evet canım benimde dondurulmuş tedavisi,antibiyotik,vitamin crinone jel,estrofem hapcoraspirin kullanmaya başlamıştımkızlar bu ay benim de -kistlerim erirse- dondurulmuşlarım transfer olacak. Ben hiçbir ilaç vs kullanmıyorum. Doktorlar size transferden önce ilaç önerdi mi? Geçen ay ilk tüp bebek denemem vardı.
2 adet dondurulmuş embiryom var.. sorun şu nasıl oluyor dondurulmuş transfer..
aşamaları neler.. ücret ne neler yapılıyor biraz anlatmanız..
allah bir an önce kuzularımıza sağlık ve huzurla kavuşmamızı nasip etsin..
çok zor bir soru sormuşum galiba cevaplamadığınız için sağollun ne diyeyim..
cnm sorunu yenı gordum sımdı ben agustosun 10da adet oldum adetın ıkıncı gunu yanı 11 agustos dadr bana gırena adllı dogum kontrol hapı verdı bunu adetın ıkıncı gunu basladım sonra adetımın 16 gunu yanı 26 agustosda lucrın 10 unıte gobekten ıgne olmaya basladım beraberın de yıne gınera hapı 28 tane var zaten bıtıne kadar kullandım eylul 5 de adet oldum 6 eylul de yanı adetımın 2 gunu estrofem 1*1 basladım 3 gun gunde 1 tane 9 eylul de 2*1 estrofemı gunluk 2 ye cıkardı 12 eylul de 3*1 gunluk 3 adet kullanmaya basladım hala kullanıyorum 19 eylul de lucrın 10 unıte ıgnelerımı kestım 20 eylul de crınone jel sabah aaksam kullanmaya basladım estrofem ve crınone jele devam edıyorum 15 eylul de rahım kalınlıgım 8.8 mm ıdı bu transferım ıcın cok ıyı. 26 eylulde transferım var dondurulmus 5.gun embrıyolarım umarım bana tutunurlar transfer ucretı olarak 1250 lıra odeyecegım umarım faydalı olmusumdur....
cnm 1 kurus bıle ındırmedıler evet fıat bana gore de cok yuksek ama napalım mecburen verecegızok canım sağoll..
demekki.. tam tersi yol izleniyor.
yani
doğum kontrol hapı ile yumurtlama engellenip..rahim kalınlaştırılıp aşamalar aynı..
peki deneme ile dondurulmuş denemesi için işlemler arası kaç ay beklediniz?.. bir süre varmı..?
yanlız 1250 çok fazla değil mi? embiryo bizim embiryo yani diğer işmeler yok sadece içe yerleştirme için..............yani benim için çok para..
devlet karşılamıyormu ki off.. nerden bulcaz amannn... nefret ediyorum para meselesinin karşıma çıkmasından...
ilgine teşekkürler...
ayyyyyy sınır oldum ya cvp yazıyorum bı turlu gıtmıyor cnm cok fazla 1250 lıra ama ellım mahkum napalım mecburen verecegızok canım sağoll..
demekki.. tam tersi yol izleniyor.
yani
doğum kontrol hapı ile yumurtlama engellenip..rahim kalınlaştırılıp aşamalar aynı..
peki deneme ile dondurulmuş denemesi için işlemler arası kaç ay beklediniz?.. bir süre varmı..?
yanlız 1250 çok fazla değil mi? embiryo bizim embiryo yani diğer işmeler yok sadece içe yerleştirme için..............yani benim için çok para..
devlet karşılamıyormu ki off.. nerden bulcaz amannn... nefret ediyorum para meselesinin karşıma çıkmasından...
ilgine teşekkürler...
pazartesi günü testimi kısmetse yaptırıcam,artık hepbirlikte görücez sonucunu...
pazartesi günü testimi kısmetse yaptırıcam,artık hepbirlikte görücez sonucunu...
hemen cevap vereyim,yaptırdım trstimi,teknik olarak 5 in üstünde olduğu için hamile kabul ediyorlar ama değerim 10. güne göre çok düşük,9.16 ben pes ettim ama doktorum 2 gün daha bekle görelim değeri dedi,böyle işte,bir mucize falanolması gerekiyor heralde.....
hemen cevap vereyim,yaptırdım trstimi,teknik olarak 5 in üstünde olduğu için hamile kabul ediyorlar ama değerim 10. güne göre çok düşük,9.16 ben pes ettim ama doktorum 2 gün daha bekle görelim değeri dedi,böyle işte,bir mucize falanolması gerekiyor heralde.....
umudunu yitirme geç tutunmuş olabilir, hem zaten 10. günmüş sakın umudunu yitirme pes etmek için erken......
umudunu sakın yitirme geç olsun ama güç olmasın,bir insan umudu olmadan yaşayamaz hayatımızda hemen hemen herşeyi umud eder kalbimizden isteriz yada olmasını bekleriz. bebek mucize demektir benim için, bu dünyada allahımın bize nasip etiği tek varlıktır çocuk ve mucizeler hiç beklemediğimiz bir anda hayatımıza girerler
bugün bir mucize haberi daha aldım artık bir katta olsa arttı umudum herseyın vaktı var ınsallah mucizen seninledir
degerın kat kat katlanır ınsaalh
sabolı nerelerde bende bugun ıtıbarı ıle baslmıs bulunmaktayım dondurulmuslara
allahım hakkımızda hayırlısını versın
hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar,beni sadece bir mucize kurtarabilir,bende o mucizemi bekliyorum,belki tutunmuştur öyle değilmi:)yarın hepbirlikte görücez artık
merhaba hanımlar benim yatışım bitti tahlil sonucumu bugün yaptıracaktım ama dün gece migren atağım tutuğu için gece acilde yaptırdım sonuç 4.09 tabiki hüsranlardayım iğneleri ilaçları o an bıraktım hala kanamam başlamadı artık sabırla onu bekliyecem bu 4.cü tüp bebek denememdi evdekiler devamlı teselli edici şeyler söylüyorlar hepsine evet dimi tabi tabi diyorum ama sanırım bunu sindire bilmek için yanlız kalmaya ihtiyacım var
tüm ilgilenen ve dua eden arkadaşlara teşekkür ederim
sonuçları yüksek olanlarada 9.aya kadar sağlık sıhat dilerim şimdiden hayırlı olsun
bizimki başka bahara artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?