Eylül ayında bebeğini kaybedenler sorunlarımızı duygularımızı paylaşalım

Arkadaşlar merhaba,
hepimize geçmiş olsun Allah en kısa zamanda sağlıklıca bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin..Bende iki hafta önce kürtaj oldum 8 haftalıkken kalbi durmuş bebeğimin. çok üzüldük ama Allahtan gelen bişey.. biz iki sene istedik ama olmamıştı bebeğimiz..bu sürece bende yabancıyım..2-3 ay bekleyin dedi dr ama ben beklemeyi çokta istemiyorum.. O kadar alışmıştımki..kürtajdan sonra gebelik daha kolay diyorlar ?

Canım öncelikle çok gecmiş olsun ve hoşgeldin aynı durumu yaşamıs biri olarak seni çok ii anlıyorum, Doktorların bekleyin demesi seni etkilemesin bu süre BAT tarihimizin belli olması için bence, zaten 2 sene kadar uzun bi süre beklemişsin, bu forumda çoğu kişi 2 aydan fazla korunmuyor hatta kimisi hiç korunmadan tekrar hamile kalabilmiş Anlıyacağın zaten rahim hazırsa Allahın izniyle tekrar bebeğin olur,İnşallah hasretini çekmeden kavusuruz bebeklerimize :)

Aminn.. Allah sağlıklı hamilelikler yaşatsın herkese hepimize.. İnşallah bu acıyı yeni bir melekle diniririz.birgün iyiyim birgün kötüyüm..ağlama krizleri..eşim görmesin diye gizli saklı..rüyamda bir hemşirenin kucağındaydı..hemşire dediki sen cinsiyetini merak ediyordun..erkekti dedi..Allah sabredenle beraberdir..sabredelim..birbirimize dua edelimm.. kimseye aratmasın.

canım çok geçmiş olsun hepimizin kaderi aynı acı aynı Allah sabır versin canım zor bir süreç ama zamanla acın geçmez fakat biraz olsun hafifler şuan yeni kendini çok yıpratma sakın psikolojide çok önemli yeni bir bebek sahibi olmak için bana bir doktor 1 ay bekle dedi diğer bir doktor 2 ay dedi zaten bu acıyı biraz olsun dindirmek için hemen bebeği olsun istiyor insan zaten rahim hazırsa olur değilse olmaz diyorlar kısmet canım aslında hayırlısı olsun demek gerekiyor bence Allah bundan sonraki bebeklerimize sağlık uzun ömür verir inşallah en kısa zamanda bebek haberlerimizide paylaşırız inşallah buradan

Amiinn canım..kontrolüm vardı cumartesi dr bir abla olarak rica ediyorum 2-3 ay bekle dedi ama işte 2 yıl sonra gelen bir bebekti..yine uzun sürer diye korkuyorum..Allah sabır versin bize..şubat ayında da detaylı bir kan testi yapıcakmış,devlet hastaneleri bu testi 3 düşükten sonra yapıyorlarmış..tamam dedik artık

Bu kış bi geçse arkadaşlar , bi tek bana mı uzun geliyor bilmiyorum . Sanki bahar hiç gelmicekmiş , acılarım hep benimle olacakmış gibi geliyor . Beraber gebelik yaşadığımız , konuştuğumuz , planlar yaptığımız arkadaşlarım bir bir doğuruyor . Bi bitse bu kış hayırlısıyla ve bizde tekrar gebe kalabilsek Allah'ın izniyle , hayırlısıyla . Güneş tekrar bi doğsa gönlümüze .... Allah hepimize yardım etsin çok sabır güç versin ...

Bu kış bi geçse arkadaşlar , bi tek bana mı uzun geliyor bilmiyorum . Sanki bahar hiç gelmicekmiş , acılarım hep benimle olacakmış gibi geliyor . Beraber gebelik yaşadığımız , konuştuğumuz , planlar yaptığımız arkadaşlarım bir bir doğuruyor . Bi bitse bu kış hayırlısıyla ve bizde tekrar gebe kalabilsek Allah'ın izniyle , hayırlısıyla . Güneş tekrar bi doğsa gönlümüze .... Allah hepimize yardım etsin çok sabır güç versin ...​
Ne zaman kaybettiğin bebeğini
canım ne kadar beklemen gerekiyyor ben yeni kaybettim doktor üç ay bekle dedi sezeyanlıyım çünkü yani bu kış bana da zor geçecek Bahar'ın ilk aylarında veririz inşallah müjdeli haberleri.ben çok mutluydum Kışı çok severdim Mart'ın ilk haftasına geliyordu doğumum kış hamileliği getirecektim çok mutluydum Kışı daha da çok sevecektim Kasım da 23 haftalık bebeğime elveda dedim şimdi Kışı bomboş geçireceğim.sadece ne diyebiliyorum biliyormusun Allah bundan daha büyük acı yaşatmasın diyorum.

24 Eylül de kaybettim kızımı 22 haftalıktı Ocak'ta kucağıma alacaktım , nasip kısmet değilmiş demekki amin arkadaşım Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın , bu acıyı unutturacak daha büyük acılar vermesin . Dr 3 ay korunun dedi fakat ben kızamık geçirmemişim o yüzden KKK aşısı oldum ve aşıdan dolayıda uzadı süre Şubat'ta dolacak korunma süresi. Allah en hayırlı zamanda yüzümüzü güldürür inşallah ... Bu arada seninde başın sağolsun , Allah sabır güç versin . Hayırlısı olsun herşeyin hakkımızda ..

Âmin canım âmin ben bugün doktora gittim kadın doğuma çünkü karnımda Sancı var idrarımı ve dışkımı yaparken Ağrı'dan iki büklüm oluyorum rahim temiz Dikiş temiz dedi idrar testi yaptırdım enfeksiyon yok dedi ama biraz kan görünüyor belki böbrekbtaşı vardır yerinden oynamış olabilir dedi radyoloji ye sevk etti ama çok kalabalıktı şimdi eve gidelim sonra alırız dedi acilde bir Ağrı kesici Yaptılar doktor Ağrı kesici iğne yazdı geldik ama doktora gidene kadar kafamda bir Sürü şey kurdum hadi kötü bir şey çıkarsa diye bir kızım var diyerek kendimi yedim bitirdim tamam sonuç alamadık ama inşallah geçer de bir daha gitmek zorunda kalmam Allah geride kalanlara sağlık versin inşallah ne diyeyim

Arkadaşlar bende Eylül de bebeğimi kaybettim ilk adeti 30 Ekim'de oldum ikinciyi ise bu pazar oldum ama bu ay anti depresyona başaldım ve korunduk şimdi adetim kahverengi leke gibi geliyor hiç böyle olmazdı nedendir sizce böyle olan var mı

Çok geçmiş olsun canım , inşallah ciddi birşey değildir ve hemen atlatırsın. Doğru hayat bir şekilde devam etmek zorunda , insan böyle avunuyor zaten . Allah önce sağlık versin , sabır , güç versin. Bak bir kızın varmış ne güzel Allah ona uzun , sağlıklı , hayırlı bir ömür versin .keşke benimde bir yavrum olsaydı , o zaman hayata tutunmak daha kolay olurdu , hayırlı zamanda inşallah nasip olur bizede ...

Ben normal doğumla kaybettim bebeğimi canım ve ilk 11 Kasım'da oldum tekrar , 2. Yi henüz olmadığı için bilmiyorum . Belki ilaç tan dolayıdır ???geçmiş olsun bu arada ...

Ben normal doğumla kaybettim bebeğimi canım ve ilk 11 Kasım'da oldum tekrar , 2. Yi henüz olmadığı için bilmiyorum . Belki ilaç tan dolayıdır ???geçmiş olsun bu arada ...
Teşekkür ederim sizinki eminim zordur bu bile çok etkiledi bebekten çok süreç etkiledi çalışıyorum patronum eşimin çok beni anlayamamsı çok zor bi süreç şimdi eşim korumasız bi içe girme oldu ama dışarda boşaldı hamile isem ilaçta kullanıyorum ama şu an adetim damla ile kahve geliyor bilemedim şu an istemiyorum çünki ilaç kullanıyorum ne yapsam acaba

3-4 gün olduysa eğer bi kan ver bi baktır bhcg , kısmet belki düşündüğün gibidir ve hemen ilacı bırakırsın .Allah en hayırlısı neyse onu nasip etsin canım . Çok farklı hepimizin imtihanı .ben asla normal doğum yapamam derdim . Allah o kadar büyük ki doğumhaneki doğum masasında 2 gün süren suni sancıyla normal doğum yapıyorsun ve elin kolun karnın bomboş çıkıyorsun Ahhhhhh ne acılar çekiyor insan , Allah düşmanıma yaşatmasın çok zor . Hepimize sabır , dayanma gücü versin Rabbim , en kısa zamanda yüzümüzü güldürsün inşallah ...

Canım acıyı çeken bilir kimse anlayamaz seni ama kısmen hisseder bende 9 haftalık hamile idim Dr kendi kendine düşer dedi ilaç verdi 6 saat aralıksız sancı çok yoğun kanama belim karnım çok fena idi doğum provası oldu yani inş günahlara kefaret olur.çok bebek isterşm ama şu an hazır deilim farklı sebeplerinde etkisi ile ilaça başladım işlere verdim kendimi Şubat'tan sonra düşünüyorum inş bakalım hayırlısı şu an kanamam çok az kahve geliyor idrara bakayım diyorum ama hiç belirti yok göğüslerim karnım rutin Halim ...

canım her şeyin hayırlısı zaten ne zaman nasipse o zaman o zaman olur sen içini ferah tut olumsuz düşünme kan testi neden şubat ta yapılıyor geç değil mi o tahlillerin sonucu geç çıkıyor zaten

canım başın sağ olsun Allah sabır versin umarım bundan sonra hayırlısı ile sağlıklı bir hamilelik geçirirsin ve bebeğini sağ salim kucağına alırsın

Ca canım seni de başın saolsun Allah daha büyük acılar yaşatmasın her şeyin hayırlısı canım demek ki bizim içinde bu hayırlı imiş bu kış boş geçecek ama inşallah diğer kışa bebişlerimizle merhaba der mutlu zamnlar geçiririz hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…