisancim kan pihtilasmasi ile ilgili bisey cikmamis cok sevindim adina ins diger testlerde normal cikar, ben test yaptirmicam Rabbime biraktim hayirlisi olsun guzel haberler alalim insallah
canım çok teşekkür ederim inşallah birşey çıkmaz hayırlısı bakalım tabi aslında herşey olacağına varır öyle yazılmış kısmet aslında ama ben çok takıntı yaptım bu konuyu kendime tanıyorum kendimi nasip olursa diğer hamileliğimde keşkeler acabalar endişeler aklımdan çıkmayacaktı psikolojik olarak kendimi rahatlatmak istedim belki de bu tahlilleri yaptırarak bu aralar çok olumsuz düşünmeye başlamıştım inşallah bundan sonra sorunsuz sağlıklı bebeklerimiz olur çevremde bu tarz olayları yaşayanların özellikle de bu aralar çok olduğunu duyuyorum gerçekten sağlıklı bir bebek dünyaya getirmek çok büyük nimet mucize...
amin canım amin tüm bebek sahibi olmak isteyen annelerin kucağını Allah en kısa zamanda hayırlısı ile sağlıklı bebeklerle doldurur inşallah...aynen canım okadar cok duyuyorumki anne karnında bebek ölümleri ve düşükleri Rabbim sonumuzu hayır etsin inş hayırlı zamanda hayırlı evlat sahibi olmayı nasib etsn...
sağolasın canım çok teşekkür ederim umarım öenmli değildir iğne ve coraspinle olujyor diye biliyordum ama netten bakınca biraz olumsuz şeylerde var korktum biraz ama kısmet bakalım hakkımızda hayırlısı olsun her zaman ....Cok onemli bisey degil bence hem olsada kan pihtilasmasi sorunu igne ve aspirinle giderilio canim en azindan ona gore onlemini alirsin ve kafanda rahat olur iyi dusun herzaman Rabbim gonlune gore versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?