Eylül Ayında Donmuş Bebek Transferi Yaptıracaklar

aynen diğer arkadaş gibi maalesef benimde negatif oldu,değerim 2 ye kadar düşmüş,artık hamile bile değilim,2. denememde başarısızlıkla sonuçlandı,çok üzgünüm

anladım cnm inşallah en kısa zamanda toparlanıp dahada güçlü bir şekilde yeniden başlarsın tedavine

bakalım biz nasıl sonuç alacagız birazda kısmet meselesi (doktor,embriyolog)faktörüde önemli tabii...

Kızlar eşim bilgisayara el koydu transferden beri giremiyorum..
Sizleri çok merak ettim..
Benim cuma günü transferim oldu bugün 8.günüm.. çok şükür sağlıkla çözüldüler korktuğum başıma gelmedi..
Sizler naptınız inşallah hepiniz iyisinizdir

oo hayırlı olsun sabolicim nerlerdesin yaa arada eski topiğede girsene kız...donmuş bebe transferi olucak banada bu ay bakalım kısmet artık....

ohh canım maşallah bebişlere..aynı gelişmeyi içindede gösteriolardır inşallah..ne zaman test yaptıracaksın??ben adet olmayı bekliorum.olunca tedaviye başlıcam inşallahhh.bizi habersiz bırakma emii

gunaydın kızlar transferımın 7. gunu degerım 4.98 cok dusuk 5 .gunu hcg baktırdım 13.47 cıkmıstı.neden boyle dusuk cıktı anlamadım kı bır oncekı transferım de 7 gun degerım 50 kusurdeydı tutmadı galıba moralmen cok kotuyum.

kullandığımız ilaçlarda dolayı pozitiflik olacağı için 12 . günü baktırın diolar canım.10. gündede çıkıo eğer gebelik varsa ama sen çok erken baktırmışsın.eğer tedavi gören insanlar olmasak gebelikten söz edilir ama biz transferden itibaren ilaç kullanan insanlarız.bana dr dediği 8 .gün ilaçların etkisi ile kanda gebelik çıkar.ama 10. gün blast transferi ise gebelikten söz edilir.sözün özü çok erken yaptırmışsın canım..

LITTLE ANGEL canım nasılsın..bı kaç ker konuştuk hatırladınmı..nasıl oldun toparlayabıldınmı..senın dondurulmuş varmıydı nezaman denemeyı duşunuyosun..

LITTLE ANGEL canım nasılsın..bı kaç ker konuştuk hatırladınmı..nasıl oldun toparlayabıldınmı..senın dondurulmuş varmıydı nezaman denemeyı duşunuyosun..

iyiyim canım sen nasılsın?toplanmaya çalışıorum.acımla yaşamayı öğrenmeye çalışıorum canım rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah.benim 3 tane dondurulmuşum var.adetim gelse başlıcam ama adet olamadım daha.sen ne aşamadasın canım.başladın mjı tedaviye..

bır mucızenın dogmasını ıstıyorum ıns.bebısım benledır.

kızlar anasayfada bi konu açtım resmi çok zor yükleddim hep hata verdi bakabilri misiniz

canım iyiyim bende iş guç oyalanıyoruzz...bende 2tane dondurma var.. adet oldum kurtajdan 46 gun sonra şimdi 2 .adetımı beklıyorum inşallah vaktınde olurum haftaya 13-14 ekim gıbı..donmuşları çözdırım diyorum..
dr umu değiştiricem..düşükten sonra sogudum..ben umut dayım buyuk ıhtımal ulun beye gıderım canım..

canım sen dondurulmuşlarla hamılemısın....
anlatsana bıraz
nasıl devam edıyo ..sorun neydı..bende inşallah başlıcam onumuzdekı hafta...
henüz kan testi yaptırmadım canım.. ama idrarda silik çıkıyor...

Benimde test tarihim 5ekim.yani son 1 gun.sabah idrar testi yaptim.cok silik ikinci cizgi cikti.ama kayboldu.tek cizgi belirgin belirgin kaldi .canim sikildi.gerci dondurulmus oldugu icin doktor iki gun ust uste kan testi yaptirmami soyledi.Rabbi gor bu kullarini

Test tarihlerimiz aynı senle:)) inşallah pozitifi görürüz canım benim.. seninde mi silik çıktı inşallah yanıltmaz bizi bebişlerr hayırlısı

saboliciiimm nerelerdesin meraktayız insallah bebişin seninledir
nisan canım senden de haber yok
umarım pozitifi görmüşsünüzdür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…